Na netu jsou už odkazy na XBOX 360 a PS3 verzi tohoto ,,hitu´´ a podle rockstar revoluce v hraní. Viděl jsem video a následovně tentýž den jsem si to zahrál na XBOXu 360. Dojmy jsou takové....Grafika excelentní, fyzika vypadá taky velmi dobře, potom fura zbraní a jako v každém gta volnost. Ale mi se to jako žádná revoluce nezdá. Je to skoro stejné jako GTA: SA akorát v novém kabátě a nové mise, ale tomu já neříkám revoluce. Hráli jste to už někdo? Jestli ano napište dojmy. Velice mě zajímá Váš názor.
prave to taham - rapidaci vsetko ihned mazu... musel som to zacat viackrat od znova... dufam ze to uz zajtra vypalim a potom mozem komentovat... zatial co som videl video tak tiez nic moc podla mna - velky hype okolo tejto hry ale ziadna revolucia - ani sa necudujem, co ine sa uz da este vymysliet... aj tak sa to oplati kupit a aspon podporit tvorcov
Mike55 napísal:Na netu jsou už odkazy na XBOX 360 a PS3 verzi tohoto ,,hitu´´ a podle rockstar revoluce v hraní. Viděl jsem video a následovně tentýž den jsem si to zahrál na XBOXu 360. Dojmy jsou takové....Grafika excelentní, fyzika vypadá taky velmi dobře, potom fura zbraní a jako v každém gta volnost. Ale mi se to jako žádná revoluce nezdá. Je to skoro stejné jako GTA: SA akorát v novém kabátě a nové mise, ale tomu já neříkám revoluce. Hráli jste to už někdo? Jestli ano napište dojmy. Velice mě zajímá Váš názor.
No aj keby to bolo len to iste co v SA, ale s lepsou grafikou, fyzikou a novym pribehom, tak to musi byt super hra
btw tu su nejake videa z hrania http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 7191&r=top
Normalne som sa zamyslel, ci si to nekupim ako original ked mi to pojde pekne