Medal of honor: Airbone, spustím setup a končím! PLS HELP!
Medal of honor: Airbone, spustím setup a končím! PLS HELP!
Ahoj. Jsem celý smutný z toho, že jsem celý den stahoval Medal of Honor Airbone a ted mi nejede. Nahrál jsem to přes deamon tools a všechno v klidku. Spustil jsem autorun a po chvilce se mi vypnulo celé PC. Zkusil jsem tedy čistě setup a udělalo to to samé. Hra je kompletní 6.6 GB. Myslel jsem si že to bude verzí(stahoval jsem z torrentleech verzi od HATRED), ale stáhl jsem si demo a udělalo mi to to samé. Nevíte někdo co s tím? Děkuji moc všem za radu!
Díky Šu-Do, ty jsi vždycky uměl pomoct, ale v tomhle topicu není řešení, aspon ho tu nevidím. Přes autorun mi to restartne PC a přes setup taky. Jo, už vidím EA setup, tak já to vyzkoušeím a ješte napíšu. Zatím díkŠu-Do napísal:http://www.hojko.com/medal-of-honor-air ... t=airborne
Tak Šu-Do. Přes EAsetup se to spustí, zadám CD-klíč a potom se mě to zeptá na instalaci ageia physx, tak dám anglicky a nic. Prostě jako by se nic neinstalovalo. Já jsem uplně vyřýzený. Mám OS XP SP2, AMD athlon X2 5000+, 2 Gb ram DDR2 geil a Ati saphire HD3850. Nevíš čím to může být? Porad plssssss
no musis mat nainstalovanu tu AgieapsyX ci ako sa to pise...
ak to nemas hra nejde...
a normalne cez autorun tu to nejde vsak?
tak to ani neinstaluj..ak ti to ide jedine cez setup tak to ani neinstaluj..
ja som instaloval napr. na stary comp Batefield 2 a neslo cez autorun iba cez setup a neslo to uz odinstalovat..
ak to nemas hra nejde...
ja som instaloval napr. na stary comp Batefield 2 a neslo cez autorun iba cez setup a neslo to uz odinstalovat..
dobra blbost, autorun nema s instalaciou nic, to mas ako ked pustat hru cez zastupcu a nie cez execkoFero270 napísal:no musis mat nainstalovanu tu AgieapsyX ci ako sa to pise...
ak to nemas hra nejde...
kedysi som innstaloval Batefield 2 a fakt sa mi to stalo keby sa to neslo tak to tu ani nepisem..neviem ako to je stym MOH aiborne...ale s timto Batle. 2 to fakt tak bolo...Toy M@ch!n3 napísal:dobra blbost, autorun nema s instalaciou nic, to mas ako ked pustat hru cez zastupcu a nie cez execko
neslo odynstalovat...jedine mozno obnova systemu...ale to som bol vtedy este mantak..
No....tak k ageia physx..mám nejnovější verzi, jelikož mám rainbow six vegas 2 a tam je nejnovější ovladač, takže tím to nebude. Přes autorun ani setup to nejde(restartne se mi comp) a přes EA jak poradil šu-do, to sice nabehne vše OK, akorát se instalace sama vypne, když se mají nainstalovat soubory z ageia. Já vážně nevím v čem to bude....takže kjdybych si koupil origo, tak by mi to taky dělalo, jelikož oficální demo mi dělá to samé, jenže tam to nemám ani nějak vyzkoušet, jelikož tam je jenom jedno exe přes které se to všechno rozbalí(takový samorozbalovací archív). Už nevím co s tím, kdybych měl origo, tak napíšu na podporu EA, ale takhle nemůžu dělat nic. A jestli by to bylo windowsem(o čemž pochybuji, ptz ho mám čerstvě nainstalovaný), tak se mi ho nechce znova reinstalovat. Kdyby někdo na něco přišel, prosím napište, budu Vám moc vděčný. Přeji hezký den
Vyřešeno!!!!! Jupí!!! Stačí vypnout firewall a jede v klidku! Díky Šu-Do, už několikrát jsi mi pomohl na lamkách, nevím jak se ti mám odvděčit. Jinak pri všechny kterým to nejde přes setup nebo autorun a restartuje nebo vypíná compla, tak at zkusí tyto věci:
1. Musíte to spustit přes EAsetup
2. Vypnout firewall
3. Jestli máte novější verzi ovladačů ageia physx, tak odistalovat a nainstalovat verzi co je přiložena k této hře, jinak vás to nepustí na instalaci samotné hry. POzději můžete nainstalovat novější ovladač.
4. Cracknout a hrát!!! Já už pařím a super!!!! Hezký den a všem moc děkuji!! Hlavně Šu-Do!
1. Musíte to spustit přes EAsetup
2. Vypnout firewall
3. Jestli máte novější verzi ovladačů ageia physx, tak odistalovat a nainstalovat verzi co je přiložena k této hře, jinak vás to nepustí na instalaci samotné hry. POzději můžete nainstalovat novější ovladač.
4. Cracknout a hrát!!! Já už pařím a super!!!! Hezký den a všem moc děkuji!! Hlavně Šu-Do!