ŽENA VAŠICH SNOV

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Retne napísal:Tak som sa sekol, a ta moja zastavka to bol moj pripad :D ale mi uz zmenili plagat, v KE na zastavke "Pri hati" v smere do centra bola jedna fesna caja na plagate, ako bolo to pekne sprijemnenie prepravy :wink:
teraz su tam na zastavkach reklamy na hudobne nokie a potom na kia pro ceed :lol: :lol:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Neviem si ani predstaviť lepšiu priateľku/frajerku/milenku ako tú s ktorou chodím, takže ona je dievča mojich snov. :)

Inak, nepodobá sa trochu táto téma tejto?: Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Mandy Moore..... ale aj ta herecka zo serialu Angeline oci je skoro ideal :( tusim sa vola Abigail Spencer
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

Inak, nepodobá sa trochu táto téma tejto?: Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )[/quote]myslim ze nie :)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Neviem, nemám predstavu o žiadnej konkrétnej žene, teda to ani nemôžem pripodobňovať k nejakej "celebrite", ktorú aj tak nepoznám...

Jedna z vecí, ktoré sú pre mňa nevyhnutné je tajomnosť -> každý deň na partnerke spoznávať niečo nové, riešiť novú situáciu, neupadať do stereotypu, ale neustále si zo vzťahu niečo brať (a dávať samozrejme)...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

IbA ..... ...... a este raz ....... nemenujem pre istotu ..... :roll: .... hmm asi jedina holQa s ktorou to malo zmysel :cry: Skoda ze to tak skoncilo :cry:
Napísať odpoveď