Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
prepac ale myslim ze s rogunom mam odost vacsie skusenosti ako ty (zase nic v zlom hram ho na ofiku uz pomaly dva roky) a tiez viem ze Sleight of Hand dava -2%crit co je cca 80resilience zadarmo (skusal si hrat PvP bez resilience? chces byt 3shotnuty od warriora? )
taktiez Heightened Senses ti dava vyraznu stealth detect proti druidom hlavne a taktiez proti inym rogunam (vies aky je to super pocit ked mas v arene combo rogue+druid vs to iste a ty ich vidis a oni teba nie? mozes sa s nimi hrat jak s nikym) a 4!!!!!! % sancu ze ta netrafia spelly a ranged utoky (mozno si povie niekto co su 4% ale poznat to kurevsky)
a co sa tyka PvE oba talent buildy su na PvP a v PvE si s nimi neskrtnes len som mal poznamku k tym mace ze je nepodstatne aku zbran zoberes a oplatia sa swordy lebo maju narozdiel od mace pouzitelnost v PvE (ver mi ze ta PvP omrzi po case)
taktiez Heightened Senses ti dava vyraznu stealth detect proti druidom hlavne a taktiez proti inym rogunam (vies aky je to super pocit ked mas v arene combo rogue+druid vs to iste a ty ich vidis a oni teba nie? mozes sa s nimi hrat jak s nikym) a 4!!!!!! % sancu ze ta netrafia spelly a ranged utoky (mozno si povie niekto co su 4% ale poznat to kurevsky)
a co sa tyka PvE oba talent buildy su na PvP a v PvE si s nimi neskrtnes len som mal poznamku k tym mace ze je nepodstatne aku zbran zoberes a oplatia sa swordy lebo maju narozdiel od mace pouzitelnost v PvE (ver mi ze ta PvP omrzi po case)
neboj hral som na ofiku za rogunu, myslim ze s mace sa oplati ist viac s hemmom s macekami, tiez by som ti chcel povedat ze Master of Deception(ci ako sa to vola) ma nad druidovu stealth detekciu cize ta navyse ktoru tam ty davas je zbytocna, tiez pises k resillience, neboj viem co je to resill a ze bez toho sa pvp neda hrat, takze dalej, pisal si tiez nieco o nizsej sanci na hit o 4%, zoberme si to z tej teoretickej casti, niekto ti da 100 hitov a 4 z nich ta netrafia, ten talent som uz mal avsak raz za uhorsky rok ma nieco netrafilo, taktiez si pisal nieco o 3-shotoch od wara, tak war ta nikdy neda z 3 ran pri rozdiele 80 resill a tiez existuje Ghostly strike + Evasion + tvoja sanca na dodge cize ta hitne s kazdym 25 hitom a tiez by som ta poprosil aby si nepisal: myslim ze mam vacsia skusenosti z rogunou , myslim ze ak niekoho poznas iba cez internet a netusis za co vo svojom zivote hral radsej to nepisvendo napísal:prepac ale myslim ze s rogunom mam odost vacsie skusenosti ako ty (zase nic v zlom hram ho na ofiku uz pomaly dva roky) a tiez viem ze Sleight of Hand dava -2%crit co je cca 80resilience zadarmo (skusal si hrat PvP bez resilience? chces byt 3shotnuty od warriora? )
-
RainbowSix
Light Professional
ako nehnevaj sa na mna ale ty si uplne tupy? AK je to freecko, imho ja neviem co sa ti paci ... attack power, crit alebo resi a stamina podla toho ako ides... a podla toho co vsetko funguje ...RainbowSix napísal:a este mi poradte prosim ake secety si mam davat na veci ?
edit a ani neviem ake veci mas ... to sa ti celkom fajne radi
jo, a o tych rogunach
a toto sa najlepsie riesi 10timi duelmi
Ako bud si opravdu blby alebo nevies co chces, sak si vyberaj podla specializacie, raz tu sa pytas za huntra na druhy den za rouga a nakoniec skoncime pritom ake sockety si mas zobrat, ja neviem, podla specializacie, co chces? na stamku, na AP? na agilitu? nevieme za jaku postavu hras a jaky je tvoj eq a talenty, takze ako vazne toto ti neporadime to musis vediet sam...RainbowSix napísal:a este mi poradte prosim ake secety si mam davat na veci ?
Tak, ale uznajte ze hadat sa imho je zbytocne
a imho argumenty ste mali obaja mocne, tak ide len o to co clovek uprednostni 
A este toto
http://www.wowhead.com/?talent=bxMGzhgtMcotfV0I
mam takuto srandicku, a ide mi o to do coho by ste podla vas vrazili tie posledne 4 body, kazdy si domysli ze je to na pvp, na vyber je teda: Imp crit holy spellmi co je podla mna celkom useless, imp spirit, a potom silent resolve a co je podla mna celkom haluz lebo 16% na rezist dispellu je celkom dosť imho,
A reflective shield, no kludne lenze neviem ci to teraz po patchi breakuje CC alebo nie, ak ano tak je to useless tiez ak nie tak asi idu body tam
Edit:
Môj shadowpriest raiding build PVE
Ak by niekoho zaujimal, tak som mal volnu chvilku a hodil som sem svoj osvedceny build co som pouzival ako shadow na PVE
Ak bude mat niekto nejake otazky alebo kritiku sem s nou
http://www.wowhead.com/?talent=bxMhzhZZVGupMxohtEo
A este toto
http://www.wowhead.com/?talent=bxMGzhgtMcotfV0I
mam takuto srandicku, a ide mi o to do coho by ste podla vas vrazili tie posledne 4 body, kazdy si domysli ze je to na pvp, na vyber je teda: Imp crit holy spellmi co je podla mna celkom useless, imp spirit, a potom silent resolve a co je podla mna celkom haluz lebo 16% na rezist dispellu je celkom dosť imho,
A reflective shield, no kludne lenze neviem ci to teraz po patchi breakuje CC alebo nie, ak ano tak je to useless tiez ak nie tak asi idu body tam
Edit:
Môj shadowpriest raiding build PVE
Ak by niekoho zaujimal, tak som mal volnu chvilku a hodil som sem svoj osvedceny build co som pouzival ako shadow na PVE
Ak bude mat niekto nejake otazky alebo kritiku sem s nou
http://www.wowhead.com/?talent=bxMhzhZZVGupMxohtEo
-
Lord PROXI
King
hmm ... no neviem ako ty, ale ked niekto ide na PVE su mu gemy na resil na 2 veci, aby zavadzaly v banke a aby pocuval od raid leadera pindy ze co to mas na sebe ... na PVP hej, resill je dobra, inak je nanic ...-=wolf=- napísal:........a vseobecne pre kazdu classu chod Resill
taka roguna s resil 400 a AP 1200, crit 15% by spravila dost maly bordel v dakej 25man raid instancii ....
ta by si v dalsom raide miesto asi nenasla
-
Lord PROXI
King
no kamarat je v PoWeR len dako ako pozeram ich eqip tak nic moc, daky gladiator, obcas venge ... nic moc ...Andr3w napísal:cus all,
neviete mi niekto poradit nejaku fajn pvp guildu na drak`thule? mna tie bg nejako zacali bavit a neskor aj areny snad, diki moc
ale staci dat na trade ze hladas daku kvalitnu PVP guildu a najde sa
-
vendo
Guru
jedna sa nam o PvP ak si si nevsimolLord PROXI napísal:hmm ... no neviem ako ty, ale ked niekto ide na PVE su mu gemy na resil na 2 veci, aby zavadzaly v banke a aby pocuval od raid leadera pindy ze co to mas na sebe ... na PVP hej, resill je dobra, inak je nanic ...![]()
taka roguna s resil 400 a AP 1200, crit 15% by spravila dost maly bordel v dakej 25man raid instancii ....![]()
-
Lord PROXI
King
ako mas pravdu ale tiez co natom sejde, sak rouge je v instanci nasadeni do pozicie dmg a od neho priamo priebeh toho celeho nezavisi, proste na tank a heal treba ozaj pravdu dbat ale na dmg az tak nie...Lord PROXI napísal:hmm ... no neviem ako ty, ale ked niekto ide na PVE su mu gemy na resil na 2 veci, aby zavadzaly v banke a aby pocuval od raid leadera pindy ze co to mas na sebe ... na PVP hej, resill je dobra, inak je nanic ...![]()
taka roguna s resil 400 a AP 1200, crit 15% by spravila dost maly bordel v dakej 25man raid instancii ....![]()
-
vendo
Guru
LOL skus zanedbat dmg na azgalorovi kaz'rogalovi archim a inych a hned to bude wipeSheep napísal:ako mas pravdu ale tiez co natom sejde, sak rouge je v instanci nasadeni do pozicie dmg a od neho priamo priebeh toho celeho nezavisi, proste na tank a heal treba ozaj pravdu dbat ale na dmg az tak nie...
proste resilience ma cisto PvP vyznam a ziadny iny
ano resil ano ale ja myslel ze dmg je len dmg a je tam preto aby boss rychlejsie skapal, v podstate ked za tankom stoja poriadni healeri, ktorym nedojde mana prave ked tank dostane crit, tak sa nie je coho batvendo napísal:LOL skus zanedbat dmg na azgalorovi kaz'rogalovi archim a inych a hned to bude wipe
proste resilience ma cisto PvP vyznam a ziadny iny
proste myslim ze keby z 25 clenneho raidu mal 1 rogue resil gemy tak by sa nic nestalo...
//ak sa mylim tak ma oprav no natom opravdu neviem aky vplyv ma dmg nato ci vas wipnu alebo nie