Malo pravdepodobne.P41NK1LL3R napísal:Čo sa Ronaldinha týka, tak myslím, že ešte nie je za zenitom svojej výkonosti a mohol by ešte ako-tak prekvapiť a niečo ukázať...
Skorej by som povedal ze hnacim motorom je momentalne Joe Cole.P41NK1LL3R napísal:Drogba je teraz hnacím motorom Chelsea a aj keď je Seria A iná liga, tak sa presadiť môže aj takýto typ hráča
Nehovorim ze Drogba sa tam urcite nepresadi len ja mu moc v tej lige neverim, je to len moj osobny nazor ale mozem sa mylit, tiez som moc neveril Torresovi ze sa presadi v Liverpoole a mylil som sa.
Tie dobre nakupy urobili bud trenery v tomto pirade Mourinho alebo iny ludia ktory sa do toho vyznaju. Vyslovene Abramovicov nakup bol Schevcenko a o jeho vykonoch je asi zbytocne hovorit.P41NK1LL3R napísal:K politike nákupov Abramovič/Berlusconi... ehm... Chelsea ale spravila aj dobré nákupy, ktorými boli napr. Wright-Phillips, Kalou a Malouda -> aspoň v čase prestupov som si to myslel...
Dalej, tiez silou moco chcel v lete kupit Ronaldinha, moze byt rad ze tak neurobil, tak isto mal v plane kupit Ronalda, Roberta Carlosa a inych. Medzi jeho nevydarene nakupi mozme zaradit aj Verona, Crespa, Mutuho, Smertina atd, aj ked mozno mal pri tom nejake slovo este Ranieri ale Abramovic kupoval hlavne z vlastnej iniciativy.