Heh, no ale s odstupom casu som rad ze to mam za sebou a moj zivot, da sa povedat, ze sa trochu zlepsil, kedze som v nich mal stale zapal...
Operovali ma v pondelok, dal som v celkovej anesteze kedze je to ovela pohodlnejsie nielen pre mna ale asi aj pre lekara, konieckoncov mam silny vracaci reflex a mne do ust nemoze ist ani lekar palickou nie to este aby sa mi tam niekolko minut vrtal v gagore... tak ma operovali v pondelok, operacia trvala 19 minut, bez komplikacii, doporucujem pozriet si nejake videa na youtube ze jak to robia, lebo su rozne metody, u nas sa pouzivat tzv. studena metoda a to klasickym skalpelom... no po operacii tak 2 hodiny vypluvas krv a "mazlave sliny", budes mat neprijemnu chut v ustach...
Potom to prestane a nadalej budes vypluvat uz len sliny... Pokial neprestane ucinkovat anesteza tak ta bolest nie je az taka strasna, ale akonahle prestane tak je to fakt dost zle, preto som si hned vypytal inekciu proti bolesti, ktora trochu zabrala...
Na druhy den to bolelo uz dost, na treti ma pustili domov, kedze chvalabohu sa to hojilo tak ako malo (no ucebnicovy priklad
A zasada cislo jedna, nekaslat, nezohybat sa, nekychat, nerozculovat sa a prehltat a pit vela vela caju, cim viac prehltas cim viac pijes tym sa to rychlejsie hoji...
ak mas dalsie otazky nevahaj sa spytat