Futbalové štadióny
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Futbalové štadióny
ktoré futbalové štadióny sú podľa vás naj napr. z hľadiska histórie, architektúry atď. Z hľadiska histórie je podľa mňa naj Sant Bernabeo a z hľadiska architektúry Alianz Arena.
Ja mam slabost na anglicke stadiony hlavne ako su Anfield Road, Old Traffor a tiez som mal rad aj Highbury, ale aj ine, lebo v anglicku je jedicna ta blizkost tribun k ihrisku ako to bolo na Highbury a terza aj je na Stamoford bridge.
Co sa tyka architetektury tak urcite vinkaju uz spominana Alianz arena, dalej Auf Schalke a Amsterdam arena.
PS obrazky nemam sak si vygooglite
Co sa tyka architetektury tak urcite vinkaju uz spominana Alianz arena, dalej Auf Schalke a Amsterdam arena.
PS obrazky nemam sak si vygooglite
-
P41NK1LL3R
Light Professional
fakt mne sa pacia tiez anglicke stadiony Old Trafford asi najviac ale tie starsie nie tie nove ako Emirates alebo City of Manch. stadium Old trafford Anfield Stamford bridge su dost pekne ale ako som si vsimol v kazdej krajine su stavane na ROVNAKY STYL v spanielsku je to oval ktory ma jednu cast krytu Nou camp Atletico Mestella v anglicku tiez na podobny sposob ze vsade je krita tribuna to ma vacsina starsich a su postavene do stvorca alebo do obdlznika v nemecku zacinaju mat strechu stadiony
mne sa osobne najviac starsie anglicke pacia
mne sa osobne najviac starsie anglicke pacia
Jednoducho nádhera : Emirates Stadium
-
Deejay-LoLo
Amateur
Re: Futbalové štadióny
Nechcem ti do toho kecat ale je to Stadion Santiaga Bernábeua..kde hráva domáce zápasy REALSteven666 napísal:ktoré futbalové štadióny sú podľa vás naj napr. z hľadiska histórie, architektúry atď. Z hľadiska histórie je podľa mňa naj Sant Bernabeo a z hľadiska architektúry Alianz Arena.