Ma niekto skusensoti s tymto pripojenim ? Ake maju pokrytie? Ako ide upload? Prosim napiste mi vsetky skusenosti, kt. mate s tymto pripojenim. Tenk Ju!
Ma niekto skusensoti s tymto pripojenim ? Ake maju pokrytie? Ako ide upload? Prosim napiste mi vsetky skusenosti, kt. mate s tymto pripojenim. Tenk Ju!
takze poviem ti takto najpr si prispevok zarad do spravnej temy,
potom sa pitaj.
no ja ti mozem povedat takto pokritie petrzalka,
maju okolo 1000 +- uzivatelov,
rychlosti oklolo 1-2mb/s
upload tych 300kb/s
v sieti su ovela vecsie rychlosti aj upload okolo 3mb . je to vpohode ja osobne som skoncil z chellom a prestupujem na ISper .
je to super a ja to s radostou vyuzivam, len ti musia odblokovat tu druhu mac adresu, ale su ochotni, takze super. ja som vytiahol manika od nich na silvestra doobeda a nebol problem
To si zle spravil mal si si vyziadat nastavenia pre novu mac adresu noveho pocitaca ciže druheho pocitaca , pretoze ostane ti internet v starom a na novom si len nastaviš ipcku , a tie nastavenia a mas net na oboch . mne to chceli tiez tak spravit , ale navrhli mi druhe riesenie . tak som to vyuzil .
staci poslat udaje zo zmluvy mac adresu noveho pocitaca na isper mail. a do 2hodin ti poslu nastavenia .
romkoval napísal:jj je to veelmi dobry net...a hlavne dc++ strasne rychlo ...mno super to je ...)
lol lolo este si asi neokusil pravy net, ked davas taketo hnisperoviny. Heh a ta optika je len na lokalnej sieti cize ju vyuzijes len na DC hube, kde si musis ale napisat do popisu aky mas program u nich, asi moc necitali yakon o osobnych inf, upload je slaby stale neviem ako to je vo fibernete ale vychadz to zatial tak ze je drahsi o cca 300sk ale 3x lepsi, len blbu mac adresu ti zmenia az po 20h cos by malo byt na pockanie, ale neva. Mam isper uz par rokov ale nikdy som nemal take pripojenie ako propaguju, len je to lacne a pri standarde nemas viazanost na roky takze mozes po mesiaci od nich odist, dost vela ludi od nich to uz urobilo
lenže ich služby su kvalitne vždy ked som mal problem som zavolal a hned som sa dozvedel čo som potreboval to že teba riešili 20h je tvoj problem asi si mal zly pristup .