Jeden dialkovy ovladac

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pentus
Novice
Novice

Jeden dialkovy ovladac

Príspevok od používateľa pentus »

Chcem mat doma jeden dialkovy ovladac na vsetko. Uz ich mam dost vela - a pomaly stracam prehlad ktory co na co kam :cry: Myslite ze je Philips Pronto dobra volba?. Mne sa celkom pozdava. Inak dufam, ze mozem takto konkretne sa pytat, lebo z tych podmienok co su v uvode mi narastli :twisted:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Jeden dialkovy ovladac

Príspevok od používateľa reno23 »

Dorques
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dorques »

Ešte mam takú otázku...čo tým ovládačom chceš ovládať?
Bežné elektro ako TV rôzne audio sústavy DVD player....? Ako ten philips nie je zla voľba,ale len pre určitých zákaznikov...ja by som ho určite nevyužil :)
Ten zmieňovaný Logitech bude určite lepšia voľba,aj keď ja osobne s cenou univerzalu by som točil tak max. kolo tisícky..nato žeby mi ovládač ovládal všetky spotrebiče čo mam doma (ako čo maju IR) nepotrebujem dotykový display a pod.
Všetko záleží na tom aká je tvoja finančná stránka (podľa toho čo si tu hodil asi nebude zla :) ) no a taktiež na čo ho chceš využiť.
pentus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pentus »

okrem klasiky TV a pod. uz keby sa dalo tak napr. aj kurenie a tiez by som nechcel mat vsetky zariadenia v obyvaku - radsej ich schovam niekde kde mi na nich nebude prekazat prach :lol: lenze, nemam chut znova rezat steny kvoli kablovacke.
Napísať odpoveď