Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Sheep napísal:nie
ano samozrejme pocet postav mensi pocet naspawnenych creepov atd to vsetko ulahcuje pracu ramkam
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vendo napísal:ano samozrejme pocet postav mensi pocet naspawnenych creepov atd to vsetko ulahcuje pracu ramkam
no pozri na free jasne ze nemas tolko hracov ako na ofiku ale ked sa kona nejaky event alebo nieco tak je ich je nakope nasranych tak vela ze aj ofik to predbehne...ale to nie je dolezite, narocnost hry sa nemera podla toho ze kolko hracov je online

skratka ja tym chcel povedat ze ked ma slaby notas tak mu to bude sekat tak ci tak...na free mu to mozno v mestach pojde trochu rychlejsie ale aj tak rozdiel par obrazkov
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ale na free to je iste menej narocne pretoze napr v IF si kedysi mohol vecer stretnut 400 ludi a tam mi moj comp umieral v bolestiach...na free ked som stretol 3 tak to bola parada...takze je to urcite menej narocne plus neviem ci raidy na free sa chodia v plnom pocte ludi...co som ja hraval rped vyse dvoma rokmi tak sa chodilo o dost mensom pocte
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

chalani nedajusa dakde za ali kupit veci na mining ako kamene a taketo veci prosim.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Mrk napísal:ale na free to je iste menej narocne pretoze napr v IF si kedysi mohol vecer stretnut 400 ludi a tam mi moj comp umieral v bolestiach...na free ked som stretol 3 tak to bola parada...takze je to urcite menej narocne plus neviem ci raidy na free sa chodia v plnom pocte ludi...co som ja hraval rped vyse dvoma rokmi tak sa chodilo o dost mensom pocte
sa len musim zasmiat sorry na ofi bezne je v IF / OG a vo velkych mestach len cez 1000ludi a vonku to ani neratam a som na mediuum serveri takze viem o tom svoje a je jedno ci hras ofi alebo neofi narocnost na HW tvojho PC je rovnaka stale...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ST1 napísal:sa len musim zasmiat sorry na ofi bezne je v IF / OG a vo velkych mestach len cez 1000ludi a vonku to ani neratam a som na mediuum serveri takze viem o tom svoje a je jedno ci hras ofi alebo neofi narocnost na HW tvojho PC je rovnaka stale...
papierovo ano ale na ofiku musi tvoj pc nacitat viac objektov viac hracov tzn ti to bude viac sekat
inac aj ja hram na medium tusim (bola na dramamw migracia ale neviem ako dopadla) a urcite tam v meste nieje 1000ludi
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no tych 400 bolo myslene pred bankou...neratal som to iba mi tak kamos povedal ked sa mi smial na vtedajsej mojej gigovej ramke ze mi to neutiahne...a je to urcite menej narocne na free ako ... menej hracov => menej objektov, menej hybajucich sa veci => mensie zatazenie systemu

btw Minimálna konfigurácia :

Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 800MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 4.00GB voľno na disku, 4x CDROM, internetové pripojenie, platenie mesačných poplatkov...velice podcenili :D znasobme vsetko dvomi a stale je to malo :lol:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Dali by ste niekto na nejako freecku (instant lvl ) PVP ako napr. 5on5 alebo tak ? :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

s tymi 4GB si asi robia srandu :D
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

RainbowSix napísal:chalani nedajusa dakde za ali kupit veci na mining ako kamene a taketo veci prosim.
Povie mi niekto pls o co mu ides?
NEVIEME! nevieme ani na akom serveri hras a ci sa to da niekde tam, a na ofiku NIE-...
fiko2323
Expert
Expert

Príspevok od používateľa fiko2323 »

Cawte hram na servery http://wow.e-sports.sk/ a neviem ci maju chybu alebo co lebo nejde napojit na server a ani web nejde.Neviete volado co je stym? diki za odpoved..
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

problemy s databazou :)
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jojo44 »

RainbowSix napísal:http://img3.imagebanana.com/view/hgoyyj ... vu.bmp.png
tu som ho odforil a prosim mozete mi to napisat ostrov oblast a mesto dakujem
pls na tom screene ten horny a dolny panel sam mi paci co to je zac ?? aky addon akmozes aj hod link thx :)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

jojo44 napísal:pls na tom screene ten horny a dolny panel sam mi paci co to je zac ?? aky addon akmozes aj hod link thx :)
fu bar alebo tiny ... alebo som sa zasa sekol :indian:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

je to Titan Panel, uzitocna pomocka
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

je za toto nejaky "poje*** od GM ? "
ze dam si jedneho do raidu a idem STEAL KARA k bedne ?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:je za toto nejaky "poje*** od GM ? "
ze dam si jedneho do raidu a idem STEAL KARA k bedne ?
skus to ale rucim ti za to ze nic nestealnes :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ak mas dobre talenty na subtlety tak by to nemal byt problém
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

pocujte.- Hram uz daky ten cas na neofi serveroch a začínam vážne premýšľať nad ofikom. Ale nemám poriadne info, každý hovorí niečo iné, tak sa chcem poriadne spýtať vás:
čo všetko by u mňa obnášal prechod na ofik? Za čo všetko by som musel zaplatiť (a koľko) ?

situácia sa má asi tak, že kamoš má dáky guest account alebo čo. na tom by som vraj mohol hrať 10 dní zadarmo aj na svojom stiahnutom wowku. Ale čo by som musel spraviť ďalej, to už netuším...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth napísal:pocujte.- Hram uz daky ten cas na neofi serveroch a začínam vážne premýšľať nad ofikom. Ale nemám poriadne info, každý hovorí niečo iné, tak sa chcem poriadne spýtať vás:
čo všetko by u mňa obnášal prechod na ofik? Za čo všetko by som musel zaplatiť (a koľko) ?

situácia sa má asi tak, že kamoš má dáky guest account alebo čo. na tom by som vraj mohol hrať 10 dní zadarmo aj na svojom stiahnutom wowku. Ale čo by som musel spraviť ďalej, to už netuším...
originalka wow do 1000Sk originalka TBC okolo 1000Sk +mesacne platby (ak si das na pol roka dopredu vyde ta to na cca 350Sk tusim ak 3mesiace tak okolo 400 atd atd +game kupony su ale tie su kur*a drahe)
alebo kup acc od niekoho lenze vzdy ked kupujes acc trvaj na tom ze dostanes origos krabicu + orig kod pouzity pre ten acc + secret otazku +vsetky ine nalezitosti a ihned po kupe si ich vsetky pozmen pretoze je velmi lahke pre povodneho vlastnika (vychcanca) predat ti acc a potom nahlasit blizzu ze ho niekto hackol a dostat ho s5 :wink:
Napísať odpoveď