MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

tak wild su out. G+D+R su volny. je mi to luto ze vypadli. radsej by som im doprial stanleyho pohar... ale tak hadam pridu pomoct aspon reprezentaci
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Sagittarius napísal:Aj ja mám pocit, že o majstrovi je rozhodnuté už pred MS...myslím, že v Kanade nič iné nedopustia... :(
v tom s tebou suhlasim,ale zase na druhej strane na kanadu bude uvaleny obrovsky tlak a ten dost casto zvazuje ruky. :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

naši nemusia byt majstri, pači sa mi ked hrame elegantny hokej a pre divaka a vtedy to samo pride, nemusia byt majstri staci ked vyhraju nejjaku medailu uz by sa im patrilo.. :D
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

No, nasi nech sa aspon v A udrzia a som spokojny :D ....a inak z GDR .Radivojevic je zraneny, ani v play off nehral riadne, Demitrovi konci zmluva tak je ot myslim jasne....uz len Gaborik ci pride sam ako jediny utocnik NHL..... berte to tak ako keby se vy vedel irhat ohkej a volaju vas hrat s nejakymi detmi :) co si nevedia poraidne nahrat :).
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Asi to vidim na to ze nepridu, skoda, prial som im postup, teraz drzim palce Hossovi, nech to aspon on daleko dotiahne

Co sa tyka MS, tak sme podla mna velmi slabi, este horsie nez v Lotyssku
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

dufam ze duo G+D pridu pomoct,ale velke sance slovakom nedavam,ale palce im drzim
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Drago napísal:Co sa tyka MS, tak sme podla mna velmi slabi, este horsie nez v Lotyssku
Aspon si viaceri vyskusaju ms a uvidime kto vo svete moze hrat a kto nie...vsak aj v petrohrade bol aky mansaft....20 rocny lasak, droppa jasecko, plavucha...a co sa tyka najslabsieho mansaftu...statisticky to pekne vyzeralo ked somik, strbak ci majesky hrali v nhl, teraz ked hraju v eu tak je to automaticky slabsi tim?....
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Hossa1881 napísal:Aspon si viaceri vyskusaju ms a uvidime kto vo svete moze hrat a kto nie...vsak aj v petrohrade bol aky mansaft....20 rocny lasak, droppa jasecko, plavucha...a co sa tyka najslabsieho mansaftu...statisticky to pekne vyzeralo ked somik, strbak ci majesky hrali v nhl, teraz ked hraju v eu tak je to automaticky slabsi tim?....
suhlasim s tebou,prave tu sa ozaj moze ukazat sila slovenskeho timu,a nastavaju casi ked sa budeme muset spoliehat uz len na hracov z europy.ukazuje to aj cim menej hracov na drafte kazdym rokom :?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

na vyhru netreba superhviezdy , stacia hraci ktory hraju ako o dusu , snazia sa , idu naplno , maju srdce a chcu vyhrat. Hokej je o sudrznosti , voli a chuti vyhravat . Ked budu hrat ako o dusu nebol by som prekvapeny , keby sme hrali semifinale.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Radivojevic nejde na MS,ale to sa uz vedelo predtym.

http://sport.aktuality.sk/hokej/repreze ... at-vynecha
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no super jedna lepsia sprava ako druha.Viacmenej budeme mat taky bodobny vyber ako v Lotyssku.No mozme dufat len v zazrak.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Slovenskoooooo, Slovneskooooo eja... eja eja Slovensko :lol: :lol: :lol:
Chlapci nebojte.... budeme majstri budme trochu viac menej optimisti ako realisti :lol: ja to inak nevidím.....
No a ako skutočnosti to tipujem???? no také 7 miesto :( inak to nevidím, kedže máááme až taký kvalitný tým, že rozbijeme aj výber hviezd z NHL :P
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

radsej nechcem vediet ako tento rok dopadneme :( to bude hanbaaaa :?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

zaujímave že v NHL hrajú zo sebazaprením ale keď dojde na repre nejak sa im už nechce hrať.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Steven666 napísal:zaujímave že v NHL hrajú zo sebazaprením ale keď dojde na repre nejak sa im už nechce hrať.
Lebo seru na reprezentaciu, penazi ma dost a nebude riskovat zranenie na nejakych MS a takto to chodi uz nejakych dobrych 10 rokov.

To co bezi v TV a nazyva sa to MS v hokeji je len obycajna podradna sutazat z nejakymi B a mozno az z C muzstvami. A hlavne zboznujem tie trapne vyhovorky ze som unaveny atd.

Myslim si ze by bolo najlepsie cely system hokejovych MS zmenit a davat ho napr kazde 2 resp 3 roky aby ta sutaz bola trochu vzacnejsia (podobne ako vo futbale). Dalej by sa NHL mala prisposobit MS a skoncit pred ich zacatim.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nie vzdy to je tak ze hrac na repre sere. Vlastnikom hraca je v prvom rade klub a ten rozhoduje ci necha hraca s malym zranenim hrat na pre ne neho (pre klub) absolutne nezaujimavom MS, alebo hraca necha operat/doliecit, kedze ho zaujimaju v prvom rade vykony a vysledky vo svojom muzstve. Napokon za to im platia nemale peniaze.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Steven666 napísal:zaujímave že v NHL hrajú zo sebazaprením ale keď dojde na repre nejak sa im už nechce hrať.
no lebo je to ich job
národná hrdosť sa bohužiaľ nejako odmlčala(česť výnimkám)
ja to riešiť nejdem, nemám v nohách 82 zápasov + PO
ale určite tu nebudem mrnčať ako mnoho mnoho iných hlavne z hokejovo zameraných fór a nebudem hneď posielať SR do B-kategórie
však duel Húževka - Kovalčuk môže byť lákavý :D
čo však nepochopím je tento štvorlístok : Kapuš, Uram, Zagrapan, Olvecky
keď tam môže byť napr. Buc, prečo sú neni v nominácii títo hráči ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

t0m4s3 napísal:Nie vzdy to je tak ze hrac na repre sere. Vlastnikom hraca je v prvom rade klub a ten rozhoduje ci necha hraca s malym zranenim hrat na pre ne neho (pre klub) absolutne nezaujimavom MS, alebo hraca necha operat/doliecit, kedze ho zaujimaju v prvom rade vykony a vysledky vo svojom muzstve. Napokon za to im platia nemale peniaze.
Vsak samozrejme, ale pochybujem ze u vsetkych klucovych hracov v reprezentacii nie len na slovensku to plati aj pre ostatne hokojevo rozvinute krajiny sa jedna o hracov s mensimi zraneniami kvoli ktorym im klub zakazal hrat. Dovlim si tvrdit ze to je mozno 15 az 20% hracov.

Treba to brat aj z pohladu toho hraca pre ktoreho su tie MS tiez neazujimave a aj ked je zdravotne v poriadku tak si dvakrat rozmysli si pojde hrat a riskovat dlhodobe zranenie ktore by ovplivnoli jeho start v dalsom rocniku NHL.

Bohuzial MS nemaju uroven a dost na to vpliva aj NHL system ktory by sa uz konecne mal prisposobit k ich potrebam. K tej slabej urovni podla mna prispeiva aj ich kazdorocne konanie cim MS stracaju na vzacnosti a vyvolavaju dojem u hracoch ze " tento rok nepojdem a budem sa radsej setrit na buducu sezonu pojdem na buduce vsak je to len rok"

Dalsia vec je aj ten spominany pristup klubov NHL k tym malim zraneniam ktory by som zakazal resp kluby by mali zakazane zasahovat do rozhodnutia hracov ci pojdu na MS alebo nie.

Budem do toho pliest zase futbal ale dobrym prikladom je africky pohar ktory pomerne dost oslabil muzstva v anglickej a francuzkej lige. Lenze podla nariadenia fifa sa kluby jednoducho museli prisposobit a hracov uvolnit, to iste by malo plati aj pre kluby NHL. Zdvihlo by to uroven MS, prilakalo viac divakov, a mozno by aj bol hokej viac zpropagovany v krajinych kde je menej rozvinuty.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:no lebo je to ich job
národná hrdosť sa bohužiaľ nejako odmlčala(česť výnimkám)
ja to riešiť nejdem, nemám v nohách 82 zápasov + PO
ale určite tu nebudem mrnčať ako mnoho mnoho iných hlavne z hokejovo zameraných fór a nebudem hneď posielať SR do B-kategórie
však duel Húževka - Kovalčuk môže byť lákavý :D
čo však nepochopím je tento štvorlístok : Kapuš, Uram, Zagrapan, Olvecky
keď tam môže byť napr. Buc, prečo sú neni v nominácii títo hráči ?
K tym zapasom preco dakedy hraci chodili aj po play-off???podla mna aj preto lebo citili ze mozu vyhrat medailu.Tento tym co mame teraz stoji za....a to vsetci vieme velmi dobre tak nikto nepride.Ked boli MS v Lotyssku tak prisiel Hossa podla mna len kvoli tomu ze jeho oco bol trenerom,mozno by ani on neprisiel,ale to je teraz jedno.Podla mna uz proste nechcu reprezentovat hlavne ty okolo tej 30rokov.

btw.Tiez nechapem preco nezobral Urama je podla mna lepsi ako daktory hraci v tom vybere.
Napísať odpoveď