ICQ/QIP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
curious
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

ICQ/QIP

Príspevok od používateľa curious »

Mám taký problém, včera som bol na QIPe zrazu som bol offline a napísalo mi že sa niekto prihlásil na môj účet z iného PC tak som vypol zapol QIP a išlo to a potom o hodinu to napísalo zas a ja som zas vypol a keď som dal prihlásiť tak mi napísalo, že chybné prihlasovacie číslo alebo heslo :? neviem čo s tým, a tak som klikol na: forgot your ICQ password? vyplnil všetky údaje a teraz by mi mal prísť mail s novým heslom ale stále nechodí. Robil som to už možno pred 8 hodinami a stále nič :( neviete nejak poradiť?
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Nom, mne aj segre tiez hlasi, ze zle meno alebo heslo, myslite ze to bude chyba na ich strane?
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

urcite problém na strane ICQ
curious
Light Star
Light Star

Lord_3D napísal:urcite problém na strane ICQ
a nevieš ako dlho to môže trvať? :?
robbiee
Star
Star

Hmm ved to.. lebo som trosku pesimisticky, pretoze cosik podobne sa mi stalo pred dvoma rokmi a som musel davat nove cislo...
curious
Light Star
Light Star

robbiee napísal:Hmm ved to.. lebo som trosku pesimisticky, pretoze cosik podobne sa mi stalo pred dvoma rokmi a som musel davat nove cislo...
a keď ti to naskočí, tak mi napíš SS :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v mirande sa to riesi aktualnym plugginom... neviem ako funguje qip, ale urcite by som skusil upadtovat :wink:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

tym, ze je to chyba na strane ICQ by som si nebol az taky isty...ved to, ze ti pise, ze niekto sa prihlasil na tvoj ucet z ineho pc je jasny znak, ze niekto poznal tvoje heslo...ked sa potom po chvili prihlasis tak tuto istu hlasku vypise dotycnemu userovi na "druhej strane"...a zrejme ho to prestalo bavit tak zmenil heslo na tvoj ucet, cim sa vysvetluje to, ze ti vypisuje, ze chybne meno alebo heslo...

dalsia vec - ten mail asi ani nemusis cakat - aj ja som raz zabudol heslo cca pred pol rokom a doteraz mi nic neprislo...nastastie som si spomenul resp som skusal vsetky mozne hesla, ktore ma napadli a na nejaky 20-ty pokus som ho uhadol...

co nam z toho vyplyva? :arrow: zaloz si novy ucet a mas pokoj...budu ti chybat kontakty? mas predsa QIP - C:\Program Files\QIP\Users\tvoje_cislo\tvoje_cislo.cl :arrow: otvorit v poznamkovom bloku - nech sa paci...vsetky kontakty pekne pokope :) uz len popridavat a mozes pokracovat akoby sa nic nestalo...

netvrdim, ze ini klienti nemaju moznost najst si lokalne cisla svojich kontaktov bez pripojenia k sluzbe

\\
curious napísal:to že niekto poznal moje heslo je dosť malá pravdepodobnosť...ako ináč by to mohli zistiť? :?
mozno mala pravdepodobnost, ale predsa len nejaka je ;) neries pricinu, ale dosledky...
curious
Light Star
Light Star

to že niekto poznal moje heslo je dosť malá pravdepodobnosť...ako ináč by to mohli zistiť? :?

//šak jasné už mám nové číslo,ale ešte počkám deň(kým si dám kontakty), či nebola chyba u nich :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

konyk, hlaska o tom ze niekto iny je pripojeny na moj ucet sa zobrazovala v mirande ak bola verzia icq plugginu zastarala, preto som vychadzal prave z tejto skusenosti.
curious
Light Star
Light Star

jackb napísal:konyk, hlaska o tom ze niekto iny je pripojeny na moj ucet sa zobrazovala v mirande ak bola verzia icq plugginu zastarala, preto som vychadzal prave z tejto skusenosti.
ale ja mám QIP a nie Mirandu :?
robbiee
Star
Star

No jo, zda sa, ze sa nic nevyriesilo... zas nove icq T_T (este ze mam setky kontakty, ale aj tak, davat kazdemu nove... nepotesi)

Neviete ale cim to moze byt, mali problem oni (lebo ak aj pozriete forum na icq.com, v ten isty den to tam napisalo dost ludi) alebo daky virus? Diik...
curious
Light Star
Light Star

robbiee napísal:No jo, zda sa, ze sa nic nevyriesilo... zas nove icq T_T (este ze mam setky kontakty, ale aj tak, davat kazdemu nove... nepotesi)

Neviete ale cim to moze byt, mali problem oni (lebo ak aj pozriete forum na icq.com, v ten isty den to tam napisalo dost ludi) alebo daky virus? Diik...
ja už som si to vymenil...nechcelo sa mi čakať, či to spustia,alebo nie :?
robbiee
Star
Star

No... sestre to uz ide bezproblemov.. ale ja som si dal poslat nove heslo, to zatial neprislo... tak snad este pride, tiez vsak zatial frcim na novom...
Napísať odpoveď