TrackMania Nations Forever
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
chcel by som si ujasnoit nejake nejasnosti ohladom tejto hry, ona je zdarma, cela... ale daju sa do nej kupit "tieto veci":
len mi akosi nedochadza o co tam ide akoze...
inak perfektna hra
// su tam len formulky ?
Kód: Vybrať všetko
Jako velmi zajímavá možnost je tu možnost rozšíření o placenou verzi hry za 5, 20 a 30 euro, jako měsíční, půlroční a neomezenou verzi.inak perfektna hra
// su tam len formulky ?
nechapem dovod preco by si to mal hrat sam, ked je ta hra ZDARMA a hraju ju nonstop stovky ludi..Maki napísal:tak som stiahol, nainstaloval, zahral si sam, dal 23 medaili ale povedzte mi niekto ako sa tie statsy uploadnem niekam? ci sa to fakt len proti ludom musi hrat? ale inak hratelnost podla mna super a je to sranda
..je to uplne paradne, pri klasickej trackmanii nations som stravil niekolko mesiacov svojho zivota(skoncil som niekde pri mieste 3000 na svete/okolo 80 SVK..), pri tomto to vidim par dalsich
..odporucam kazdemu..
a komentare typu "vadi mi jeden typ aut.."..nebudte smiesny chalani
takze zaradom

avsak tieto sluzby sa daju aktivovat na urcity cas upgradom uctu ....
TO VYLEPSENIE UCTU (hlavne za tych $30) SA VSAK U NAS NEOPLATI LEBO ZA 700,- Sk MAS ROVNO CELU TMU (forever update si stiahnes zadarmo .. ale v blizkej dobe sa bude predavat uz aj krabicova verzia TMUF ktorea bude obsahovat napr tie 3D okuliare)
ak by si mal united ucet mas tam navyse este rebricek SkillPoints ... tam musis na trati zajazdit oficialny cas (za peniaze - coppers) ktory sa tiez automaticky odosle na server, porpvna sa so vsetkymi casmi z celeho sveta a podla umiestnenia dostanes SkillPoints ...
a potom je samozrejme este Online rebricek kde ziskavas body len ked jazdis online (ale to je asi jasne
)
btw co hovorite na slovencinu? su tam nejake chyby alebo problemy?
v Spustacom okne chod cez Help/Custoom data -> import .. cez to sa daju do hry pridat dalsie veci ako avaraty atd .. bere to myslim jpeg, tiff a bik (animacie)inak nevie niekto neaku stranku na neake nalepky do tejto hry?
one and only TMX - http://tm-exchange.com/ (pre tmnf - http://tmnforever.tm-exchange.com/ )nepoznate nejaku stranku kde sa daju stiahnut nove sialene trate na trackmaniu?
aby bolo jasno ... su dve hry TMU a TMN .. pre ne momentalne vysiel upgrade Forever ... TMUF obsahuje viac prostredi (stadion, pust, sneh, ostrov, zatoka, pobrezie a rally) a ponuka viac moznosti (ingame posta, p2p, oficialne casy, coppers atd atd) ... a TMNF je zadarmo a je to vlastne len jedno prostredie z TMUF a to stadion, ale bez moznosti ako napr spominane ingame posta, viac kamaratov, p2p atd atd ....chcel by som si ujasnoit nejake nejasnosti ohladom tejto hry, ona je zdarma, cela... ale daju sa do nej kupit "tieto veci":
avsak tieto sluzby sa daju aktivovat na urcity cas upgradom uctu ....
TO VYLEPSENIE UCTU (hlavne za tych $30) SA VSAK U NAS NEOPLATI LEBO ZA 700,- Sk MAS ROVNO CELU TMU (forever update si stiahnes zadarmo .. ale v blizkej dobe sa bude predavat uz aj krabicova verzia TMUF ktorea bude obsahovat napr tie 3D okuliare)
pocet ziskanych medaili sa automaticky zapisuje niekde na server .... ked mas nejakych kamaratov v zozname tak automaticky vidis kolko kto ziskal medaili....tak som stiahol, nainstaloval, zahral si sam, dal 23 medaili ale povedzte mi niekto ako sa tie statsy uploadnem niekam?
ak by si mal united ucet mas tam navyse este rebricek SkillPoints ... tam musis na trati zajazdit oficialny cas (za peniaze - coppers) ktory sa tiez automaticky odosle na server, porpvna sa so vsetkymi casmi z celeho sveta a podla umiestnenia dostanes SkillPoints ...
a potom je samozrejme este Online rebricek kde ziskavas body len ked jazdis online (ale to je asi jasne
btw co hovorite na slovencinu? su tam nejake chyby alebo problemy?
-
theBliZZard
Star
-
tom.tom11
Star
Myslel tym ze spravil v hrat sam vsetkych 65trati.....Dakedy treba rozmyslatmarcus-16 napísal:ked ty si presiel trackmaniu, tak ja som potom presiel counter-strike
A inac kolko mate medaili?? Ja uz mam 156 alebo 158
-
lekoklatik
VIP