Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vdaka ze uz viem konieccurious napísal:Reign Over Me s Adamom Sandlerom...úžasný film 9/10a k tomu bol aj happy ending
chystám sa aj na Gone, Baby gone, tak som zvedavý
toto nie je osobitna tema o tom filme.. cize si davaj bacha co pises.. uz som za taketo daco dostal K-, a uz chapem preco..
napis to tak ako ja alebo daj ze spojler omg..
Dnes som si pozrel I Am Legend. Dalsi skvely film po dlhej dobe ktory si urcite rad pozrem znovu.
Ja by som teda povedal, ze nebol sice skvely a aj ked to bola uz totalne ohrana tema, tak prijemne postupoval dej a nenudil.tomasmate napísal:Dnes som si pozrel I Am Legend. Dalsi skvely film po dlhej dobe ktory si urcite rad pozrem znovu.
Pozri si ale este Director's Cut koniec (da sa vacsinou stiahnut len koniec, par mega to ma). Podla mna dost odpad, prirovnal by som to k Butterfly Effect Director's Cut koncu ...
-
lekoklatik
VIP
-
mr.frump
Amateur
Ja som práve dopozeral The Shawshank Redemption, viem že nieje nový a všetci ste ho už určite videli ale ja som nemal príležitosť, až doteraz a musím sa pridať ku všetkým, čo ho chvália, absolútne vynikajúce.
Inak teraz som si uvedomil ako strašne vedia spoilery pokaziť film, doteraz som to vnímal len pri seriáloch. SP Pri pozeraní TSH som nemal tucha o príbehu, preto scéna s odhalením jeho úteku mi prišla úplne super pretože som to jednoducho nečakal (aj keď tušil). Keby som vedel čo sa stane tak by mi to strašne pokazilo. /SP
Film ako taký ráta s tým, že človek nepozná ako skončí (logické ale treba spomenúť) preto sa jeho hodnota znižuje, čím viac o príbehu viete. Preto už ani nečítam info o filmoch (teda len či stojí vôbec za pozretie) kým ho neuvidím.
Toto je možno vám všetkým už dávno známe ale ja som si to uvedomil až teraz, preto ľudia, Nespoilerujte prosím (toto nieje na nikoho myslené, všeobecne).
Inak teraz som si uvedomil ako strašne vedia spoilery pokaziť film, doteraz som to vnímal len pri seriáloch. SP Pri pozeraní TSH som nemal tucha o príbehu, preto scéna s odhalením jeho úteku mi prišla úplne super pretože som to jednoducho nečakal (aj keď tušil). Keby som vedel čo sa stane tak by mi to strašne pokazilo. /SP
Film ako taký ráta s tým, že človek nepozná ako skončí (logické ale treba spomenúť) preto sa jeho hodnota znižuje, čím viac o príbehu viete. Preto už ani nečítam info o filmoch (teda len či stojí vôbec za pozretie) kým ho neuvidím.
Toto je možno vám všetkým už dávno známe ale ja som si to uvedomil až teraz, preto ľudia, Nespoilerujte prosím (toto nieje na nikoho myslené, všeobecne).
-
Šu-Do
Redeemer
Reign Over Me
velmi silny pribeh ma tento film.. akoze Adama Sandlera vidiet v takejto ulohe.. zahral to velmi dobre...
8/10
//ok a hned na to som si teda pozrel The Bank Job
dost dobry film... kedze tu bolo dost odporucani tak som cakal ze bude super a aj bol.. jedna lupez a takto sa to zamota
velmi silny pribeh ma tento film.. akoze Adama Sandlera vidiet v takejto ulohe.. zahral to velmi dobre...
8/10
//ok a hned na to som si teda pozrel The Bank Job
dost dobry film... kedze tu bolo dost odporucani tak som cakal ze bude super a aj bol.. jedna lupez a takto sa to zamota
Into the wild
http://www.csfd.cz/film/229841-into-the-wild/
milujem filmy, ktoré sa divákovi dokážu dostať pod kožu, a popri sledovaní záverečných tituliek uvažuje nad svojím svetom, nad životnými zmenami a pod.
takže tento príbeh, ktorý bol btw natočený podľa skutočnej udalosti samozrejme odporúčam
nádherná príroda, skvelá kamera, výborná hudba...
herecké výkony by som síce považoval za iba " v pohode ", v prípade Hala Holbrooka to však neplatí, ten ma presvedčil za tých pár minút čo tam hral..
http://www.csfd.cz/film/229841-into-the-wild/
milujem filmy, ktoré sa divákovi dokážu dostať pod kožu, a popri sledovaní záverečných tituliek uvažuje nad svojím svetom, nad životnými zmenami a pod.
takže tento príbeh, ktorý bol btw natočený podľa skutočnej udalosti samozrejme odporúčam
nádherná príroda, skvelá kamera, výborná hudba...
herecké výkony by som síce považoval za iba " v pohode ", v prípade Hala Holbrooka to však neplatí, ten ma presvedčil za tých pár minút čo tam hral..
-
Šu-Do
Redeemer
Diary of the Dead
celkom slusny horor.. tiez na styl Cloverfielda a REC... akurat ze tu netriasli tolko tou kamerou a boli pouzite aj ine...
tema zombies sa mi paci.. a tento film bol dobry i ked nie tak hororovy...
8/10
teraz kukam ze tam hral aj tarantino..
a vobec som si ho tam nevsimol..
tie jeho scenky vo filmoch su nepovsimnutelne niekedy.. (dost casto)
dokonca aj tento herec.. tiez som si nevsimol -.-
//
celkom slusny horor.. tiez na styl Cloverfielda a REC... akurat ze tu netriasli tolko tou kamerou a boli pouzite aj ine...
tema zombies sa mi paci.. a tento film bol dobry i ked nie tak hororovy...
8/10
teraz kukam ze tam hral aj tarantino..
dokonca aj tento herec.. tiez som si nevsimol -.-
//
ahaa.. mno.. bolo tam dost hlaseni v spravach.. si dobry ze si si to vsimol.. ani ma to nenapadlo..Old Dirty Bastard napísal:To preto že Simon pegg, Stephen King a režiserske esa ako Wes Craven, Quentin Tarantino, Guillermo del Toro a George A. Romero boli vo filme ako hlasatelia v spravach
-
Old Dirty Bastard
Guru