AutoCad a jeho využitie

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
PatulkoPO
Novice
Novice

AutoCad a jeho využitie

Príspevok od používateľa PatulkoPO »

Zdravim,
potreboval by som nieco o AutoCade a jeho využití, prip. pouziti, historiu a pod. Potrebujem to na semestralnu pracu resp. referat. Odporucali mi hojka ale zatial sa mi tu nic nepodarilo najst. Takze pisem . Ak niekto nieco ma, budem rad.
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

AutoCad je program, ktory my v skole pouzivame na robenie vykresou pomocou PC... (chodim na stavebnu)... da sa tam robit aj v 3D... ale to nas este neucili :)... viac uz neviem...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co takto pouzit GOOGLE ? ? ? ... vravi sa ze je to vsemocny nastroj, ale asi iba pre tych co kapku popremyslaju ... napriklad tam zadaj "autocad autodesk history" ... a oficialna stranka autodesku by mohla ukryvat krasne info, laebo taka wiki :-)

wesley17 napísal:... da sa tam robit aj v 3D... ale to nas este neucili :)...
aj ked budu chcet tak strasne kric ze nie, radsej nejaky konkurencny nastroj ( CATIA, SolidEDGE, PRoE ) pretoze Acad je na 3D asi tak namakany ako paintbrush na profi upravy foto ...
nikto123
Medium Star
Medium Star

nordkapp_pb napísal:co takto pouzit GOOGLE ? ? ? ... vravi sa ze je to vsemocny nastroj, ale asi iba pre tych co kapku popremyslaju ... napriklad tam zadaj "autocad autodesk history" ... a oficialna stranka autodesku by mohla ukryvat krasne info, laebo taka wiki :-)

aj ked budu chcet tak strasne kric ze nie, radsej nejaky konkurencny nastroj ( CATIA, SolidEDGE, PRoE ) pretoze Acad je na 3D asi tak namakany ako paintbrush na profi upravy foto ...
no skoda ze AutoCad mame ako osobitny predmet a robime vsetko v nom :?
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Muhehe niekto chodi na FVT do PO? Skus zadanie.sk :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

wesley17 napísal:no skoda ze AutoCad mame ako osobitny predmet a robime vsetko v nom :?
v acade sa da robit kadeco, ale ak pojdete robit 3d grafiku, tak je to vyslovene zabity cas. nikde sa nerobi 3d grafika v tomto programe. nie je na to vobec stavany. teda aspon ta prestarla verzia, ktoru som pouzival ja. neviem ani co to bolo zac...
nikto123
Medium Star
Medium Star

turtlak69 napísal:v acade sa da robit kadeco, ale ak pojdete robit 3d grafiku, tak je to vyslovene zabity cas. nikde sa nerobi 3d grafika v tomto programe. nie je na to vobec stavany. teda aspon ta prestarla verzia, ktoru som pouzival ja. neviem ani co to bolo zac...
no hej... v skole mame 06-ku... a este nam nehovoili co a ako sa to tam bude presne robit,ale videl som tam prace nasich tretiakov a stvrtakov a tam boli 3D akurat steny,strechy a taketo... ale aj vseliake pohare ... a tak ... som zvedavy ci to budeme robit... dufam ze ne :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to ze mate predmet Acad, neznamena ze by ste nemohli ukecat niekoho dobreho aby ste miesto toho skusil iiny soft ... v Acade 07 a 08 sa uz ako tak v tom 3D hybat da, ale stale to neni excelencia napr. Catie V15 al. V16 (s inymi som nemal cest), alebo Solid EDGE ... nehovorim ze sa v Cade nedaju pekne veci spravit, ale je to strasny zabijak casu a v inom softe spravis to iste o polovicu rychlejsie a jednoduchsie ... ja zastavam nazor, ze acad jedine v rovine ...

...btw. ked sa vymaka SketchUp tak to bude parada, je to najjednoduchsi nastroj :-) ...
PatulkoPO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PatulkoPO »

Akoze no ste mi pomohli na zadaniesk som nieco nasiel nie je toho vela, a v googli som nic zaujimave nenasiel. Keby som nieco nasiel taq tu nepisem moju prosbu. A odporucali mi hojka
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

prosim ta neurazaj sa jop ? myslis ze nas zaujima historia Acadu ? ... keby si sa spytal na konkretny problem, tak podla skusenosti radi poradime, nenapiseme hladaj na googli ... ale toto ? ... to by sme tiez museli iba cez google hladat ...
Napísať odpoveď