MS v hokeji 2008
-
Sagittarius
Guru
Zagrapan a Olvecký hrajú play-off AHL, Zagrapan neviem, ale Olvecký určite...a Buc tam už nie je...vlastne neviem načo tam bol, keď si ani zápas nezahral...schw33k napísal:čo však nepochopím je tento štvorlístok : Kapuš, Uram, Zagrapan, Olvecky
keď tam môže byť napr. Buc, prečo sú neni v nominácii títo hráči ?
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tiez si myslil, ze by prospelo keby sa hrali ms kazde dva roky, vyplnilo by to aj medzeru medzi olympiadou....
ja som celkom rad ze dostanu prilezitost extraligisti, ved okolko bol minuly rok uram horsi nez satan? a charovi eu pravidla tiez moc nesedeli a viackrat sa iba trapil...
preco pri problemoch s centrami tam nieje kapus?
ja som celkom rad ze dostanu prilezitost extraligisti, ved okolko bol minuly rok uram horsi nez satan? a charovi eu pravidla tiez moc nesedeli a viackrat sa iba trapil...
preco pri problemoch s centrami tam nieje kapus?
-
Sagittarius
Guru
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nechce sa mi citat celu temu, ci to tu je ale davam link na program MS..
v exceli ulozene ...http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... a6dc79ab3f
link na web http://hokej.sme.sk/c/3458759/Hokej-IIH ... anade.html
v exceli ulozene ...http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... a6dc79ab3f
link na web http://hokej.sme.sk/c/3458759/Hokej-IIH ... anade.html
cakal som ze jurcina pride ale nepride.Dufam ze Gaborik pride lebo ked ne tak v utoku sme strateni.Cesi maju uz 12 hracov z NHL.
Toto je zostava finov:
Nominácia Fínska na záverečné sústredenie pred MS:
Brankári: Karri Rämö (Tampa Bay/NHL), Petri Vehanen (Lukko Rauma), Sinuhe Wallinheimo (Dinamo Moskva/Rus.)
Obrancovia: Mikko Jokela (Jokerit Helsinki), Mikko Luoma (HV 71/Švéd.), Antti-Jussi Niemi (Frölunda/Švéd.), Joni Pitkänen (Edmonton/NHL), Anssi Salmela (Tappara Tampere), Pekka Saravo (Lulea/Švéd.), Ossi Väänänen (Djurgarden/Švéd.), Ville Koistinen (Nashville/NHL)
Útočníci: Riku Hahl, Mika Pyörälä (obaja Timra/Švéd.), Jarkko Immonen, Tuomas Pihlman (obaja Jyväskylä), Olli Jokinen, Ville Peltonen (obaja Florida/NHL), Niko Kapanen (Phoenix/NHL), Mikko Koivu (Minnesota/NHL), Esa Pirnes (Färjestad/Švéd.), Sean Bergenheim (New York Islanders/NHL), Hannes Hyvönen (Oulu), Jussi Jokinen (Tampa Bay/NHL), Lennart Petrell (IFK Helsinki), Tuomo Ruutu(Carolina/NHL)
Toto je zostava finov:
Nominácia Fínska na záverečné sústredenie pred MS:
Brankári: Karri Rämö (Tampa Bay/NHL), Petri Vehanen (Lukko Rauma), Sinuhe Wallinheimo (Dinamo Moskva/Rus.)
Obrancovia: Mikko Jokela (Jokerit Helsinki), Mikko Luoma (HV 71/Švéd.), Antti-Jussi Niemi (Frölunda/Švéd.), Joni Pitkänen (Edmonton/NHL), Anssi Salmela (Tappara Tampere), Pekka Saravo (Lulea/Švéd.), Ossi Väänänen (Djurgarden/Švéd.), Ville Koistinen (Nashville/NHL)
Útočníci: Riku Hahl, Mika Pyörälä (obaja Timra/Švéd.), Jarkko Immonen, Tuomas Pihlman (obaja Jyväskylä), Olli Jokinen, Ville Peltonen (obaja Florida/NHL), Niko Kapanen (Phoenix/NHL), Mikko Koivu (Minnesota/NHL), Esa Pirnes (Färjestad/Švéd.), Sean Bergenheim (New York Islanders/NHL), Hannes Hyvönen (Oulu), Jussi Jokinen (Tampa Bay/NHL), Lennart Petrell (IFK Helsinki), Tuomo Ruutu(Carolina/NHL)
teraz pozeram, ze vo finale MS "18" rozbila Kanada Rusov 8:0 a nejako to nemozem pochopit...ved v zakladnej skupine vyhrali tusim rusi 4:2 a teraz vo finale takyto skrat? videli ste to niekto?
v kazdom pripade som este nevidel, ze by finale nejakych MS skoncilo takymto rozdielom (ak neratame tie prve MS z prvej polovice 20. storocia)...
v kazdom pripade som este nevidel, ze by finale nejakych MS skoncilo takymto rozdielom (ak neratame tie prve MS z prvej polovice 20. storocia)...
-
Sagittarius
Guru
Len tak pre zaujímavosť som spravil porovnanie kvality tímov SR a ČR na MS 2006 a 2008 a vyšlo mi, že aj my aj Česi máme porovnateľné mužstvá s mužstvami zpred dvoch rokov.
- Prílohy
-
- kvalita06vs08.rar
- (4.24 KiB) 93 stiahnutí
-
Murder_Inc
Star