BILL GATES-VISTA

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

na jednom fore je ohladom toho napisane:
exploit nasadeny priamo microsoftom a implementovany do MS Update pod nazvom KB940510 (ktory btw, staci vyrazit z aktualizacii a je pokoj alebo ked ho nainstalujete, jednoducho cez komponenty systemu PRED restartom odinstalovat) KB 940510 update nainstaluje sniffer ktory po scane systemu (hlada prioritne OEM bios emulator a TimerStop period stopper, ale zamera sa aj na ine utlitity meniace cd key apod), ale vie tiez najst bypassnuty cdkey alebo crack.Vacsinou najde jeden z horeuvedenych appletov pod menom EXPLOIT_SL07-001 alebo SL07_006.

Co robit?

Po nahodnom nainstalovani KB940510 a PRED restartom kompu cez Advanced Search dajte na VSETKYCH lokalnych diskoch hladat fily obsahujuce "wgaer_m*" bez uvodzoviek samozrejme.Pockajte kym system prehlada KOMPLET disky (zaskrtnite ze ma hladat aj v systemovych a skrytych), vymazte to do riti (najde jeden alebo dva...) a potom hodte restart.

a Visticka pojde dalej jako nova :D
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

podla mna je idealne si ten os kupit :]
a ziadne tabulky, ze mate nelegalnym os vas nebudu trapit :p
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

stavim sa, ze vela z vas, co tu pisete, ste mali wondows k novemu PC alebo NB a inac by ste si ho nekupili, a potom tu pisete, ze je lepsie mat original...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

tomasso napísal:stavim sa, ze vela z vas, co tu pisete, ste mali wondows k novemu PC alebo NB a inac by ste si ho nekupili, a potom tu pisete, ze je lepsie mat original...
Presne tak, ale aspon v sucasnosti som na tom tak, ze z presvedcenia by som si kupil aspon XP Home, lebo nie je nad pohodlie legalneho systemu.
A povedzme si uprimne - pri vacsom upgrade alebo kupe noveho pocitaca sa tie 3 tisicky lahko stratia.(vynimkou su ludia, ktori maju fakt len na zakladny hw, proti ich ilegalnosti nic nemam, ale ak niekto vrazi 7000 do grafickej a tvrdi, ze OS je drahy a preto si ho nekupi, tak pre toho uz pochopenie nemam)
gabooo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gabooo »

nic nam nehrozííí... :D ..vypnes aktualizacie a microsoft moze ist do prdele....hihi
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

tomasso napísal:stavim sa, ze vela z vas, co tu pisete, ste mali wondows k novemu PC alebo NB a inac by ste si ho nekupili, a potom tu pisete, ze je lepsie mat original...
bude na tom nieco pravdy, konkretne ja ked som mal stary pocitac a dali sme ho vytunovat tak sme povedali nech tam sikovny ujo supne aj origos Win..
inac by ma asi nenapadlo si ho tam davat :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

GothaR napísal:Presne tak, ale aspon v sucasnosti som na tom tak, ze z presvedcenia by som si kupil aspon XP Home, lebo nie je nad pohodlie legalneho systemu.
A povedzme si uprimne - pri vacsom upgrade alebo kupe noveho pocitaca sa tie 3 tisicky lahko stratia.(vynimkou su ludia, ktori maju fakt len na zakladny hw, proti ich ilegalnosti nic nemam, ale ak niekto vrazi 7000 do grafickej a tvrdi, ze OS je drahy a preto si ho nekupi, tak pre toho uz pochopenie nemam)
Nevidim zmysel kupovat si OS pricom stale mat v pocitaci desiatky nakradnutych programov a tisice mp3jek. To je ciste pokrytectvo.
galleon
Medium Star
Medium Star

ee ja som napr schvalne kupoval nt bez os :] pretoze m$ os nepouzivam,
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

t0m4s3 plne s tebou suhlasim ... aky ma zmysel kupit si original win a potom robit sefa ze ja mam origanl win a pritom mat v pc plno nelegalneho softveru .... a fat XY prachov za CAD tak to by som musel spavat s bankarovou dcerou ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

t0m4s3 napísal:Nevidim zmysel kupovat si OS pricom stale mat v pocitaci desiatky nakradnutych programov a tisice mp3jek. To je ciste pokrytectvo.
No programy mam vacsinou legalne vdaka studentskym licenciam, aj hudbu mam co sa tyka mnozstva vacsinou povedal by som legalnu.(sety z parties). Najhorsie je to s filmami, tych mam legalnych velmi malo :)
Ale moj pohlad je iny asi v tom, ze ja OS vnimam inak ako ostatne programy, pretoze ako tak rozmyslam, tak vsetko co pouzivam velmi casto mam legalne :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

GothaR napísal:No programy mam vacsinou legalne vdaka studentskym licenciam, aj hudbu mam co sa tyka mnozstva vacsinou povedal by som legalnu.(sety z parties). Najhorsie je to s filmami, tych mam legalnych velmi malo :)
Ale moj pohlad je iny asi v tom, ze ja OS vnimam inak ako ostatne programy, pretoze ako tak rozmyslam, tak vsetko co pouzivam velmi casto mam legalne :)
ked si to vsetko kupis za vlastne a plnu cenu, potom sa prid chvalit
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:ked si to vsetko kupis za vlastne a plnu cenu, potom sa prid chvalit
Nie je moj problem, ze si to nevies zabezpecit. Napriklad kvoli windowsu som musel spravit test v anglictine o kadejakych vlastnostiach Windows a ten test sa zdaleka nepodari spravit kazdemu.
A skoro ku kazdemu softu, ktory je extremne drahy a bezny student ho potrebuje existuje aj open source alternativa. A hlavne stale ma uplne nechapes, lebo mna rozculuju ludia, ktori davaju tisice za hardver ale nie su si schopni kupit OS. To som tu uz niekde pisal.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

GothaR napísal:No programy mam vacsinou legalne vdaka studentskym licenciam, aj hudbu mam co sa tyka mnozstva vacsinou povedal by som legalnu.(sety z parties). Najhorsie je to s filmami, tych mam legalnych velmi malo :)
To je presne to o com hovorim... Nemusis to takto trapne obhajovat, proste mas v kompe vela nelegalnych veci, preto nechapem zmysel mat OS legalny - mozno akurat tak na ospravedlnenie sa pred sebou samym.
galleon
Medium Star
Medium Star

nj > os + vsetky programy mam legalne, ale vacsina filmov a hudby je ilegal :]
neviem ci je tu niekto kto ma hudbu a filmy legalne, [podla mna to stoji velmi vela $]
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

GothaR napísal:Nie je moj problem, ze si to nevies zabezpecit. Napriklad kvoli windowsu som musel spravit test v anglictine o kadejakych vlastnostiach Windows a ten test sa zdaleka nepodari spravit kazdemu.
A skoro ku kazdemu softu, ktory je extremne drahy a bezny student ho potrebuje existuje aj open source alternativa. A hlavne stale ma uplne nechapes, lebo mna rozculuju ludia, ktori davaju tisice za hardver ale nie su si schopni kupit OS. To som tu uz niekde pisal.
Nerozumieme sa :) pisal si ze mas legal soft zo skoly, hudbu z akcii ktore navstevujes, to je vsetko ok, cize legalny ho mas ale nekupil si to, popride si to ziskal lasnejsie ako za normalnu predajnu cenu a nato som myslel, ja sice nedavam tisice na HW, moj komp mi staci, ale to ze ludia cvakaju viac za HW ako programy je podla mna vseobecny jav.
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

ja jsem kvuli temto licencim na Windows presel na linux jelikoz maji vse zdarma a nemosim se starat o licence viry atd zatim mi linux vyhovuje,jelikoz se maji testoval prvni visty a potom xp rikali aj v televizi mozna je to blbost mozna ne
Napísať odpoveď