mastros sorry ale ty uz sa o dalsieho psa nestaraj.....nedokážeš si ho uchrániť pre vlastnou matkou a keď ho neutopí matka tak újde ? nepoviem keby sa to stalo raz ale ty siprišiel už o hodne psov môžeš si za to sám.
ja mam dlhosrsteho foxika a vam powem to horsie jak pitbul ale mam ju najradsej na svete je to moj milacik aj ked dakedy mi lezie na nervy
//kinjeril: aj ja, ale nie je to dlhsrsty ale hrubosrsty : )
noooo, akurat mi doniesli domov atosa ma pokusany sval na nohe ci co, 3x na krku pohryznuty, 2x ci tak nejak pri uchu a este vzadu ten sval na nohe...
snad bude vsetko v pohode.
2Pacaveli napísal:noooo, akurat mi doniesli domov atosa ma pokusany sval na nohe ci co, 3x na krku pohryznuty, 2x ci tak nejak pri uchu a este vzadu ten sval na nohe...
Moj Fredynko bol tiez raz pokusany pitbulom na stehne, a asi 2/3 dni len lezal na zahrade, lizal si ranu ani sa nepostavil ked sme k nemu prisli a nechcel zrat Ale minule jedneho pitbula skoro zabil, az sa nam ten majitel vyhrazal policiou
Lub0$ napísal:Moj Fredynko bol tiez raz pokusany pitbulom na stehne, a asi 2/3 dni len lezal na zahrade, lizal si ranu ani sa nepostavil ked sme k nemu prisli a nechcel zrat Ale minule jedneho pitbula skoro zabil, az sa nam ten majitel vyhrazal policiou
nj, moj je uz po 3x napadnuty tym istym psom... prvy krat sa to dalo, ze nechame to tak, druhy krat dokusal aj oca, povedal, ze zatial to necha... ale teraz uz oco nevydrzal, sfleku na policiu, no snad sa nieco vyriesi, lebo mne to 2x jedno neni, ze mi zabije dajaky pes mojho... aj dnes, len tak tak, keby majitel nebol, len majitelka, tak teraz asi drzim hlavu v smutku a pes mrtvy
psa by som nechcel.Staci mi ze mam brata . Pamätam si na prihodu ked som sa v zime nudil a odmontoval som zo skejtu kolecka.Isiel som s kamosom na kopec a tam bol jeden typek so 40 kilovym vlciakom.Ten ked zbadal ze mam sk8 tak po mne skocil a uhryzlo ma do ruky.Nastastie som mal hrube rukavice tak to nebolelo....
Alw viete si predstavit aky som bol vtedy bledy
2Pacaveli napísal:noooo, akurat mi doniesli domov atosa ma pokusany sval na nohe ci co, 3x na krku pohryznuty, 2x ci tak nejak pri uchu a este vzadu ten sval na nohe...
poradím ti, behaj pravidelne s ním veterinárovy,ošetruj ho a dostatočne sa mu venuj aby neupadol do depresie.to je najdôležitejšie
in your world napísal:poradím ti, behaj pravidelne s ním veterinárovy,ošetruj ho a dostatočne sa mu venuj aby neupadol do depresie.to je najdôležitejšie
dik... no, v piatok ma ist na prevez ci co to a tam mu to davaju dokopy... oco a sestra sa uz oto staraju, ja nemam velmi kedy...