MS v hokeji 2008
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Skôr duel Kanada - Rusko...Murder_Inc napísal:Akoze niekolko stranok pred tym mojim prispevkom boli skoro vsetci skepticky voci nasemu vyberu a teraz hľa, vsetci obhajuju slovensky vyber, aj ty, co som ti cital, ze kombinujes optimizmus s realitou a Rusov pasujes za favorita MS...ja som tiez povedal svoj nazor, ze kto bude hrat finale a kto o 3. miesto a ze napriek tomu aky mame vyber, budem fandit nasim, len sa snazim byt realistom a pravdupovediac nas tym dopadne asi tak ako v Lotyšsku.
Ale v tom príspevku bolo, že samozrejme fandím našim...
A to, kto podľa teba víťazom bude a komu fandíš sa zhodovať nemusí...
A to, aký je výber? Jediné čo sa z toho dá vyňať je, že bez ohľadu na mužstvo, ktoré sa tam pošle im držať palce budem...už len preto, že je to team, ktorý som čisto teoreticky mohol formovať aj ja...
A zároveň to, prečo tak robím nie sú len nejaké predošlé úspechy, je to tá spomínaná vlajka...
A každý môže poraziť každého...to som už písal... ak mám ale zhodnotiť silu teamov na "papieri", tak sú favoriti spomínané mužstvá (inak ani nemôžem, neodohral sa predsa ani jeden zápas)...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na jednej strane ma mrzi ze to dopadlo tak ako to dopadlo, na druhej vsak chapem aj ich, slovenska hokejova reprezentacia im nema co ponuknut, a zasa taki patrioti su neni, co je len ich vec, ale bolo by pekne keby prisli. A na tretej (!) strane treba aj poznamenat, ze nie je pre nikoho v NHL jednoduche uvolnit sa na MS, aj ked podla mna by to mala NHL v spojeni s NHLPA a IIHF riesit, lebo sa o tom diskutuje kazdy rok, a kazdy rok je znovu okolo toho humbuk. Mam pocit, ze nemoze byt zasa az taky problem najst niekde dieru, kam by sa umiestnili majstrovstva. Ved NHL ma cele leto, ake-take volno, tak by som povedal ze by to tam mohli nejako popresuvat aby to vychadzalo, zaroven by mohli uvolnovat hracov na MS. Moj nazor.
a podla mna je uplne zbytocne hrat kazdy rok MS v hokejigandus napísal:Na jednej strane ma mrzi ze to dopadlo tak ako to dopadlo, na druhej vsak chapem aj ich, slovenska hokejova reprezentacia im nema co ponuknut, a zasa taki patrioti su neni, co je len ich vec, ale bolo by pekne keby prisli. A na tretej (!) strane treba aj poznamenat, ze nie je pre nikoho v NHL jednoduche uvolnit sa na MS, aj ked podla mna by to mala NHL v spojeni s NHLPA a IIHF riesit, lebo sa o tom diskutuje kazdy rok, a kazdy rok je znovu okolo toho humbuk. Mam pocit, ze nemoze byt zasa az taky problem najst niekde dieru, kam by sa umiestnili majstrovstva. Ved NHL ma cele leto, ake-take volno, tak by som povedal ze by to tam mohli nejako popresuvat aby to vychadzalo, zaroven by mohli uvolnovat hracov na MS. Moj nazor.
-
Murder_Inc
Star
Každý štvrtý? To by sa musela potom vymyslieť nejaká iná súťaže pre reprezentácie. Inak podľa mňa, je dobré, že sú MS každý rok. Vo futbale sú MS aj ME ktoré sa striedajú každé 2 roky. V hokeji to nie je možné, kedže mimo Európy je len USA a Kanada. A ak si to napísal kvôli tomu, aká bude tieto MS zostava Slovenska, tak ide o to vychovávať mladé talenty ktoré potom pôjdu do zámoria. Slovensko nemusí urobiť úspech len s hráčmi z NHL. Teraz majú ostatní hráči veľkú šancu ukázať sa. Slovensko už teraz mnohí odpisujú len kvôli zostave. Keď chalani zabojujú, tak sa dostaví aj výsledok.Murder_Inc napísal:Aj podla mna by sa mohli MS v hokeji hrat aspon kazdy druhy rok, alebo kazdy stvrty...
(K tým hráčom z NHL. Pozrite sa aký tým sme mali na OH v Turíne. Hrali sme skvele, jednoznačne prvé miesto v skupine, potom narazíme na Čechov ktorí len tak-tak postúpili zo skupiny a mohli sme ísť domov.)
-
Murder_Inc
Star
MS vo futbale su kazde styri roky, tak preco nie aj v hokeji, aspon by to bolo o to cennejsie a vsetci by si to vazili viac...priznajme, ze svetovy pohar v hokeji ma lepsi zvuk ako MS...Nie je to len kvoli tomu tymu, sak aky tym mame, taky mame, ja ich nezatracujem...no tak na tych OH v Turine som az plakal, tak mi bolo nasich lutoradek21 napísal:Každý štvrtý? To by sa musela potom vymyslieť nejaká iná súťaže pre reprezentácie. Inak podľa mňa, je dobré, že sú MS každý rok. Vo futbale sú MS aj ME ktoré sa striedajú každé 2 roky. V hokeji to nie je možné, kedže mimo Európy je len USA a Kanada. A ak si to napísal kvôli tomu, aká bude tieto MS zostava Slovenska, tak ide o to vychovávať mladé talenty ktoré potom pôjdu do zámoria. Slovensko nemusí urobiť úspech len s hráčmi z NHL. Teraz majú ostatní hráči veľkú šancu ukázať sa. Slovensko už teraz mnohí odpisujú len kvôli zostave. Keď chalani zabojujú, tak sa dostaví aj výsledok.
(K tým hráčom z NHL. Pozrite sa aký tým sme mali na OH v Turíne. Hrali sme skvele, jednoznačne prvé miesto v skupine, potom narazíme na Čechov ktorí len tak-tak postúpili zo skupiny a mohli sme ísť domov.)
Áno MS sú každé 4 roky, lenže každé 4 roky sú aj Majstrovstvá Európy. MS a za dva roky ME a za ďalšie 2 zasa MS a takto sa to stále točí. Každé 4 roky MS v hokeji, no neviem neviem.Murder_Inc napísal:MS vo futbale su kazde styri roky, tak preco nie aj v hokeji, aspon by to bolo o to cennejsie a vsetci by si to vazili viac...priznajme, ze svetovy pohar v hokeji ma lepsi zvuk ako MS...Nie je to len kvoli tomu tymu, sak aky tym mame, taky mame, ja ich nezatracujem...no tak na tych OH v Turine som az plakal, tak mi bolo nasich luto