chyba pri spusteni battlefield 2

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

chyba pri spusteni battlefield 2

Príspevok od používateľa juslik »

prosim vas ked spustim Battlefiled 2 a idem sa lognut tak mi vypise tuto chybu aj som skusil preinstalovat BF aj ine ovladace a stale to nejde neviete co to moze byt ??

dakujem

/edit - mam vistu
Prílohy
Snímka259.jpg
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mozem sem dopisat aj ja? mam podobny problem akurat mne hra zmrzne ked napisem heslo
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Sheep napísal:mozem sem dopisat aj ja? mam podobny problem akurat mne hra zmrzne ked napisem heslo
Mal som niečo podobné, hra sa mi spustila ale po cca pár sekundách zamrzla a musel som reštartovať PC. Riešil som to aj z technickou podporou EA. Nepomohli ani najnovšie ovládače ani staršie. Problém sa odstránil keď som obnovil systém zo zálohy. Skús ho obnoviť, ak nemáš zálohu tak cez obnovenie systému.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Goten napísal:Mal som niečo podobné, hra sa mi spustila ale po cca pár sekundách zamrzla a musel som reštartovať PC. Riešil som to aj z technickou podporou EA. Nepomohli ani najnovšie ovládače ani staršie. Problém sa odstránil keď som obnovil systém zo zálohy. Skús ho obnoviť, ak nemáš zálohu tak cez obnovenie systému.
to robilo aj po kompletnej reinstalacii
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Sheep napísal:to robilo aj po kompletnej reinstalacii
Skús ešte pozrieť v prehliadači udalostí či tam nieje vypísaná nejaká chyba. Predpokladám že posledný patch máš nainštalovaný.
juslik napísal:prosim vas ked spustim Battlefiled 2 a idem sa lognut tak mi vypise tuto chybu aj som skusil preinstalovat BF aj ine ovladace a stale to nejde neviete co to moze byt ??
Nainštaluj posledné vydanie DirectX 9c. http://www.tipyatriky.sk/windows-vista-a-directx9
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

Goten napísal:Nainštaluj posledné vydanie DirectX 9c. http://www.tipyatriky.sk/windows-vista-a-directx9
aj tak to nejde... :(
Napísať odpoveď