Naruto

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Co sa vam paci na tychto pokemonoidnych animeckach, ktore sa produkuju v naklade 1500 casti za den? Vsak to uplne postrada originalitu, len to stale nezmyselne natahuju aby mohli nikomu vymysliet killbilljutsu :roll:
anime ma nat 26 casti a over
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

budem si radšej farbiť tvár na bielo a oči si machliť čiernou nie?? :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:budem si radšej farbiť tvár na bielo a oči si machliť čiernou nie?? :wink:
Mas s tym problem? Chces flejmovat?
Nie nemusis si robit corpsepaint. Uplne staci ak si oblecies na seba nejake vrecia, das si siltovku do uhla 30 stupnov, zavesis si na krk retaz, ktora bude mat na konci upevneny kruh s napisom KKT a budes zase kral ulice. Do tej doby si len debilko, ktory sa boji metalistov tak sa do nich navaza na nete.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

axXis napísal:Co sa vam paci na tychto pokemonoidnych animeckach, ktore sa produkuju v naklade 1500 casti za den? Vsak to uplne postrada originalitu, len to stale nezmyselne natahuju aby mohli nikomu vymysliet killbilljutsu :roll:
anime ma nat 26 casti a over
su aj take anime :D Full metal alchemist ma nieco okolo 50 a Hellsing ma len 13, inak mas pravdu, naruto strasne brutalne natahuju, vzdy daju flashbacky z 5 dielov dozadu, potom flashback z detstva atd a nakoniec to skonci tak, ze hokage ma orochimarov mec v svojom bruchu 5 dielov (i ked myslim ze to bolo viac :lol: )

to Opak: tak tomuto sa vravi ubohy pokus o flame
Opak
Addict
Addict

axXis napísal:Mas s tym problem? Chces flejmovat?
Nie nemusis si robit corpsepaint. Uplne staci ak si oblecies na seba nejake vrecia, das si siltovku do uhla 30 stupnov, zavesis si na krk retaz, ktora bude mat na konci upevneny kruh s napisom KKT a budes zase kral ulice. Do tej doby si len debilko, ktory sa boji metalistov tak sa do nich navaza na nete.
pozri sa..tvoje sprosté reči ma nemožu uraziť lebo takých ako ty berem s rezervou :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:pozri sa..tvoje sprosté reči ma nemožu uraziť lebo takých ako ty berem s rezervou :D
Ty si totalne strateny :roll:
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

hej ludia pssst

no a ku koncu narto je vazne uz nudny, uplne ybitocne diely len aby to pretiahli.........potom sa to znova rozbehne v shippenhudned ale tiez sa tam najdu casti onicom, posledna cast (39) ma brutal nastvala skonicla akurat ked sa zacalo daco diat
Opak
Addict
Addict

tak.tak. 5 častí len kecali a ked sa tam niekto objavil tak to skončí :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

troska treba ozivit topic.......
akurat som dopozeral 4. film a bola to supa. len ten koniec sa mi vlemi nepacil ale tie zapasi boli riadne, jasne ze posledny a este ked sa rock lee bil stym kamennym to bolo riadne......naruta pozeram dlksie a vzdy sa neviem dockat dalsieho dielu....no ak niesu fillery ako bolo asi od 130+ casti v starom narutovi....shippuuden sa mi tiez paci len stym natahovanim deja to vedia dost znechutit, dopozeras cast a zistis ze sa nic nestalo a dej sa ani nepohol....uz sa neviem dockat ako bude vyzerat ta nova narutova technika :P
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Hulkm napísal:troska treba ozivit topic.......
akurat som dopozeral 4. film a bola to supa. len ten koniec sa mi vlemi nepacil ale tie zapasi boli riadne, jasne ze posledny a este ked sa rock lee bil stym kamennym to bolo riadne......naruta pozeram dlksie a vzdy sa neviem dockat dalsieho dielu....no ak niesu fillery ako bolo asi od 130+ casti v starom narutovi....shippuuden sa mi tiez paci len stym natahovanim deja to vedia dost znechutit, dopozeras cast a zistis ze sa nic nestalo a dej sa ani nepohol....uz sa neviem dockat ako bude vyzerat ta nova narutova technika :P
sa asi nacakas sak ide filler teraz niaky... manga powa :roll:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pr3dator napísal:sa asi nacakas sak ide filler teraz niaky... manga powa :roll:
jj ale ak to neni iba volaky blby ze tam robia iba rameny ale nieco sa tam deje tak sa to da kuknut.....
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

zdravim vsetkych, omylom som videl par dielov na JETIX a zapacilo sa mi to, tak stahujem vsetky diely vratane pokracovania...

lenze mam problem, mam diely 1-170; 192-220 v .mkv s CZ hardsub, ale tych 20 casti 171-191 nemozem nikde zohnat..... nasiel som len RMVB s ENG hardsub, a ked na to dam CZ titulky externe, tak sa to zlieva s tymi ENG...

nemohol by ma niekto kto ma tieto diely(nemusi byt .mkv, ale hociaky subor, len nech to ma CZ hardsub - alebo aspon cisto len japonsky jazyk bez hardsub, titulky dam aj externe, ale aby to nemalo anglicke titulky zabudovane v obraze) kontaktovat pomocov Suk. spravy ?

blizsie info a pripadne K+ sa potom uz pomocou sprav dohodneme, nedavajte linky sem, neni to warez forum

dakujem
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

skus lamky viem ze tam to je
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

www.narutoget.com :) odtial som to tja pozeral :) fachcalo v pohode :) su tam english bez titulkov a jap s titulkami :) jap s titulkami su aj HQ a to sa hned inak pozera :P
edit: je toho plny net tak vazne nemyslim ze to je warez...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Osobne to nepozerám, ale nikdy nezabudnem ako seriál charakterizoval môj kamarát:
1. V desiatich dieloch tvrdia, že treba niečo urobiť.
2. V ďalších desiatich dieloch tvrdia, že to urobia.
3. V ďalších desiatich dieloch to urobia.
:lol:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal:zdravim vsetkych, omylom som videl par dielov na JETIX a zapacilo sa mi to, tak stahujem vsetky diely vratane pokracovania...

lenze mam problem, mam diely 1-170; 192-220 v .mkv s CZ hardsub, ale tych 20 casti 171-191 nemozem nikde zohnat..... nasiel som len RMVB s ENG hardsub, a ked na to dam CZ titulky externe, tak sa to zlieva s tymi ENG...

nemohol by ma niekto kto ma tieto diely(nemusi byt .mkv, ale hociaky subor, len nech to ma CZ hardsub - alebo aspon cisto len japonsky jazyk bez hardsub, titulky dam aj externe, ale aby to nemalo anglicke titulky zabudovane v obraze) kontaktovat pomocov Suk. spravy ?

blizsie info a pripadne K+ sa potom uz pomocou sprav dohodneme, nedavajte linky sem, neni to warez forum

dakujem
asi predvcerom sa objavili na konohe tie zvisne diely ktore aj tebe chybali v hardsube :wink:
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Naruto

Príspevok od používateľa Corn Flake »

a co tak pokec o mange ta je ovela zaujimavejsia
omnoho dielov dopredu ako anime, bez fillerov (vymysleny pribeh od tvorcov anime a nie od mangy-tie casti s ktorych sa ti ce grcat :D) a je to celkovo lepsie ked niekto chce tak mu poslem na ss linky na download alebo kde si to mozu online precitat
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Priznam sa, v mange som aktualny, cakam na 485.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Tak tiez nie som fanda fillerov ale tak fillery su tu preto ze manga uz nie je tak popradu ako bola a serial je uz moc blizko toho aby bol dejovo tak daleko ako manga a to autorom vadi a preto tam davaju fillery.
Nie je to len pri Narutovi takze v tom problem nie je a tento filler co je ted je celkom zaujimavy mame tu dalsieho Jinchuurikena,ktoreho naprv mange nebol k videniu :D
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

ateista napísal:Tak tiez nie som fanda fillerov ale tak fillery su tu preto ze manga uz nie je tak popradu ako bola a serial je uz moc blizko toho aby bol dejovo tak daleko ako manga a to autorom vadi a preto tam davaju fillery.
Nie je to len pri Narutovi takze v tom problem nie je a tento filler co je ted je celkom zaujimavy mame tu dalsieho Jinchuurikena,ktoreho naprv mange nebol k videniu :D
no bodaj by nebola lebo ked suboj co je v mange na 20 casti daju do anime do dvoch :D tak ....

a konecne sasuke slepne!!!!! tak mu treba!!!!!
Napísať odpoveď