Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
tak mangos je open source, moze ho robit kto chce, preto to aj tak vyzera a ascent sa robi v nieakej komunite ludi avsak skus nieco spravit ty, urcite to neni lahke takze myslim ze poznamka DOMA ZBUCHANE NA KOLENE nieje na miesteSheep napísal:aj tak tie emulatory budu stale bugove...neviem presne kto to vyvija ale podla mna to zbuchali doma na kolene a preto to tak aj funguje...
wolf netrep !
MANGOS is for playing ! Ascent is for cheating !
MANGOS ma perfektne nascriptovanych bossov, spelly atd...blizzlike...
Ascent je proste robeny pre oddychove hranie a hlavne PVP.
Okrem toho : http://forums.ascentemu.com/viewtopic.php?f=4&t=1425
Bye Burlex...Cya later
to Sheep : Zbuchane na kolene ? Neblazni. Emu boli vytvorene nazaklade hackovania offiku, packet hacking. Terajsie emu Ascent/MANGOS maju akoze open source jadro naprogramovane legalnou cestou...a ostatne veci do emu dostavaju od neznamych developerou, ktori "hackuju" na offiku...takze je to legalne
...
MANGOS is for playing ! Ascent is for cheating !
MANGOS ma perfektne nascriptovanych bossov, spelly atd...blizzlike...
Ascent je proste robeny pre oddychove hranie a hlavne PVP.
Okrem toho : http://forums.ascentemu.com/viewtopic.php?f=4&t=1425
Bye Burlex...Cya later
to Sheep : Zbuchane na kolene ? Neblazni. Emu boli vytvorene nazaklade hackovania offiku, packet hacking. Terajsie emu Ascent/MANGOS maju akoze open source jadro naprogramovane legalnou cestou...a ostatne veci do emu dostavaju od neznamych developerou, ktori "hackuju" na offiku...takze je to legalne
wofl, Zavulon - chcel som tym povedat to ze vyvoj emulatorov je robeny tretimi ososbami a nie je "synchornizovany" s vyvojom WoWka ako takeho preto tie chyby, emulatory vykazuju nielen bugy ale aj chyby vo vzorcoch napr...skratka komunity vyvijajuce emulatory su za blizom trochu pozadu a preco? to snad netreba vysvetlovat 
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
O com kecas? Pantagruel je tazko tvoj spoluziak, to by sme ta museli poznat. A ma pravdu.-=wolf=- napísal:slova Pantagruela neber vazne, ak si poznal BeStronga na lamkach tak to je on, nehrava wow, je to moj spoluziak a robi si z toho srandu a pise sem debilny![]()
k teme: ale snazia sa to eliminovat, tie pady do textur, napriklad ascent prerobil Blink tak ze vlastne urobis taky velky skok a uz aj fear nehodi pod texturu v budove ako to bolo kedysi
-
Pantagruel
Star
keby nebol mangos ani ascent tak vsetci hrame pekne na ofiku a nestracame na freeckach cas s riesenim nefunkcneho questu, ci bugmi ktore hru spomaluju a za pol roka vam tu postavu aj tak vymazu...vid servery ako boli Antik, Dive a dalsie...neviem co som od zaciatku nezacal hrat na ofi, uz by som mal postavu so slusnym eq za ten casPantagruel napísal:Hmm nemyslim ze Ascent je komunitna zalezitost ... Mangos je Mangos no, kvalitka, ziadne zbuchanie na koleneKeby nebolo Mangosu neviem ako by ste hravali...ale vravte si co chctee no...
aj ja by som zato platil keby som vedel ako...Mrk napísal:ja som tiez zacinal na free lebo som iba skusal co to je za hru..potom som uvazoval nad ofikom ked kamosi z free prechadzali ale bolo mi luto penazi..ale jedneho dna po wipe som sa nasral a kupil krabicu s wofkom a odvtedy platim ako taky blb za tu sakra podarenu hru
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Videl! Šak som ti hovoril že sa mi o tom snívalo! Looobime ťa. Dispečing, Macák pristáva! K téme - jasné, že sa triafame, veď sme profíci, len ja už radšej kapitulujem. Bolo mi tu s vami dobre, bude mi smutnoHefo napísal:Omg uz ste s tym trapni... vysvetlenie:Pantagruel Schre! Wolf a ja sme spoluziaci z toho len ja a Wolf hrame wowko..henti dvaja si z toho robia len srandu a podla mna je to trapne...ani zapnute wowko este nevideli
http://www.wowhead.com/?talent=oi0xbobZZVVGhoMxsiotHefo napísal:asi preto ze ked o tom kecame v skole tak nieco pochytia
//autoeditácia príspevku (05 May 2008, 16:24)
btw teraz nieco k temepls poslite mi talent build na frost maga (pvp) nech sa nejak inspirujem