Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
LOLcumel30 napísal:Černí baróni v HighDefinition
Vcera som pozrel Diary of the dead. uznavam ze tych 5-6/10 je akurat. Pozrel som aj doomsday a mam pocit ze je to este horsie. vyborny napad, ktory sa mi pacil ale prevedenie sa mi nepacilo. najme ti "divosi"...
to co stoji za pozretie je dexter, prva aj druha seria.
tesim na indiana jonesa a ironmana.
Tak ja som bol dnes v kine na Kym si po nas pride, bolo to celkom fajn, i ked trosku stereotypne mi to prislo, ze dokopy sa tam nic nedialo cely cas, ale pacilo sa mi to.
7/10
7/10
-
Jumper124578
Light Expert
Velmi pekny film aj som si poplakalIng. FijoK napísal:Tak ja som bol dnes v kine na Kym si po nas pride, bolo to celkom fajn, i ked trosku stereotypne mi to prislo, ze dokopy sa tam nic nedialo cely cas, ale pacilo sa mi to.
7/10
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No mozno je to tym, ze som v poslednej dobe nemal stastie na skvele filmy, ale Noc patri nam ma dostalo 
Vyborne mi sadlo pomalsie tempo a 2 hodiny pri nom aj tak ubehli ako voda. Popritom sa dalo pozerat na dobre hereceke vykony a krasne sceny s dokonalou atmosferou.
A tento komentar moje pocity vystihuje:
Vyborne mi sadlo pomalsie tempo a 2 hodiny pri nom aj tak ubehli ako voda. Popritom sa dalo pozerat na dobre hereceke vykony a krasne sceny s dokonalou atmosferou.
A tento komentar moje pocity vystihuje:
Ako citam, tak mnohym sa to zdalo roztahane a ukecane, ja som minuly tyzden videl The good shepherd a odvtedy si uz plne uvedomujem co je to rozkecany film, tento nim vsak urcite nie jeKdo ma uz dost komixovych superhrdinu a digitalnich stariku na tryskacich si tento film urcite zamiluje jako ja. Napinava atmosfera, bravurne zvladnute akcni sceny, drogy, zbrane, drsni ranari a pekny holky. K tomu emoce, herecke vykony snad vsech sesti hlavnich postav a je to tady. Po delsi dobe davam s chuti pet hvezd. Mile prekvapeni