MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

aj mna prekvapili, tiez som necakal, ze zahraju tak dobre. takze uz sa tesim na zapas proti nemcom. bude to tazky zapas.

este ma tesi, ze mi vychadza tiket, este 3 zapasy prezit ;) dufam, ze mi ho dansko proti taliansku nedo.ebe a ze dani vyhraju.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Takže ja zápaszhodnotím asi takto:
Úvod zápasu sme začali špatne (prvé 2min) utekali im puky a nepresné prihrávky.Potom sa však nečakane rozbehli a vstrelili trochu šťastný gól.Odvtedy sa držali na úrovni s nórmi..Druhá tretina začala našim gólom a to kus umlčalo nórov.Ten kontaktný gól na 3:1 im veľa nepomohol.
Celkovo hrali dobre,no podľa mňa máme moc slabú obranu..Cez oslabovky takmer nedokázali vyhodiť ani puk to je slabé. Proti takým fínom si to dovoliť nemôžu :) takže asi tak. A Lašák má šťastie..čakal som väčší kolaps uňho
Výsledok 5:1 je síce pekný ale budú mať čo robiť proti iným súperom :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kubodinho nepochopil si moju narazku na Visnu - pokial viem tak jeho post je obranca a nie center, obcas si to pomylil - proti lepsiemu superovi sa to moze vypomstit.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

t0m4s3 napísal:kubodinho nepochopil si moju narazku na Visnu - pokial viem tak jeho post je obranca a nie center, obcas si to pomylil - proti lepsiemu superovi sa to moze vypomstit.
mozno tak hral preto lebo sme nehrali proti silnejsiemu superovi..
vsak Nori nemaju dobry hokej. oni su tam tak ako keby sme my boli na MS vo futbale..
a myslim ze aj keby to robi proti silnejsim superom tak by to nebolo zle, on je podla mňa super hrac no a ked vie dvat goly preco by mal ostavat vzadu ked môze aj troska pomôct vpredu..
nebol nahodou nejake majstrovstva mezdi najproduktivnejsimi obrancami?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Vsak aj hossa nieje obranca ,ale ked trebalo tak sa vrátil a zastúpil ( myslím práve Višňovského) obrancu... Zápas Nórmi sa mi celkom páčil , akurát ten vysielací čas :? mosel som ho pozerrať na stacionárnom bicykli aby som nezaspal .A ako som si všimol tak aj ten s Nemcami bude v noci :? Ešte stále čakám že sa lepšie zohrajú , myslím ,že to nebude s týmto týmom až také zlé ( klopem na drevo) hlavne je srdce 8)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

nechapem tych 50 ludi co hlasovalo ze slovensko bude majster sveta...
no ale nechajme to tak vsetci sme niejaky

Prve tri miesta su tento rok asi iste podelia si ich rusi, kanadania a cesi.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

cehmi by som si nebol taky isty.

ja tento rok fandim hlavne finom, aj ked neviem ci maju velke sance na uspech, asi to zas bohuzial bude ta kanada...
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ing. FijoK napísal:cehmi by som si nebol taky isty.

ja tento rok fandim hlavne finom, aj ked neviem ci maju velke sance na uspech, asi to zas bohuzial bude ta kanada...
vypadol montreal takze zrejme ich este posilnia plekanec a hamrlik, co su obaja skvely hraci a hlavne plekanec mal super sezonu.
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

Lewis: nechapes tomu, ze niekto fandi krajine, v ktorej sa narodil a v ktorej zije? nechapes tomu, ze niekto veri v jej uspech? potom ja nechapem tebe :P
tomek00
Light Professional
Light Professional

LordHaart napísal:Lewis: nechapes tomu, ze niekto fandi krajine, v ktorej sa narodil a v ktorej zije? nechapes tomu, ze niekto veri v jej uspech? potom ja nechapem tebe :P
tak v kutiku duse asi kazdy drzime Slovakom, ale ked sa na to objektivne poziries.. neviem, uvidime ako sa budu hrat zapasy..
myslim ze môj favorit je Kanada aj ked im vôbec nedrzim, su skaredi a nepaci sa mi ich styl hrania.. ale su dobri :(
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Preco nefandite Slovensku? Treba tomu verit, aj ked na Au to velmi nie je. Norsko zas tak slaby super nie je, predsa severska krajina a 5:1 je pekny vysledok.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Fandit a verit je rozdiel.

A severska krajina...Norsko je z tych severskych krajin suverenne najslabsie. Vysledok potesil ale netreba to precenovat.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

na prvy zapas sme podla mna hrali dobre,ale treba urcite zlepsit presilovky lebo to bude dolezite hlavne proti silnejsim superom.

Som rad ze budaj ide lebo nemyslim si ze krizan alebo lasak su lepsi ako on.

Dnes sa tesim na zapas Cesko vs Rusko dufam ze ich Rusi rozbiju.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

LordHaart napísal:Lewis: nechapes tomu, ze niekto fandi krajine, v ktorej sa narodil a v ktorej zije? nechapes tomu, ze niekto veri v jej uspech? potom ja nechapem tebe :P
sak aj ja fandim... a velmi to mi ver!

Ale som realista a je mi jasne ze o semifinale mozeme len snivat a bolo by to velke prekvapenie keby sme sa tam dostali... a nie este ze budeme majstri.

samozrejme v hokeji je mozne vsetko ale ten prvy zapas s normi no nic extra aj ked je to prvy zapas a vzdy sa hra lepsie ked sa hra proti silnejsiemu superovy.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

moosha napísal:Preco nefandite Slovensku? Treba tomu verit, aj ked na Au to velmi nie je. Norsko zas tak slaby super nie je, predsa severska krajina a 5:1 je pekny vysledok.
Buď si nepozeral zápas alebo čo :) Však ak budú hrať ako proti nórom tak fíni nás rozdrvia na cimpr campr :) Bol to síce prvý zápas ale malo to chýb a chýb.. Výsledok môže byť aj 10:0 ale takýmto štýlom na silnejších súperov ťažko si môžme dovoliť..
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

Peky05 napísal:Dnes sa tesim na zapas Cesko vs Rusko dufam ze ich Rusi rozbiju.
Aj ja, rusaci do teho ! :twisted:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

uz sa tesim na zapas cesko-rusko, rusov tipujem na vitazov MS, hraju krasny hokej, proste ruska skola je ruska skola :-) a myslim, ze dnes si poradia s nasimi bratmi.

// zas som sa presvedcil, ze STV je nemozna televizia, tu televiziu by mali zrusit, clovek plati koncesionarske poplatky a oni si nevedia ani zvuk spravit. Ako keby to komentovali cez telefon. Otras totalny otras, uz som to prepol na CT2. Nechapem, preco davame peniaze na taku nemoznu televiziu, v ktorej nevedia nic spravit. Komentatori 0 bodov. a hlavne furt davaju reklamu.blbci
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ruska skola uz 15rokov neziskala titul, zatial co ceska/ceskoslovenska rovno 5, takze si uplne mimo misu. Navyse ich uz dvakrat Cesi vycvicili ako male deti
tomek00
Light Professional
Light Professional

no Rusi nemaju na to stastie, ale zase podla mňa vedia hrat na Cechov.. ak dobre pamatam tak par krat ich uz vyradili v stvrtfinale..
Rusi podla mňa budu ale v prvej stvorke
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

stanulik napísal: // zas som sa presvedcil, ze STV je nemozna televizia, tu televiziu by mali zrusit, clovek plati koncesionarske poplatky a oni si nevedia ani zvuk spravit. Ako keby to komentovali cez telefon. Otras totalny otras, uz som to prepol na CT2. Nechapem, preco davame peniaze na taku nemoznu televiziu, v ktorej nevedia nic spravit. Komentatori 0 bodov. a hlavne furt davaju reklamu.blbci
No ak si pozeral nás proti nórom tak by si tam počul že tie reklamy čo dávajú im tam vraví zahraničný chlapík voľáky že kedy idú byť..tak preto to aj využívajú :)
Napísať odpoveď