Co byste doporucili za antivir
Co byste doporucili za antivir
Co byste doporucili za antivir . Ja mam nod32 a me se zda dobry
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co byste doporucili za antivir
ked mas antivir s ktorym si spokojny a nemas snim problemy tak naco zhanas iny.....ja mam napr avast a s ktorym som spokojny a este som nemal problem s utokom volakeho skodliveho programuSilent napísal:Co byste doporucili za antivir . Ja mam nod32 a me se zda dobry
-
Jimmy
Light Star
Kaspersky
pozri toto:http://www.hojko.com/system-chraneny-av ... 93547.html
pozri toto:http://www.hojko.com/system-chraneny-av ... 93547.html
to ta akoze ten prispevok presvedcil o tom, ze je nod slaby alebo si skusal dat iny antivirus do svojho compu a testoval si? Nehovorim ze je nod uplne super bez chyb ale neviem ci by som presiel na iny avs len kvoli tomu ze niekomu nieco nod nenasiel a mne pracuje uplne v poho... Ak chces free tak by som hodil Avast!Suffel napísal:no ani ja som s nodom uz neni moc spokojny potom co som videl v tom prispevku.. ale neviem ze co dat nemiesto nodu.. a aby som s tim nemal starosti s licenciami atd..
-
p4ra
Redeemer
Uz sa to tu rozoberalo snad 100x. Kazdemu podla chuti. Ja ti poviem, ze Avast!, hojko ti povie NOD a uplink ti povie Kasperky. Kazdy mame ine skusenosti. Prejdi si temy, potom si prejdi nejake porovnania a testy (Google) a vyber si. Hlavne ale pouzivaj rozum a necakaj, ze antivirus spravi za teba vsetko.
-
Don_Pipino
Darca
Tak pokial viem, aj na NOD, potrebujes licenciu, alebo si mozes stiahnut 30 dnovu trial verziu, to iste plati pre KAV.A pokial chces menit AV, len koli tomu Topicu o NODe, tak potom mam pre teba antivirak jak vysity.Silent napísal:j to jsem videl s tim nodem a proto chci radsi jiny at mi to tohle neudela chtel bych kasparsky ale sere me tam ta licence a avast jak se aktualizoval na novy tam me mrznul
Vytrhni kabel s NETom zo steny vypni PC a zamkni do trezora.
LOL