este ma tesi, ze mi vychadza tiket, este 3 zapasy prezit
MS v hokeji 2008
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Takže ja zápaszhodnotím asi takto:
Úvod zápasu sme začali špatne (prvé 2min) utekali im puky a nepresné prihrávky.Potom sa však nečakane rozbehli a vstrelili trochu šťastný gól.Odvtedy sa držali na úrovni s nórmi..Druhá tretina začala našim gólom a to kus umlčalo nórov.Ten kontaktný gól na 3:1 im veľa nepomohol.
Celkovo hrali dobre,no podľa mňa máme moc slabú obranu..Cez oslabovky takmer nedokázali vyhodiť ani puk to je slabé. Proti takým fínom si to dovoliť nemôžu
takže asi tak. A Lašák má šťastie..čakal som väčší kolaps uňho
Výsledok 5:1 je síce pekný ale budú mať čo robiť proti iným súperom
Úvod zápasu sme začali špatne (prvé 2min) utekali im puky a nepresné prihrávky.Potom sa však nečakane rozbehli a vstrelili trochu šťastný gól.Odvtedy sa držali na úrovni s nórmi..Druhá tretina začala našim gólom a to kus umlčalo nórov.Ten kontaktný gól na 3:1 im veľa nepomohol.
Celkovo hrali dobre,no podľa mňa máme moc slabú obranu..Cez oslabovky takmer nedokázali vyhodiť ani puk to je slabé. Proti takým fínom si to dovoliť nemôžu
Výsledok 5:1 je síce pekný ale budú mať čo robiť proti iným súperom
mozno tak hral preto lebo sme nehrali proti silnejsiemu superovi..t0m4s3 napísal:kubodinho nepochopil si moju narazku na Visnu - pokial viem tak jeho post je obranca a nie center, obcas si to pomylil - proti lepsiemu superovi sa to moze vypomstit.
vsak Nori nemaju dobry hokej. oni su tam tak ako keby sme my boli na MS vo futbale..
a myslim ze aj keby to robi proti silnejsim superom tak by to nebolo zle, on je podla mňa super hrac no a ked vie dvat goly preco by mal ostavat vzadu ked môze aj troska pomôct vpredu..
nebol nahodou nejake majstrovstva mezdi najproduktivnejsimi obrancami?
-
RoQa
Darca
Vsak aj hossa nieje obranca ,ale ked trebalo tak sa vrátil a zastúpil ( myslím práve Višňovského) obrancu... Zápas Nórmi sa mi celkom páčil , akurát ten vysielací čas
mosel som ho pozerrať na stacionárnom bicykli aby som nezaspal .A ako som si všimol tak aj ten s Nemcami bude v noci
Ešte stále čakám že sa lepšie zohrajú , myslím ,že to nebude s týmto týmom až také zlé ( klopem na drevo) hlavne je srdce 
tak v kutiku duse asi kazdy drzime Slovakom, ale ked sa na to objektivne poziries.. neviem, uvidime ako sa budu hrat zapasy..LordHaart napísal:Lewis: nechapes tomu, ze niekto fandi krajine, v ktorej sa narodil a v ktorej zije? nechapes tomu, ze niekto veri v jej uspech? potom ja nechapem tebe
myslim ze môj favorit je Kanada aj ked im vôbec nedrzim, su skaredi a nepaci sa mi ich styl hrania.. ale su dobri
sak aj ja fandim... a velmi to mi ver!LordHaart napísal:Lewis: nechapes tomu, ze niekto fandi krajine, v ktorej sa narodil a v ktorej zije? nechapes tomu, ze niekto veri v jej uspech? potom ja nechapem tebe
Ale som realista a je mi jasne ze o semifinale mozeme len snivat a bolo by to velke prekvapenie keby sme sa tam dostali... a nie este ze budeme majstri.
samozrejme v hokeji je mozne vsetko ale ten prvy zapas s normi no nic extra aj ked je to prvy zapas a vzdy sa hra lepsie ked sa hra proti silnejsiemu superovy.
-
Soviet
Darca
Buď si nepozeral zápas alebo čomoosha napísal:Preco nefandite Slovensku? Treba tomu verit, aj ked na Au to velmi nie je. Norsko zas tak slaby super nie je, predsa severska krajina a 5:1 je pekny vysledok.
uz sa tesim na zapas cesko-rusko, rusov tipujem na vitazov MS, hraju krasny hokej, proste ruska skola je ruska skola
a myslim, ze dnes si poradia s nasimi bratmi.
// zas som sa presvedcil, ze STV je nemozna televizia, tu televiziu by mali zrusit, clovek plati koncesionarske poplatky a oni si nevedia ani zvuk spravit. Ako keby to komentovali cez telefon. Otras totalny otras, uz som to prepol na CT2. Nechapem, preco davame peniaze na taku nemoznu televiziu, v ktorej nevedia nic spravit. Komentatori 0 bodov. a hlavne furt davaju reklamu.blbci
// zas som sa presvedcil, ze STV je nemozna televizia, tu televiziu by mali zrusit, clovek plati koncesionarske poplatky a oni si nevedia ani zvuk spravit. Ako keby to komentovali cez telefon. Otras totalny otras, uz som to prepol na CT2. Nechapem, preco davame peniaze na taku nemoznu televiziu, v ktorej nevedia nic spravit. Komentatori 0 bodov. a hlavne furt davaju reklamu.blbci
-
Soviet
Darca
No ak si pozeral nás proti nórom tak by si tam počul že tie reklamy čo dávajú im tam vraví zahraničný chlapík voľáky že kedy idú byť..tak preto to aj využívajústanulik napísal: // zas som sa presvedcil, ze STV je nemozna televizia, tu televiziu by mali zrusit, clovek plati koncesionarske poplatky a oni si nevedia ani zvuk spravit. Ako keby to komentovali cez telefon. Otras totalny otras, uz som to prepol na CT2. Nechapem, preco davame peniaze na taku nemoznu televiziu, v ktorej nevedia nic spravit. Komentatori 0 bodov. a hlavne furt davaju reklamu.blbci