Co by ste privitali nove na fore???
Čo? Všetko... Pridal by som viac kategórií napr. fim, hudba atď, a do nich pridať zoznam veci, ktoré obsahujú, aby to uľahčovalo hľadanie. A moderátori by to tu mohli trošku preriediť, pretože pokým sa dostanem k tomu, čo hľadám, tak ma to hľadanie veľmi rýchlo omrzí, a tak radšej zájdem ku konkurencii.hojko napísal:Co sa ti tu zda neprehladne a co take by si privital???
chlapec, ty si to pleties s dakym inym forom, alebo co...LuQ@s napísal:Čo? Všetko... Pridal by som viac kategórií napr. fim, hudba atď, a do nich pridať zoznam veci, ktoré obsahujú, aby to uľahčovalo hľadanie. A moderátori by to tu mohli trošku preriediť, pretože pokým sa dostanem k tomu, čo hľadám, tak ma to hľadanie veľmi rýchlo omrzí, a tak radšej zájdem ku konkurencii.
ak hladas info o filme pouzijes Hladaj, nastavis si hladat v sekcii kutura a mas... neviem co je na tom take tazke...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
mi-chau: myslím že viem kde je problém, keď som ho vytváral tak som súčasne programoval viac vecí a na jedne fakt som očividne zabudol. Neošetril som prípad že je post prvý v téme. Opravím keď dojdem domovmi-chau napísal:No tak tu som chcel aktualizovat temu, datum sa upravil, ale ostala dole.
čo sa týka spájania postov s prílohami, nemal som na svojom testovacom fore attach mode tak som to nemal ako skúšať. Už som ho stiahol, neviem kedy sa k tomu dostanem aby som ho nahodil a prerobil to tak aby to bolo plne funkčné
LuQ@s: zaujímavé že nikto iný si nesťažuje
-
audiotrack
VIP
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
audiotrack
VIP
opravené. Okrem aktualizovania dátumu a času ho aj posunie hore ako by tam bola reakcia.audiotrack napísal:mi-chau: myslím že viem kde je problém, keď som ho vytváral tak som súčasne programoval viac vecí a na jedne fakt som očividne zabudol. Neošetril som prípad že je post prvý v téme. Opravím keď dojdem domov
čo sa týka spájania postov s prílohami, nemal som na svojom testovacom fore attach mode tak som to nemal ako skúšať. Už som ho stiahol, neviem kedy sa k tomu dostanem aby som ho nahodil a prerobil to tak aby to bolo plne funkčné
...
prílohy v autoedite by už mali ísť tiež
Pravdepodobne si už odišiel na lepšie fórum, ale aj tak musím reagovať.LuQ@s napísal:Je to tu strašne nepriehľadné. Všetko tu je na jednej kope. Privítal by som tu viac základných topicov, pretože tu niečo nájsť je skutočne umenie. Ešte že máme wf.cz
Na tú vec mám úplne opačný názor ako ty. Veľký počet kategórií je práve to, čo mi na fórach vadí najviac.