Teoria kamaratok
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ako som povedal, u nás sa to tak uchytilo svojho času, ale to sa "tomu" tak hovorilo viac - menej v rovine žartu. Ako "oficiálny" termín sa to volalo...vlastne nijak - všetci s atvárili, že to nevidia....ako som povedal - ľudia to nepovažujú za konformné...Fabo napísal:jin: myslel som ze Fck Buddy je človek výlučne na telesné veci bez akéhokoľvek citového vzťahu... ale môžeš mať pravdu.
Nic take nemoze byt...To by ste museli byt nenormalne chladny aby ste sa po case na seba minimalne nenaviazali ak nie rovno zalubili..A ak by sa casom jeden z vas do niekoho zalubil tak ten druhy by nenormalne ziarlil.. A okrem toho..Aj tek nie je nic krajsie ako sex s niekym koho milujes...A tym pre mna cely problem hasne...
-
midnight_man
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
-
midnight_man
Guru
Mozno by sa take nieco dalo, ale fakt si to vobec neviem predstavit. Mat sex s nejakou mojou kamaratkou, je ako pretiahnut segru. Skor zoznamit sa s nejakou zenou len kvoli sexu, to by bolo ine. Ziadne city. A to by sa tiez podla mna casom rozpadlo, ako uz niekto pisal, z jednej strany by sa ocakavalo viac.. netusim.
/hops, to som bol ja
/hops, to som bol ja
-
Začiatok Konca
Professional
Myslím, že prišiel.. aj ja mám kamarátok plný kontakt list.. a nie je to len aho j a čau..
väčšinou s nimi vediem normálny rozhovor.. resp. mám len tri kamarátky a z tých troch je len jedna veľmi dobrá.. a s ňou si dokážem písavať a aj rozprávať, pomáhať veľmi dlho.. takže prichádzaš..
samozrejme aj moja priateľka je moja kamarátka.. ale tú nepočítam, pretože je najlepšia (aj človek a aj kamarát, akého si človek môže priať..
)
//edit: o5 súhlas s Vigorom..
//edit: o5 súhlas s Vigorom..
-
Vigor
King
Podla mna clovek nemoze sudit daco, co nezazil, teda nemoze vediet, ci lutuje, ze nieco nespoznal alebo nie. Ale ono je to podla mna jedno, prava kamaratka, ci kamarat, tu je jedno o ake ide pohlavie. Akurat, ze teda priatelstvo muz-zena je menej caste, ale inak v tom nevidim rozdiel. Je to zrejme aj individualne, mne viac vyhovuje mat dievca ako najlepsiu priatelku, pretoze sme si sadli ako ludia.
-
midnight_man
Guru
to ze si pisem s holkou neznamena ze sme priatelia..ja vravim o priateloch typu takeho v ktorom je to o niecom viac...je to hlbsie....problemi sa riesia spolocne, zdoverovanie,proste utesujuce chvilky a tak, poznam par pripadov no je viditelne ze to priatelstvo je iba zasterka toho co ti dvaja citia no ani jeden si to nechce pripustit....ono toto je tema stranse hakliva na slovicka..
-
Začiatok Konca
Professional
Tak v mojom prípade to zástierka nie je, pretože mám priateľku, ktorú veľmi milujem.. a to dievča je moja kamarátka.. dokážeme si pomôcť.. zdôveriť sa.. ale je to len kamarátka.. a milujem niekoho iného..midnight_man napísal:to ze si pisem s holkou neznamena ze sme priatelia..ja vravim o priateloch typu takeho v ktorom je to o niecom viac...je to hlbsie....problemi sa riesia spolocne, zdoverovanie,proste utesujuce chvilky a tak, poznam par pripadov no je viditelne ze to priatelstvo je iba zasterka toho co ti dvaja citia no ani jeden si to nechce pripustit....ono toto je tema stranse hakliva na slovicka..
Priatelstvo medzi muzom a zenou nemoze byt? A to je co za blbost? Mam frajerku ktoru nenormalne milujem a nikdy by som jej neublizil a mam jednu veeeelmi dobru kamaratku s ktorou si hovorime vsetko,ona ma tiez frajera..V nasom vztahu nejde o nic ine len o to si pokecat,vyliat srdce ked niekoho nieco trapi..
-
triple
Guru wannabe
ja si myslím že len tak to nikdy neni.. minimálne niečo z jednej strany... aj ked nevedomé..
spal som so svojimi kamarátkami a vychádzame spolu dobre.. ja v tom problém nevidím.. s jednou sme si povedali bola to chyba a hotovo a s druhou zase sme to zopakovali kým nás to prestalo "baviť" .. preto v úvodzovkách že nie tak "už si ma omrzela", ale uvedomili sme si, že je to také umelé iba aby bolo.. neboli v tom žiadne city.. ted si zavoláme fakt keď už je strašne zle..(väčšinou to nezvládnem ja
)
ale hned ako by prišla priateľka alebo priateľ tak to končí
spal som so svojimi kamarátkami a vychádzame spolu dobre.. ja v tom problém nevidím.. s jednou sme si povedali bola to chyba a hotovo a s druhou zase sme to zopakovali kým nás to prestalo "baviť" .. preto v úvodzovkách že nie tak "už si ma omrzela", ale uvedomili sme si, že je to také umelé iba aby bolo.. neboli v tom žiadne city.. ted si zavoláme fakt keď už je strašne zle..(väčšinou to nezvládnem ja
-
qwerty-xyz
triple napísal:ja si myslím že len tak to nikdy neni.. minimálne niečo z jednej strany... aj ked nevedomé..
spal som so svojimi kamarátkami a vychádzame spolu dobre.. ja v tom problém nevidím.. s jednou sme si povedali bola to chyba a hotovo a s druhou zase sme to zopakovali kým nás to prestalo "baviť" .. preto v úvodzovkách že nie tak "už si ma omrzela", ale uvedomili sme si, že je to také umelé iba aby bolo.. neboli v tom žiadne city.. ted si zavoláme fakt keď už je strašne zle..(väčšinou to nezvládnem ja)
-
will.i.am
Darca
ked som to docital, chcel som napsiat presne to iste...mi-chau napísal:Myslim si ze by to neslo. Pri sexe laska byt nemusi (aj ked mna to bez nej velmi nebavi) ale to neznamena ze je bez emocii. Tak ako ty sa mozes naviazat na nu, moze aj ona na teba. Ked si neskor jeden z vas najde partnera, bude ten druhy ziarlit. Resp. Zuza od susedou zisti ze mas maleho a ked ju naseries pusti obeznik.
mas za to K+, zdielam nazor
aj ked teoria je to zaujimava a lakava
a ja mam kamosku, ktora sice nie je najlepsia, ale mame dohodu, ze v pripade najvacsej nudze si takto pomozeme