Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

ale kua :oops: som fakt nevsimol :)
Nuz aj majster tesar sa raz utne :P

ako to povedat... ehm...

Diky
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

prosim. nemozete dat velkost postavicky aspon na 12 kb? lebo mam novy avatar a nemozem ho sem dat... a skusal som aj zmensovat a nic... to sa proste neda... 6kb je velmi malo!

lebo naozaj. podla mna 6 kb je nejako malo :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nie, nic sa menit nebude. A je to 6,5KB :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

skus to postnut sem, mozno ti pomozeme :) http://www.hojko.com/uprava-zmena-vasic ... 61750.html
doteraz sa skoro kazdemu podarilo vtesnat, mne nevysiel jeden, ale to bolo ozrutne gifko
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

dnes som zbadal dalsiu tému že hladám serial na...
nerozmýšlali ste nad tym že by ste niekam pri logo alebo hoc kam vopchali že DISKUSNĚ FÓRUM..lebo ako pozerám nikde to neni napísané a možno by sa zabránilo podobným témam..hádam by to dotyčný zbadal a uvedomil by sa :) alebo niečo že NOWAREZ abo tak...
za pochopenie ďakujem :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Opak: Nerozmyslali a nezabranilo. Ked kliknes napriklad na cast Hladam, tak hned hore mas dolezitu temu s nazvom Pre vsetkych, ktori hladaju nazov pesnicky! a aj tak sa pravidelne zakladaju dalsie temy, ze niekto hlada nazov toho a toho. Keby bolo nieco take hore, aj tak by to nepomohlo.
Opak
Addict
Addict

šak ja len tak že možno by sa to ujalo.. ale je pravda že demence nemá hranice :)
//kibo: tak to už hej :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ak sa dobre pamatam, pod logom kedysi bolo dikusne forum a aj tak to nepomohlo. to by si musel dat pri registracii ako nutne policko k zaskrknutiu, ze budete hladat warez? ak skrknes ano, nedovoli ti zaregistrovat :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Kibo: a myslíš že všetci tu registrovaní majú viac ako 13 rokov? lebo to pri registrácii tiež máš a ak dáš že nie tak ťa nepustí..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

dobre, ale to pochopi aj 8 rocny, ale ked sa tu bude hlasit 10 rocny warezak, tak sa mozno neuvedomi :D ja som to nebral ako navrh, to som len tak tresol :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mne sa ten návrh páčil, len som chcel vedieť či si schopný si ho obhájiť ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak ked to beries z tejto stranky tak fajn. ja ked som sa zacal cinit na forach, tak som zacinal tiez na wareze, nebolo to cisto diskusne. hojko bolo asi ako tretie, druhe boli lamky, ael ekdze ma warez az tak nebral, tak som hladal nieco co som tu nasiel. komunita, ktora mi sadla.
Ale viem ako sa registrovali na tom "nasom" prvom fore ludia, stale isli po wareze, diskusia ich nezaujimala. nevravim, ze by tato vychytavka pomohla vyriesit problem warezakov, ale urcite percento by to odstavilo, najma novu vlnu skolacikov zavislych na wareze. urcite by to chcelo este doladit, kludne sa mozu zapojit ostatni a tuto myslienku priviest takmer k dokonalosti.
ak bude niekto chciet cisto len diskutovat, klikne nie a je tu, ale ak pride dakto ako dnes, co chcel serial na adobe, tak by klikol ano, chcem byt warezak a nebol by tu. terba sa s tym pohrat, ked tak nad tym myslim, nie je to zly napad, len vravim, treba ho este poladit :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

O akom percente uzivatelov tu hovorime? 0,1? 0,01? Ma vobec zmysel nieco take riesit?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

hojko napísal:Nie, nic sa menit nebude. A je to 6,5KB :P
no ja si tiez myslim, ze by to bol dobry napad. casy ked tu behali aj ludia s isdn a dial-upom su uz nenavratne prec...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal:no ja si tiez myslim, ze by to bol dobry napad. casy ked tu behali aj ludia s isdn a dial-upom su uz nenavratne prec...
presne tak, vystriedali ich časy keď sa sem pripájajú ludia cez mobil/PDA
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:O akom percente uzivatelov tu hovorime? 0,1? 0,01? Ma vobec zmysel nieco take riesit?
ja viem, ze to nebude zavratne cislo, ved to nebol ani navrh, to som len tak zadrel ako som pisal :D
ale napadlo ma ako to cislo zvysit, je to sice "oklamanie" usera hned zo zaciatku, ale co tak k tomu prihodit popis, ze tato polozka je len pre vnutornu potrebu fora, ze ide len o statistiku :D zvysime tak to cislo na 0,15% :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

gumb4ll napísal:myslim ze by sa hodilo nejake zvyraznenie moznosti, ktoru som vybral pri hlasovani
v prilohe je zobrazene ako som to myslel :)
ked oznacim ze "nie", tak sa mi pri moznosti "nie" zobrazi nieco, alebo cela moznost "nie" sa zvyrazni

dufam ze to tu nebolo riesene, a dufam ze ma pochopite
Tak ta sklamem, ale v databaze sa neuklada kto za aku moznost hlasoval, takze nie je mozne nic taketo spravit.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ale ukladá sa ip: http://www.phpbbdoctor.com/doc_columns.php?id=27
čo je podla mňa zbytočné, keďže nedovolujeme viac registrácii pre jedného usera. Podla nicku sledovať či už hlasoval albo nie úplne stačí, a tento column by sme moholi využiť na zaznamenanie zvolenej možnosti. Ale myslím že to nie je potrebné prerábať
Opak
Addict
Addict

no neprišiel som s nápadom...len chcem povedať že pred chvilou som bol na konkurenčnom fóre...no som rád že som zasa tu lebo to je volačo strašné...kopa userov sa tu šťažuje že hento a toto..napríklad počet smajlov...tu mi vyhodí cez celú stranu tam takých 20..mi tu máme krásny prehladný look a vsetko čo s tým súvisí...hentam som musel dve hodiny hladat príspevky v tom bordeli a tak...proste som šťastný že som korytnačka :D
nevydržal som...tak nie no...som rád že som na hojkovi :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

neviem, mozno to tu uz bolo, ale napadlo ma take male osviezenie pre temy uhadni sportovca, uhadni hru, uhadni film a uhadni kto to je.
jednalo by sa o to, ze za kazdu spravnu odpoved by "vyherca" dostal bod a za urcity pocet bodov alebo na konci stanoveneho obdobia by nieco dostal. napriklad specialny rank, ktore su stale popularne, napriklad movie maniac alebo nieco podobne :d
realizacia by nemala byt zlozita, raz za tyzden by sa spravila tabulka poradia a bolo by to take male osviezenie. co vy nato?
Zamknuté