odinstalovanie hry

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

odinstalovanie hry

Príspevok od používateľa ttyson »

nemozem odinstalovat jednu hru cez ovladaci panel ak kliknem na odstranit tak to len preblikne a ostane to tam
v program files niekde "zmizol uninstall tym padom samozrejme mi to nejde ani v safe mode
ako hru dostanem prec nemyslim si ze to len zmazat je vhodne riesenie
a ani instalovat nanovo sa mi nechce
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

CCleaner je tvoja spasa. :D Normalne zmaz zlozku s hrou, pozri pripadne, kam si ukladal savy a zmaz aj tie. Potom spusti Ccleaner, daj precistit registre a taktiez aj odstran cezen nepotrebne subory. A si cisty jak lalia. :)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

pato83 napísal: A si cisty jak lalia.
O tom by sa dalo polemizovat, este dost bordelu ostane v registroch po niektorych programoch, no ktore je aj Ccleaner kratky, ale dost dobra free utilitka.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Kesoman napísal:O tom by sa dalo polemizovat, este dost bordelu ostane v registroch po niektorych programoch, no ktore je aj Ccleaner kratky, ale dost dobra free utilitka.
Ano, ber to s trochou nadsazky samozrejme :wink: Ale ake ine riesenie navrhujes? Odsledovat pri instalacii vsetky zapisy do registrov a vypis do logu a potom ich rucne mazat? Mne ccleaner dlhodobo vyhovuje, system je svizny, takze som spokojny.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

aky bordel ostane ?
zopar info o hre ? ale no..
normalne si stiahne ten Ccleaner a kuk prilohu (hra sa potom bude tvarit ako odinstalovana)
konkretne tu hru co mas ty nemam.. ale naznacil som tam mafiu.. len si to najdes a das odstranit a ono to zmaze z registrov
Prílohy
Schránka01.jpg
Napísať odpoveď