MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

je potreba napísať pocity potom, čo sa dialo na klzisku - to nieje len tak s vajciami hore kardánom ležať na gauči, pretože absolútne oceňujem bojovnosť...
to čo bolo dnes vidieť bolo proste srdce na ľade, každý normálny občan to ocení, nemôže predsa čakať titul za titulom, pretože tú máme podmienky!!! (pár desiatok ľadových štadiónov + MAX. 10 000 reg.hráčov je maximum čo môže naše mužstvo dosiahnuť )

absolútne oceňujem tú bojovnosť s ťažkým súperom, odhodlanosť...
ďakujem všetkým hráčom...
kiežby si to niekedy prečítali
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes to bolo o dost lepsie ako proti Norsku, ved aj Fini hraju iny hokej, bolo sa na co pozerat. Tipoval som na Finov tusim 2:5 ci 3:5, takze som bol mierne sklamany z takej malej vyhry mojho favorita a teraz uz len dufam, ze Norsko dnes vyhra nad Nemeckom a uplna spokojnost, potom sa budu mat aspon ludia na SZLH nad cim zamysliet.

Nechapem Suplera, ze preco nevzal take dve ci tri minuty pred koncom oddychovy cas, na co vobec cakal??? Hraci si mohli na pol minuty vydychnut, trochu sa ukludnit, dohodnut sa kedy pojde brankar dolu... a Supler nic, len tam stal, ticho sa dival do toho poznamkoveho blocku kde mal napisany asi TV program co pojde v telke po zapase...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nerozumiem tolkej nenavisti voci Suplerovi. Nemyslim teraz teba hojko konkretne. Snad zabudame, co ten clovek spravil pre slovensky hokej.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra: Co take spravil??? Narazas na to, ze nas kedysi velmi davno vytiahol z C kategorie MS (ak to bol teda on)??? Nezabudni si precitat toto: http://www.hojko.com/post872441.html?highlight=#872441 a aby som nezabudol dodat: Jeden hrac nevychadza so Suplerom, odmietne reprezentovat. Kedze nejde on, nejde ani jeho kamarat. Zivy priklad: Demitra, Gaborik atd... ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Aj z C, aj z B. Ja osobne proti tomu trenerovi nemam nic. Co sa skutocne deje medzi nim Gaborikom, Demitrom a spol. vedia najlepsie len oni. Ak si mam vybrat napr. medzi takym Hossom alebo Suplerom, beriem Suplera.

EDIT: O zachranu. Hanba... Neviem, co viac dodat. Snad sa SZLH zobudi.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Haha, Norsko vyhralo :smt009 Teraz nas caka asi niekto z trojice Taliansko, Francuzsko ci Slovinsko a o rok na ukor Madarov do becka :D
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Ja som teraz zvedavy, na vyjadrenia vsetkych tych medii a tiez samozvanych odbornikov na hokej...a taktiez na samotnych hracov a SZLH :D
Az tak ma tento vysledok netankuje...Dolezitejsi je pre mna zapas Detroit - Dallas... Uz teraz mam prichystane tricko s cervenym kridlom :P
VaporV
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VaporV »

No duufam duufam.. ze to B-eecko nebude... nech sa aspon udrzia v A-cku.... hmm ako co uz mozno o rok... :cry: :cry: :cry:

Sagittarius napísal:No vidím to blede...Nemcom v podstate o nič nejde...postup majú istý a keď vyhrajú body si aj tak nezoberú, lebo Nóri nepostúpia...
No joo detail je v tom ze keby vyhrali nad Norskom beru si body od Slovenska co vyhrali. :) :)
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

škoda že som nevidel náš zápas, asi pozriem zajtra... vlastne som videl ale v bare a mal som troška rozmazaný obraz :smt003 ..

škoda, nemci to mohli v pohode uhrať aspoň na remízu, keby nebolo toho nezmyselného vylúčenia a inkasovania počas hry 5ku3 :(
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

paraaada Slovenskoooooooooooo

A tie komentare Suplera, co som cital.. :roll: Viem si ho predstavit nazivo, ako s kludom americana hovori: "Je to zlozita situacia, no musime sa s tym vyrovnat"
:smt096 :smt006
Martin502
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martin502 »

To je banda kktov Šupler je debil.Aby Slovensko bolo už horšie ako lotyši,Nori,Nemci?Ved to je uplny konec.Celé zápasy naši iba bránia ako keby hrali v oslabený a pritom hrajú 5:5.Fakt bez NHL nemusíme ani ísť na MS.Šupler on im nič nepovie iný tréner by ich zabil!!
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

heinrich: tak ty si dobry nacionalista ^^

Ale som rad ze sa stalo co a stalo, mozno niekto otvori oci a potaha spat na post hl. trenera niekoho normalneho... A aj tak tie vecerne pozerania ma obec nebavili :)

//na adresu P. Budaja, som skokojny ako chytal, jednemu jemu nemozem co vyknut.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

ale viete čo ma na tom celé štve? neboli sme horším tímom, Fíni boli len o gól lepší...keby sme len využili tie šance tak by to bolo ok.
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

No cakal som, ze tento rok bohvieaku sancu mat nebudeme, ale toto? Posledni v tabulke s timami, s ktorymi sme pred 5-6 rokmi mali vitazstvo stopercentne...hanba, hanba...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Hra o zachranu so Slovincami. Hra sa na dva vitazne zapasy. Teda aspon som to tak cital. Boze toto som si nepredstavoval ani v najhorsom sne, ze Nori otocia z 0:2 na 3:2. Dufam, ze SZLH sa spamata, Siroky prec a honem rychlo. Snad si neurobime este vacsiu hanbu a dokazeme sa udrzat :?

K zapasu: Dobry vykon, rozhodol jeden gol, nas moze mrzet ten hned prvy, to bolo lacne, inac Budaj vyborne chytal, skoda no

BTW. Nemci zasa ukazali ze su diplomatickou mocnostou aj vo hokeji, to uz je sila ( alebo to bol len zbozny sen aby im odratali body ? :) )
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No tak toto :( Keď vyhráme boj o záchranu tak čo sa deje? či deme domov spokojný? :D Proti fínom to bol aký taký zápas, no nevyužiť 5min presilovku je hamba. Však sme mali asi 3 strely na bránu cez ňu.. Sami si za to môžu..Čo už..Teraz môžem už len držať Rusákom aspoň

A Šupler aj so Širokým preč..
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

hanba .. :cry: myslíte že sa niekto z kompetentných spamätá? ľudia ... veď sme na Slovensku
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Co som pisal na zaciatku MS.. S tou zostavou, ktoru mame teraz, budeme radi ak postupime zo skupiny :D Ale nevyuzit 2 najazdy + 5minutovu presilovku to nevie hned tak hocikto
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Sajmon napísal:Ale nevyuzit 2 najazdy + 5minutovu presilovku to nevie hned tak hocikto
jj v takýchto situáciach sme mi jednotkou :D Aspoň v niečom

Inak neviem prečo ale chcem aby naši padli do Bčka, aspoň by sa začalo vyhadzovať a robiť poriadky v tomto systéme..Nato sa už nedá hľadieť..Však hráči odmietali jeden za druhým a oni nič nerobia preto? Hanba..
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Tato situaci co teraz vznikla, mi nebude absolutne vait ked p.Siroky a p.Supler odstupia...
no Slovincov snad dame....
Napísať odpoveď