Na akych koncertoch ste boli?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Minulú sobotu som bol na MEAT ktorí boli oničom.Absolútne žiadne pogo a chlapík spevák kazil atmosféru takými vecami že "už aspoň tlieskate" etc.Na konci na poslednej piesni vravel že "ideme zahrať piesen od metallici ale nemáme speváka, kto tu pozná metallicu?" a všetci boli ticho tak povedal "to čo ste za metalový fanúšikovia že nepoznáte metallicu a polovica pubu spustila "Ty ko*ot metallica nie je metal !".Potom nastúpili Lunatic God ala Slovak Black metal.Veľa ľudom sa to nepáčilo bolo to niečo netradičné ale ja myslím že to bolo celkom fajn.Mali velkú odozvu ale pogo taktiež žiadne.Nakoniec prišli MORDOR ktorí hrali covery od Slayeru, Sepultury a podobných kapiel a tu začalo pogo vrieť.Bolo neskutočne narvané.Keď už končili a odnášali bicie celý pub skandoval "BONUS,BONUS,BONUS!" tak nám ešte vrátili bicie a zahrali nám poslednú pieseň.Dojem mi dokazil iba trocha nejaký ko*ot ktorý sa pokúšal o mosho a pri tom pokuse mi rozbil ústa zvnútra.Ale nakoniec som vyšiel celkom živý.Monokel pod okom, lakťovka do rebra, 5 kopancov do píštaly, rozbité ústa a ešte teraz ma bolí riť čo som asi 10 krát padol lebo som sa nevedel ku koncu udržať na nohách :D
in your world
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa in your world »

ja chodím len na hodokvas už od PK.tam si môžem vybrať čo chcem
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

pridavam tohtorocne koncerty:
-Para
-Hex
-Koller Band
-Desmod (kyvadloTOUR)

......vsade bolo skvele.....ani na jednom som nebol sam ale vsade minimalne s partou 5 kamaratov ,takze divocina jak sa patri

na co sa tesim?...8.8.2008 Praha a IRON MAIDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt035 :new01:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Prague SKA Conspiracy
Randal (BA) minulú sobotu. Bolo fasa, no ani som si to poriadne neužil, kvôli únave :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Heh, no tak po mozno siedmych rokoch som bol na koncerte (ak nepocitam tie take male, ktore byvaju pravidelne na namesti ci v podnikoch) a paradicka. Bol som na skupine Team, musim uznat, ze vyborna akcia, aj ked sa o dost pretiahla. Boli sme partia asi 10 ludi, takze o zabavu bolo postarane a kamarat, ktory pochodil toho strasne vela, bol na koncertoch Judas Priest, Iron Maiden, Nightwish, Apocalyptica, Manowar, rozne letne akcie..., tak zhodnotil, ze prave tento koncert Teamu bol najlepsi, aky kedy zazil.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to sa da ako posudit ze koncert bol najlepsi? :o

da sa posudzovat konkretne ..hudba, nalada, svetla, hudobne vykony ..a nie koncert ako celok ..a ak aj hej tak team neviem ci mohol prevalcovat svetove kapely ... prachy robia koncerty dobrymi - priamo umerne, organizacia, naplanovanie, dramaturgia ...etc.

2TOPIC: ide niekto na Johna McLaughlina?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ja som pocul taktiez od mnohych ludi co chodia pravidelne na koncerty ze toto turne Team-u je vynikajuce.
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

neviem ci to tu niekde je,,hladat som pouzil a nenasiel,ine kafe znova ide zoorganizovat koncert,,viac na inekafe.sk
nieje to reklama,,,len ich strasne rad pocuvam a chcel som sa zaroven spytat,ze kto vsetko tam ide?
nebolo by odveci zoorganizovat take hojko-ine kafe stretko
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

SRneC napísal:to sa da ako posudit ze koncert bol najlepsi? :o
chod na Tool, potom uvidis.. vazne :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Dnes na lykantrop a st.black.Hrali paradne ale takich neskutocnych ko*ot v pogu som este nezazil.ked si clovek mysli ze pogo = co najsilnejsie odstrcit cloveka tak to nemoze byt normalne.5cm dlha rezna rana + rozje*any displej na telefone :).A ani neviem kde zozeniem novy boha
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

Frankie napísal:chod na Tool, potom uvidis.. vazne :)
videl si Tool nazivo??? :o
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Dieg0 napísal:Dnes na lykantrop a st.black.Hrali paradne ale takich neskutocnych kok**** v pogu som este nezazil.ked si clovek mysli ze pogo = co najsilnejsie odstrcit cloveka tak to nemoze byt normalne.5cm dlha rezna rana + rozje*any displej na telefone :).A ani neviem kde zozeniem novy boha
Btw nechcem nic hovorit, ale ist s mobilom do davu pogujucich ludi je len vlastna chyba.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tiež som bol na tom turné od Teamu.. konkrétne na košickom koncerte v Steel Arene.. a bol som príjemne prekvapený. Či už veľmi zaujímavou svetelnou show ale aj samotným Haberom a jeho správaním. Čo sa týka hudby a výberu pesničiek.. niet čo namietať, jedine mi tam chýbala pesnička "Lietam v tom tiež".. :D

Celkovo koncert by som ohodnotil na 9/10.. ;)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

nechcem kvoli tomu zakladat novu temu, len chcem dat vediet, pre tych co ich to moze zaujimat, 17 juna odohraju v Brne open air koncert Linkin Park na brnenskom velodrome
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

c.a.r.n.e. napísal:videl si Tool nazivo??? :o
videl.. :) oni su z inej planety proste
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

ja som bol na duchonke...aaale to bol mega brut festival :D...ale terz by som isiel na pohodu lebo tam bude The Subways!!...trochu muzika!!... :twisted:
gastovnik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gastovnik »

Ja som bol v lete 2007 na koncerte starych dobrych Rolling Stones. Musim povedat, ze lepsi zazitok a lepsiu show som este nezazil. Odporucam chodit na koncerty takychto starych legiend, kto mate zaujem, aj listok bol v prijatelnej cene ( 1270,- SK ). Aj ludi bolo dost, asi 30 000 a super atmosfera, ziadne nasilie a kvalita zvuku bola dokonala....sice sum v usiach pretrvaval asi este dva dni :D 8) To bol asi moj najvacsi koncert, na kt. som bol.......samozrejme krcmove podujatia a podobne neratam
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

len na jednom a to na Ine Kafe :D fú,bolo to už dávno :roll:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Bol som Ked oslavovala nasa kosicka Steel Arena 2 rok tak tam bol
Gladiator, Zuzana Smatanova , David Koler , Komajota

a aj ked oslavovala 1 rok ale tam si pametam ze tam bol len desmod

na obydvoch bola perfektna atmosfera :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Bobby McFerrin
Práve som sa vrátil. Ešte furt vibrujem energiou!!
Napísať odpoveď