firefox CACHE

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

firefox CACHE

Príspevok od používateľa hazard16 »

zdravim,
disk mam rozdeleny na dve casti pricom systemova, teda C: ma len okolo 500mb volneho miesta. Mam tu nainstalovanu mozillu a potrebujem stiahnut subor, ktory je vacsi ako 500mb, lenze firefox, vsimol som si to aj u opery, si najrpv tento subor stiahne do nejakej cache pamati na C: a potom po stiahnuti to prekopiruje do mnou zvoleneho priecinku, ktory som si volil na zaciatku stahovania. Potreboval by som to nastavit tak aby mi to hned ukladalo na druhy disk, bez toho aby sa to cachovalo na C:. vedel by mi s tym niekto pomoct?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

daj si ten link do Flashgetu
flashget je vlastne download accelerator.. je free a uklada priamo tam kam si zvolis.. ak mas link klikni nanho pravym tlacikom.. a daj kopirovat adresu odkazu
a to potom vloz do flashgetu
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hazard16 »

Šu-Do napísal:daj si ten link do Flashgetu
flashget je vlastne download accelerator.. je free a uklada priamo tam kam si zvolis.. ak mas link klikni nanho pravym tlacikom.. a daj kopirovat adresu odkazu
a to potom vloz do flashgetu
no ono to cez flashget uklada do zvoleneho adresara ale z C: mi to tiez ukrajuje rovnako vela.. tak ja uz neviem...

//autoeditácia príspevku ( 17 May 2008, 9:31 )
no nic, musel som to vyriesit tak ze osm flashget nainstaloval na D: inak to stale robilo to iste, teraz uz vsetko uklada priamo na D:
Napísať odpoveď