poradte prosim niíekto dajaku skvelu hru ale bez nutnosti mat volant a pedale ako je tomu u hry Race 07
nfs pro street tiez nie.
nemusi to byt uplne najnovsia hra kludne to moze byt rok dva starsia hra, hlavne nech ponukne slusnu zabavu a aspon aku taku realnost.
Lewis napísal:poradte prosim niíekto dajaku skvelu hru ale bez nutnosti mat volant a pedale ako je tomu u hry Race 07
nfs pro street tiez nie.
nemusi to byt uplne najnovsia hra kludne to moze byt rok dva starsia hra, hlavne nech ponukne slusnu zabavu a aspon aku taku realnost.
Hulkm napísal:precitaj si dobre nazov temy...chce neico na okruhoch a aspon kus realne a to jedno ani druhe trackmania nieje
aspon kus realne si nezahra bez volantu... To sa daju hrat jedine arkady.., a medzi ne patri aj TM, ale ta pre jedneho nie je funny a vo viacerych ludoch ma to tiez velmi rychlo prestalo bavit.
Preto FlatOut 2, alebo TOCA3. To su slusne arkady
a vidim to tak ze asi budem musiet kupit volant. pretoze hlavne hra RACE 07 vyzera brutalne... a fakt ked chcem hrat kvalitnu simulaciu tak bez volantu to nepojde.
Takze vedel by mi tu niekto odporucit niejaky slusny volant za rozumnu cenu?
nechcem zbytocne zakladat novu temu v poradni s kupou tak sa najskor spytam tu ked nie tak zalozim novu temu.
Lewis napísal:a vidim to tak ze asi budem musiet kupit volant. pretoze hlavne hra RACE 07 vyzera brutalne... a fakt ked chcem hrat kvalitnu simulaciu tak bez volantu to nepojde.
Takze vedel by mi tu niekto odporucit niejaky slusny volant za rozumnu cenu?
nechcem zbytocne zakladat novu temu v poradni s kupou tak sa najskor spytam tu ked nie tak zalozim novu temu.
ak nechces aby ta vela stal tak Logitech formula mam ho a je super a nestal ma vela okolo 1000sk