v lete chceme ist s kamosom do talianska ale problem je ze chceme is uprostred tyzdna. ideme do Bibionea a busove spolocnosti zo SVK idu najblizsie do Benatok a navyse len na vikend. v CZ som nasiel spolocnost co jazdi Brno-Bibione ale tiez jazdia len v piatok.... my sa tam potrebujeme dopravit dako cez tyzden. ak by mal dkto skusenosti s cestou do talianska dajte vediet cim ste sli. fakt potrebujem prehodnotit kazdu moznost v ramci rozumneho financneho intervalu (max. 2000)
pozrem este vlak ale myslim ze ten bude strasne drahy. poradte dake autobusovky a cestovky nech si to omrknem
zatial som skusal
eurolines/slovaklines
studentagency.sk
tourbus.cz
dik
dopravu do Ita.
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nezvažovali ste spolujazdu? Napr via www.servus.sk ... ale určite existujú aj ďalšie stránky... ?
-
Stenky
Professional
my tam ideme na dovolenku oficialne 11.7 s kamaratmi ale moja a kamaratova priatelka tam budu s rodicmi tyzden predtym a chceme ich este pred nasim terminom pozriet, nechceme ich tam otravovat cely tyzden len zopar dni pred nasim terminom.... cize sa ta potrebujeme dostat cez tydzen na par dni vopred1C3 napísal:Prepáčte za OT:
Ak sa smiem spýtať načo idete do Talianska?Na brigádu
Aprečo práve v strede týždňa
ten servus.sk vyzera zaujmavo. na jul tam este niesu ziadne ponuky zatial