Potrebujem pomoc
Keď chcem založiť server a chcem ho spustiť tak mi napíše že mám niečo zlé NAT a že sa nebudú iný môcť pripojiť ....
Pls jak to môžem napraviť???
Ja som dosť lama ohľadom PC ale cestu k routru viem už som to aj skúšal ale ja sa bojím aby som niečo nedosral z netom vieš...
Ja som si stiahol aj PDF návod a tam písalo že mám ísť do sieťového pripojenia a tam mám isť to Connections .......atď.
Ale fakt sa bojim aby som to nedosral....
kedze som z tade nic nevycital rovno sa spytam:
ked chcem aby mi na TM NATION Forever videli auto/avatar a podobne musim si kupit UNited forever alebo co?
Ok takze ked si kupim United Forever a... A co dalej vlastne stym treba robit? Nainstalovat United a cez to sa pripajat na Nations? (sory zesa pytam jak blbec ale chcem aby mi to bolo jasne )
Takto presne s tym nemam skusenost. Ja mam United, ktoru ked som nainstaloval a akutalizoval tak mi stiahlo United Forever. Ale predpokladam, ze ak si to kupis tak to nainstalujes a normalne sa mozes prihlasit cez svoj stary ucet len ho nejak upgrade-ujes na united. Priorita je kupit United Forever a potom ak si nebudes vediet rady tak bud to najdes na trackmania.cz alebo niekde v hre sa spytas.
ak mas uz ucet v TM Nations Forever a kupis si United Forever tak mas moznost si ten Nations ucet upgradnut pomocou toho kluca z United ...
Inak TMUF a TMNF su dost previazane .... s united uctom aj s nations mozes hrat v NF aj v UF ... len s nations uctom vzdy vidis len to co ako nations ucet mas vidiet a ziadne united veci nemas k dispozicii
a s United hry sa pripojis na Nations servery .. z nations sa pripojis len na united servery ktore maju len stadium trate
proste matematicky povedane ... Nations je podmozina United
Tak ako pise gwixt. Ja len doplnim, ze v United mas dalsich 4-5 hernych modov (neviem presne) zatial co Nations mas len pre Stadium. Ja mam United, ale iny mod ako Stadium momentalne nehravam. Co sa tyka potom dalsich vyhod taaak som to tusim videl na tejto stranke.