Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hulkm napísal:trosku sa pridam ku tomuto vasmu OT pokecu... suhlasim ze sa tu v poslednej dobe ale uz aj dlksie to trva ze sa sem davali filmy ktore niekto videl a nie ze ci aj za neico stali....ale kolko ludi tolko nazorov a jeden film sa nemusi pacit druhemu takze tu nemusia byt len film Top imdb a csfd ale take ako dal Soviet Untraceable 7/10 a este aj Cleaner
Okey..do budúcna budem vedieť..:) Táto téma je ale moc nepremyslená možno podľa mňa..Napríklad niekto môže dať filmu prirovnanie NAJ a pre niekoho je to kravina..Takže ja sem budem teda dávať odteraz filmy minimálne 8/10 môjho hodnotenia..Lebo fakt neviem čo v dnešnej dobe považovať za najlepší film.. :wink:

Sry za OT ovšem, ale nech sa to vyrieši :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ja som si vcera pozrel film Hitman a celkom sa mi pacil. herca by som asi dal ineho, velmi mi tam ani nesedel... ale film sa mi dost pacil. dal by som mu tak 7/10.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ad topic. Ja ak skuknem dobry film, tak ho sem hodim. Vacsinou su to teda nove filmy, ale mam v plane si pozriet aj par starsich. Len vacsinou to proste budu novinky. Holt v poslednej dobe :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

takze Indyho sa oplati vidiet:) hlavne v kine, hoci spielberg sa dusoval, ze CGI sa snazili pouzit len v najnutnejsich pripadoch, je jej tam dost, plus akcia, kamera, no proste skvele, az na par chyb je to ok...recenziu na blogu nemam, ale bude na moviemanii (kedze ma za to platia)...

http://www.moviemania.sk/1192-recenzia- ... lebky.html
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

seth82 napísal:takze Indyho sa oplati vidiet:) hlavne v kine, hoci spielberg sa dusoval, ze CGI sa snazili pouzit len v najnutnejsich pripadoch, je jej tam dost, plus akcia, kamera, no proste skvele, az na par chyb je to ok...recenziu na blogu nemam, ale bude na moviemanii (kedze ma za to platia)...
Btw nechces si dat link na tu moviemaniu na blog ? (Nevidel som to tam nikde) A pre tych co nevedia, co je CGI, tak aj vysvetlit ? :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Indigo napísal:Btw nechces si dat link na tu moviemaniu na blog ? (Nevidel som to tam nikde) A pre tych co nevedia, co je CGI, tak aj vysvetlit ? :)
Computer-generated imagery, cize postprodukcne efekty vytvorene pomocou pocitacovej techonologie.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

The Air I Breathe 8,5/10

Fuu ťažko napísať k tomuto filmu niečo..Stačil by možno výrok z IMDB:
Sometimes the things we can't change...end up changing us.

Film ktorý dokáže človeka zamyslieť sa nad ním a sebou samím..
Film ktorý by mohol pripomínať z kúsku Crash..No podľa mňa bol aj lepší..
Každému sa páči iné,no mne sa spracovanie tohto filmu celkovo pčáilo na výbornú

Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
Street Kings (ťažko ohodnotiť tento film je to niečo medzi 8 a 9/10 )

Takže ďalšia kvalitná kriminálka poslednej doby, ktorá sa perfektne vydarila..Obsadenie bolo super. I keď v tomto prípade mi tam moc nesedel herec z Prison Breaku..Ani neviem proč ale proste nesedel :D Pekná zápletka a ešte krajší koniec..Film ktorý si isto ešte min. raz pozriem :)

Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
The Signal 8/10

Ďalší perfektný horor o signále ktorý dokáže pomiasť ľudí.. Nechýba tam čierny humor ktorý dokáže ľudí rozosmiať v správnej chvíli..Nieje to samozrejme film ktorý viete ako skončí..Je to film dovolil by som si tvrdiť aj kus psycha v ňom ktorý donuti diváka dopozerať ho do posledného konca, aby vedel ako naozaj skončí..Samozrejme odporúčam pozerať večer,nech je tam kus atmosféra hororu :P

Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
--------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
Toto sú teda moje 3 naj filmy poslednej doby, ktoré si myslím že by tu mali byť :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Soviet napísal:The Signal 8/10

Ďalší perfektný horor o signále ktorý dokáže pomiasť ľudí.. Nechýba tam čierny humor ktorý dokáže ľudí rozosmiať v správnej chvíli..Nieje to samozrejme film ktorý viete ako skončí..Je to film dovolil by som si tvrdiť aj kus psycha v ňom ktorý donuti diváka dopozerať ho do posledného konca, aby vedel ako naozaj skončí..Samozrejme odporúčam pozerať večer,nech je tam kus atmosféra hororu :P

Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
jj moze byt... som si to kukol.. dost psychopaticky, taky netypicky film.. celkom som mu nechapal... a pre mna ostalo dost toho nevysvetleneho.. ale spravili ho tak perfetkne ze som bol zaujaty az do konca.. proste nieco sa tam stane.. ludia sa vrazdia.. a vy nevetie preco...
7/10
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Hory maju oci 2
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

Bucket list --> Kym si po nas pride
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Funny Games U.S. (2007)
9/10
No zrejme mam čudny vkus, ale pekny napinavy thriller toto :)
Prekvapili ma vyborne herecke vykony všetkych postav, hlavne predstaviteľov Paula a Petera, ktorí svoju šialenosť naozaj dokonale zvladali :) Taktiež nečakane spracovanie deja, mysleli by ste si, že vlada mučitelov sa už pomaly rozpada a zrazu .. no nechajte sa prekvapiť(naražam na scenu s dialkovym ovladanim). Aj ked cely čas tušite ako sa film skonči, nebudete sa mocť dočkať na to, čo bude nasledovať :)
Čo viac dodať? Skvely psychologicky horror!

CSFD / IMDB

//Ak sa vam tento film zapačil alebo vas len jednoducho zaujal, určite odporučam pozrieť aj original z 1997 od rovnakeho režisera.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

najnovsi indiana jones :)
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

21 - velmi zaujmavy filmik odporucam vsetkym 8/10

The Bank Job - tiez super film , ten koniec som sice trosku aj malinko ocakaval ale nie az tak a film ma bavil a to je hlavne 8/10

Street Kings - poukazuje na prehnilost policie nielen v amerike ale vsade a ze s tym treba nieco robit 9/10
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Tak som sa znova dal na filmy teda pomedzi serialmi ktore teraz pozeram.
momentalne som videl film:
National Treasure 2 a musim povedat ze tento film je paradny.jednotku som videl dva-krat a toto ked som pozeral ani som nezavrel usta pri tom.Vybrone spracovany film s dobrymi hercami.Proste davam tomu 9/10 jednoznacne. :wink:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ako snoopy napisal- The Bucket List (kym si po nas pride). Vyborny film s hviezdnymi hercami v hlavnych ulohach,ktory chyti za srdce.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Street Kings

obsadenie, spracovanie, myšlienka ....skrátka všetko
u mňa 5 hviezd z 5 :smt048
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Oblubujem české snímky, a tento je len dalsim z dokazov, ze v CR sa toci na urovni. Davam 8/10
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Ja odporucam Into the Wild (2007) a United 93 (2006).

//Este taka zaujimavost k Into the Wild: Chlapik (Jim Gallien), ktory odviezol Chrisa na kamione na Aljasku si zahral sameho seba. Je to ten isty clovek, co tam zaviezol skutocneho Chrisa McCandlessa. :)
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

Into The Wild - bol to film, pri ktorom som nevedel ešte ani tesne pred koncom ako sa to skončí, a vyrazil mi dych... :wink:
určite tento film stojí za pozretie :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Into the Wild
jo jo.. velmi dobry film.. hodnotenie je adekvatne ku kvalite filmu...
chalan si cestuje svetom (teda len amerikou) aby utiekol od rodiny.. a vlastne i ked to chcel sam.. proste byt slobodny.. pribeh rozprava jeho sestra... a az na konci som zistil ze je to podla skutocnej udalosti co je na filme o to lepsie... on si pisal vlastne dennik..
SPOJLER
inak tusil som ze na konci umre... ale umrel stastny... inak... co ho na aljasku doviezol taky typek.. na zaciatku filmu, co mu dal tie boty aby mu potom zavolal.. o nom ani nepisal.. pisal tam o vsetkych.. v podstate on bol ako anjel sa da povedat... kazdeho koho stretol naviedol na lepsiu cestu a pomohol mu... dost ppci dobry film
9/10
Napísať odpoveď