Pidgin

Všetko ohľadom Linuxu...
Silent
Star
Star

Pidgin

Príspevok od používateľa Silent »

mam jako icq klienta kopete ale nevim kde mam nekomu odestal soubory pls poradte
x0_0x
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Kopete

Príspevok od používateľa x0_0x »

Mne to cez kopete na inych klientov odoslat neslo
Silent
Star
Star

no ja nevim jak se to posila mam pidgina ,ale tam je neco s pravopisem hacky ,carky atd tak jsem si dal kopete ale nemuzu najit kde muzu neco odeslat
x0_0x
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa x0_0x »

Silent napísal:no ja nevim jak se to posila mam pidgina ,ale tam je neco s pravopisem hacky ,carky atd tak jsem si dal kopete ale nemuzu najit kde muzu neco odeslat
Tak ked mas pidgina tak preco chces vediet kopete?
Silent
Star
Star

s pidginem mam problemy s pravopisem tak chci kopete tam taky problem nemam
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

Silent napísal:s pidginem mam problemy s pravopisem tak chci kopete tam taky problem nemam
http://wiki.ubuntu.cz/Pidgin#head-35eef ... f8415ace3b Taketo problemy? :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

cez kopete sa neda posielat subory. proste to nie je v tom programe naprogramovane. hold smola. radsej si vyries pidgina
Silent
Star
Star

tak nic nejde to ani to kodovani windows-1250 mam Pidgin 2.4.1 a furt blbne pravopis pls poradte
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Napíš ľudom, aby ti z QIP nepísali. ;) Alebo môžeš v Pidgin nastaviť, aby používal znakovú sadu CP1250 (ale to si zase nebudeš môcť písať s niekým, kto používa inú znakovú sadu).
filippo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa filippo »

Nedávno som ku KDE 3.5.9 nainštaloval aj KDE4 a stiahli sa mi aj programy pre KDE4 prostredie, medzi nimi bolo aj Kopete v. 0.50.1 (KDE4) a na moje prekvapenie odosiela súbory. Pidgin mi nechcel odosielať súbory na ICQ6, iba na ICQ 5.1, ale Kopete pre KDE4 mi odošle bez problémov aj na ICQ6. :)

//trošku to uvediem na správnu mieru: Pidgin mi tiež odosiela na ICQ6, nechcem tvrdiť, že celkom nie, ale len pár ľuďom sa mi podarí niečo odoslať, väčšinou mi to nefunguje. Nemôže byť chyba vo verzii ICQ6? Spozoroval som, že tí, ktorí majú ICQ6 zoznam.sk, tak tam mi to vôbec neide. :?
chrono
VIP
VIP

Mne Pidgin odosiela súbory aj na ICQ6 (takže problém bude asi v niečom inom).
Silent
Star
Star

filippo napísal:Nedávno som ku KDE 3.5.9 nainštaloval aj KDE4 a stiahli sa mi aj programy pre KDE4 prostredie, medzi nimi bolo aj Kopete v. 0.50.1 (KDE4) a na moje prekvapenie odosiela súbory. Pidgin mi nechcel odosielať súbory na ICQ6, iba na ICQ 5.1, ale Kopete pre KDE4 mi odošle bez problémov aj na ICQ6. :)

//trošku to uvediem na správnu mieru: Pidgin mi tiež odosiela na ICQ6, nechcem tvrdiť, že celkom nie, ale len pár ľuďom sa mi podarí niečo odoslať, väčšinou mi to nefunguje. Nemôže byť chyba vo verzii ICQ6? Spozoroval som, že tí, ktorí majú ICQ6 zoznam.sk, tak tam mi to vôbec neide. :?
tak asi skusim to kopete for KDE 4 a uvidime zatim dik
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

filippo napísal:Nedávno som ku KDE 3.5.9 nainštaloval aj KDE4 a stiahli sa mi aj programy pre KDE4 prostredie, medzi nimi bolo aj Kopete v. 0.50.1 (KDE4) a na moje prekvapenie odosiela súbory. Pidgin mi nechcel odosielať súbory na ICQ6, iba na ICQ 5.1, ale Kopete pre KDE4 mi odošle bez problémov aj na ICQ6. :)

Zaujimave :) Toto by ma vcelku potesilo, no KDE4 a stabilita su zatial dve odlisne veci, aspon na zaklade mojich skusenosti. Mna by skor zaujimalo, ktora kniznica ci iny komponent to ma na svedomi. Ci by nestacilo pracovat len s tym, pripadne dako upravit. :)
Silent
Star
Star

tak nic asi zustanu u pidgina kopete se mi ani nechce nacist :D
Enter62
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Enter62 »

Caute v prvom rade cchem povedat to ze Silent dufam ze ti nevadi ze sa pripajam k teme ale mam taky maly problem a zbytocne by som robil novu temu...... takze zacnem problemom....mam QIP,SKYPE,MSN a Pidgin.......chcem sa spytat ze ked sa pripajam cez pidgin na ICQ skype a MSN tak ci MSN SKYPE A ICQ potrebujem mat nainstalovane v PC bo Skype som odinstaloval a potom mi nechcelo nacitat skype kontakty...ale je pravda ze som si aj musel nainstalovat skype plugin a ICQ a MSN pluginy boli automaticke....tak sa pytam ci to treba mat nainstalovane alebo proste mat v PC....MSN si necham a QIP a SKYPE by mi asi ani netrebalo...... PROSIM VAS PORADTE MI
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Myslim, ze ak chces pouzivat skype plugin pre pidgin, musis mat skype nainstalovany a spusteny (prihlaseny) na pozadi. pre msn, icq nemusis mat nic ine.
Enter62
Amateur
Amateur

q-parser:aha tak dik.....ale stale sa neviem rozhodnut ci ostavam na QIP Infium abo Pidgin..... obidve su good ale Pidgin tam mam 3 siete v jednom tak casom sa rozhodnem ale diky :)
Silent
Star
Star

ale je na pidgin blbe ze nebere kodovani z qip takze misto hacku carek pisem kraviny
chrono
VIP
VIP

To napíš na QIP fórum. QIP posiela správy v lokálnom kódovaní a nijako sa to tam nedá zmeniť (každý normálny program posiela správy v utf-8 ).
V Pidgin si môžeš nastaviť inú znakovú sadu (v tvojom prípade asi cp1250), ale ja používateľov QIP, od ktorých mi príde správa, ktorú neviem prečítať automaticky ignorujem. ;)
Enter62
Amateur
Amateur

ako si nastavim obrazok v pidgine????nikde som to nevedel najst..ak to viete tak mi prosim vas poradte...
Napísať odpoveď