co by ste robili????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jeden ci dvaja uz napisali ze by im to nevadilo a ja pisem treti...

fakt nechapem co je na tom
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Hmm, mne by nebolo asi tiez prijemne keby moja priatelka mala v mobile fotky byvaleho :roll: Ma predsa mna tak naco su jej fotky ineho? Takze sa priklanam k babam :smt042 Ma mysliet len na mna a teda aj pozerat na moje fotky :twisted:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

jozinko napísal:Ma mysliet len na mna a teda aj pozerat na moje fotky :twisted:
Tebe asi uniká dnešná realita..Takého človeka čo by myslel vkuse len na svoju frajerku nenájdeš a tobôž nie takého čo bude pozerať len na fotky svojej frajerky..To by bol čistý prípad :?
jozinko
Light Star
Light Star

Soviet napísal:Tebe asi uniká dnešná realita..Takého človeka čo by myslel vkuse len na svoju frajerku nenájdeš a tobôž nie takého čo bude pozerať len na fotky svojej frajerky..To by bol čistý prípad :?
V tom pripade som "cisty pripad" :roll:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Tajomná napísal:bez dovolenia som tam nesla!!!!!!! :twisted:
Z toho dedukujem :) , ze ti tam dovolil ist:D cize nic pred tebou neskryval a vobec netajil ze ich tam ma, tak co je potom na tom take zle? :roll: keby ich skryval a ty by si sa k nim dostala nahodu a on by sa vyhovaral, tak to by bola ina vec
Tajomná
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tajomná »

Smarton napísal:Z toho dedukujem :) , ze ti tam dovolil ist:D cize nic pred tebou neskryval a vobec netajil ze ich tam ma, tak co je potom na tom take zle? :roll: keby ich skryval a ty by si sa k nim dostala nahodu a on by sa vyhovaral, tak to by bola ina vec
ale no...citala si vobec co som pisala pred tym???
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Vela ludi neni aj po dlhsej dobe tak otvorenych ako by si napr. ten druhy prial :)
Vlastna skusenost...
Hlavne netlac na pilu. viem ,ze je to neprijemne a je to zdrojom paranoji a tazkych konspiracii , ale ked bude pripraveny pusti si ta blizsie k telu :)
Aspon tak to chapem ja ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tajomná napísal:...ja som chcela vediet co by ostatni robili a nie este mna skritizovat co sa tam hrabem...
Mne to príde celkom normálne, robím to tiež. Je to pre mňa cesta, ako sa vrátiť do minulosti, oživiť si spomienky. Zato, že má teraz vzťah s Tebou neznamená to, že nemá žiadnu minulosť a keď je príjemná, prečo by mal na ňu zabúdať?
Určite to neber, ako nejaké ohrozenie vášho vzťahu, ani niečo nenormálne. Čiže kľud. Každý máme trofeje, no a on ich má v mobile, niekto ich má iba v hlave a niekto spáva s kusmi oblečenia svojich bývalých pod vankúšom. :aasmile27:

//Edit: Nie, ja nie :lol:
jozinko
Light Star
Light Star

jin napísal:Mne to príde celkom normálne, robím to tiež. Je to pre mňa cesta, ako sa vrátiť do minulosti, oživiť si spomienky. Zato, že má teraz vzťah s Tebou neznamená to, že nemá žiadnu minulosť a keď je príjemná, prečo by mal na ňu zabúdať?
Určite to neber, ako nejaké ohrozenie vášho vzťahu, ani niečo nenormálne. Čiže kľud. Každý máme trofeje, no a on ich má v mobile, niekto ich má iba v hlave a niekto spáva s kusmi oblečenia svojich bývalých pod vankúšom. :aasmile27:

//Edit: Nie, ja nie :lol:
Dovolim si oponovat ti 8) Aku "prijemnu minulost" ma mat? To akoze teraz mu kocka nestaci, alebo je nespokojny alebo ako? Zije sa pre pritomnost. Ked ma teraz kocku tak ma sa venovat jej naplno a nie na nejake byvale spominat. Tie maju ostat ako byvale a nie spominat na ne :roll: To vari uz som jediny ktory preziva vztah naplno? :? (Aspon ze moja kocka je taka ista ako ja :aasmile6: )
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jozinko napísal:Aku "prijemnu minulost" ma mat? To akoze teraz mu kocka nestaci, alebo je nespokojny alebo ako? Zije sa pre pritomnost.
Aj ty máš určite minulosť. Avšak tu vôbec nejde o nejakú spokojnosť, či spokojnosť vo vzťahu. Ide tu čisto o spomienky, napr ja mám v mobile stovky fotiek s náväznosťou na minulosť, či príjemnú, či nepríjemnú. Áno, máš pravdu, žije sa pre prítomnosť, no keď sa zmení status-quo prítomnosti spomienky padnú dobre. Žije sa pre prítomnosť, no nepochovávajme minulosť. Chalan tam môže maž tie fotky - ok, ako často si ich však pozeráva? Nemôžeme vedieť. Principiálne som však vyjadril to, čo som chcel...
//Edit:
jozinko napísal:Tam sa uz nerozlisuje moje, a Tvoje ale nase :roll:
Samozrejme, že rozlišuje. Už sa to tu tuším na fóre dávnejšie rozoberalo.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Myslim si ze to nase by malo byt v cisto abstraktnej forme (laska , problemy , radost , spolocne spomienky) , majetkove vlastnictvo v zacinajucom vztahu je blbost... okrem toho uplne odosobnenie od minulosti a odovzdanie sa jednej osobe je uplne zbytocne a vedie neskor po rozchode k trapeniu..
Vsetkeho vela skodi... Laska je pekna , ale nie vecna ...

//namargo Jozinkovho prispevku
jozinko
Light Star
Light Star

RomanB napísal:Myslim si ze to nase by malo byt v cisto abstraktnej forme (laska , problemy , radost , spolocne spomienky) , majetkove vlastnictvo v zacinajucom vztahu je blbost... okrem toho uplne odosobnenie od minulosti a odovzdanie sa jednej osobe je uplne zbytocne a vedie neskor po rozchode k trapeniu..
Vsetkeho vela skodi... Laska je pekna , ale nie vecna ...

//namargo Jozinkovho prispevku
Ja ale nehovorim o zacinajucom vztahu (moj vztah s kockou trva vyse 2 rokov).. Takze tu uz naozaj mozeme brat ze vsetko je spolocne (svadby sa robia bezne aj po kratsej dobe, lenze u nas to je tak, ze sme obaja studenti takze viac-menej formalita). A laska moze byt vecna, ak je uprimna a opatovana z oboch stran.. Navyse k danej teme som sa vyjadroval viac-menej k abstraktemu, t.j vysvetlesnie fotiek
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To je viac menej vec pohladu , ja svoju priatelku milujem , mame toho vela spolocneho zdielame problemy , radsot zo zivota a vzajomne sa akaceptujeme a akceptujeme aj ten kusok sukromia nejaku tu intimitu ktoru si kazdy z nas dvoch nechava pre seba. Nie je zdrojom hadok a ani pochybnosti. Tak nevidim dovod preco by priatel tajomnej nemohol mat tie fotky ... Ja mam z toho taky pocit , ze ona nevie na com je a preto tie fotky podporuju len jej paranoju co vedie k pochybnostiam .. Asi najlepsie pre nu by bolo porozpravat sa a povedat aky ma na to ona pohlad a co citi.
jozinko
Light Star
Light Star

RomanB napísal:To je viac menej vec pohladu , ja svoju priatelku milujem , mame toho vela spolocneho zdielame problemy , radsot zo zivota a vzajomne sa akaceptujeme a akceptujeme aj ten kusok sukromia nejaku tu intimitu ktoru si kazdy z nas dvoch nechava pre seba. Nie je zdrojom hadok a ani pochybnosti. Tak nevidim dovod preco by priatel tajomnej nemohol mat tie fotky ... Ja mam z toho taky pocit , ze ona nevie na com je a preto tie fotky podporuju len jej paranoju co vedie k pochybnostiam .. Asi najlepsie pre nu by bolo porozpravat sa a povedat aky ma na to ona pohlad a co citi.
Myslim ze sme sa doteraz len nerozumeli, uz vyssie som pisal ze nevidim dovod preco by sa nemohla opytat. Tiez vravim ze ak sa nieco niekomu nepozdava treba si sadnut a porozpravat ze vocogo :)
Na margo toho sukromia : Nemam pocit aby som musel mat nejake sukromie pred priatelkou, priatelka patri do mojho sukromia, neviem presne ako myslis to sukromie, ale hadam by som nemal mat nieco co by som skryval alebo o com by nesmela vediet, to by som sa citil blbo :roll:
Mick
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mick »

rozisiel by som sa s nou!!!
Napísať odpoveď