EURO 2008
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no asi tazko daju podolski s klosem 30 golov lebo v utoku bude hrat mario gomez !beli napísal:Podla mna vyhra nemecko,,,,,,,,,,na majstrovstvach sveta minuly rok od prvenstva daleko neboli a tento rok sa im to podari ,,,,,,,,,,,,,pride Podolski a Klose daju dokopy 30 golov a moze byt pre ostatne muzstva osudne,,,,,,,,,,,,NEMECKO,,,,HE WINS
správa
Najvyrovnanejšia bude asi skupina C, ale ja budem fandiť jednoznačne Chorvátsku, kedže kvalifikáciu zvládli bez väčšich problemov
, ale titul by som doprial mužstvu, ktoré bude hrať pre divakov najkrajší futbal a nie ako na MS 2004, kde Gréci vdaka tzv. betonu dokázali ako outsider vyhrať nad každým (skoro)
, ale taktiež nevylučujem, že sa to môže zopakovať a takí domáci Švajčiari by asi ani proti neboli
no uvidíme necele dva týždne a máme tu úvodný výkop
btw. za čierneho konika turnaja by som označil reprezentáciu Turecka
btw. za čierneho konika turnaja by som označil reprezentáciu Turecka
tento rok by som titul doprial spanielom. Verim, ze budu hrat pekny ofenzivny futbal. Naviac ich utocnici maju vybornu formu, predovsetkym Torres. A ked k nemu prihodime rychlika Villu...
Najvacsou slabinou Spanielov po ostatne roky byvala vzdy defenziva. No tento rok to uz aj s nou vyzera vcelku optimisticky.
A cierny kon turnaja? Ak Greci uhraju cokolvek viac ako 1/4finale, bude to pre mna prekvapenim... Vzhladom k poslednemu Euru povazovat Grekov za cierneho kona je mozno trochu podcenujuce. Tak to radsej domacich Svajciarov
Najvacsou slabinou Spanielov po ostatne roky byvala vzdy defenziva. No tento rok to uz aj s nou vyzera vcelku optimisticky.
A cierny kon turnaja? Ak Greci uhraju cokolvek viac ako 1/4finale, bude to pre mna prekvapenim... Vzhladom k poslednemu Euru povazovat Grekov za cierneho kona je mozno trochu podcenujuce. Tak to radsej domacich Svajciarov
-
beli
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
kubodinho
jak ze sak ide podolski ty co tocisheLLhole napísal:no asi tazko daju podolski s klosem 30 golov lebo v utoku bude hrat mario gomez !
//autoeditácia príspevku ( 29 May 2008, 21:23 )
sak uvidime o 8dni