Za akeho uzivatela PC sa povazujete?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.

Za akeho uzivatela PC sa povazujete?

00-15%
5
3%
16-30%
5
3%
31-46%
21
12%
47-60%
25
14%
61-75%
60
33%
76-90%
42
23%
91-100%
22
12%

Celkom hlasov: 180

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

moje: 61-75% mame doma LAN 3 PC mam stranku aj blog :wink: office jasne, daco viem aj na PS, defragmentujem kazdych 5 dni

//thnx za K- len to je taka lama ktora sa nevie podpisat
bizzy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

70% ? maybe.
Linux, Photoshop, Pascal, Php, Java, Sprava Wifi-siete, 300PC na opravu (skladanie) ročne , v izbe mam momentalne 5 PC, vsade procaky, redukcie etc. :) disky nedefragmentujem, zato poriadok az fanaticky , ale zahram aj nejaku hru s kamosmi.

btw : "how geek are you" do googlu a vyhodi ti to milion testov
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- tak ja viem z kazdeho rozku trosku takze tazko sa mi zaradit :D
- ako vyznam sa vo vela veciach alebo viem co su sprava pocitaca v pohode - defragmentacia , skenovanie vselijakymi softikmi , uprava registrov a podobne srandy , grafika tak zaklady , daco ohladom webu zvladam uz som par stranok spravil ale take pochybnejsej kvality ale spravil :lol: , svoj pocitac som si poskladal sam , problem nahodit WIN nieje , co sa tyka surfovania tak v pohode, ked nieco neviem tak ujo google to isti - len sa treba spravne pytat ... takze 61 - 75 %
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

bizzy napísal:70% ? maybe.
Linux, Photoshop, Pascal, Php, Java, Sprava Wifi-siete, 300PC na opravu (skladanie) ročne , v izbe mam momentalne 5 PC, vsade procaky, redukcie etc. :) disky nedefragmentujem, zato poriadok az fanaticky , ale zahram aj nejaku hru s kamosmi.

btw : "how geek are you" do googlu a vyhodi ti to milion testov
to tych 5 pocitacov obsluhujes sam aj sucasne? :D
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

necital som vsetky posty, ak to tu bolo sry

ale kusok k tomu cisteniu a defragmentovaniu.....povazujem sa za takeho uzivatela, ktory nema potrebu cistit a defragmentovat disk, nakolko ext3 fs bol navrhnuty tak aby nevyzadoval defragmentaciu :P

tiez je velmi malo programatorov (nepoznam takeho), ktory sa venuju profesionalnej grafike. proste nemam citenie pre farby, grafika mi nejde tak sa tomu nevenujem :)
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

krasko napísal:necital som vsetky posty, ak to tu bolo sry

ale kusok k tomu cisteniu a defragmentovaniu.....povazujem sa za takeho uzivatela, ktory nema potrebu cistit a defragmentovat disk, nakolko ext3 fs bol navrhnuty tak aby nevyzadoval defragmentaciu :P

tiez je velmi malo programatorov (nepoznam takeho), ktory sa venuju profesionalnej grafike. proste nemam citenie pre farby, grafika mi nejde tak sa tomu nevenujem :)
K+ :] ext3 powa :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

No ja si domacu LAN nespravujem, taktiez nevlastnim blog ani ziadnu stranku s grafikou som uz skoncil ale zato ovladam pojmy z pc,z netu a dokazem si poradit s problemom s pc sam takze ak chcete ohodnotte ma ostatny lebo ja sa neviem presne zaradit
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Sheep napísal:to tych 5 pocitacov obsluhujes sam aj sucasne? :D
hh, no to vacsinou otcovi donesu nejake PC na opravu, tak sa to zalozi, a postupne to nejak presetrujem. Aspon sa nenudim.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

-=wolf=- napísal:No ja si domacu LAN nespravujem, taktiez nevlastnim blog ani ziadnu stranku s grafikou som uz skoncil ale zato ovladam pojmy z pc,z netu a dokazem si poradit s problemom s pc sam takze ak chcete ohodnotte ma ostatny lebo ja sa neviem presne zaradit
tato tema sa vola "Za akeho PC uzivatela sa povazujete?"

Cize skus sa ohodnotit sam :wink:
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

asi toto me vyslo
61-75% - Spravca domacej LAN ci WLAN siete. Mam mozno aj viac PC. Pravidelne ho cistim a defragmentujem. Mozno aj spravujem nejaku webstranku, forum ci blog.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

no tak neviem skuste ma ohodnotit sami :D tak dost je to rozhadzane kamarat ktory by sa hodnotil na tu prvu moznost dokaze defragmentovat HDD tak nwm...zeby tych 61%-75% :P
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

zarobenie17 napísal:Co si o sebe myslite, ze na kolko % viete robit vseobecne s PC? Tu je taky rebricek hodnoteni, ktore na seba mozete pouzit. Pripadne pouzite nejake vlastne hodnotenie spolu s komentarom k nemu.

00-15% - Riadna lama. Jedine co hry, pokec a nic viac

16-30% - Ja viem robit aj s programami ako office ci photoshop. Zvladam aj trosicku lepsie surfovanie po nete.

31-46% - Uz mi to celkom ide. Robim grafiku, pisem dokumenty. V pocitaci mam celkovo poriadok.

47-60% - V tomto odbore sa pohybujem dlhsi cas. Spravujem mensiu domacu LAN siet. Taktiez mam v pocitaci poriadok...

61-75% - Spravca domacej LAN ci WLAN siete. Mam mozno aj viac PC. Pravidelne ho cistim a defragmentujem. Mozno aj spravujem nejaku webstranku, forum ci blog.

76-90% - Uz programujem. Zvladam nielen uz tvorbu stranok ale aj programovacie jazyky. Cistenie a defragmentavcie su samozrejmostou. Taktiez profesionalna grafika a ovladanie takmer vsetkych pojmov z oblasti PC a IT poznam.

91-100% - Uz viem o PC takmer vsetko. Nic nove ma nemoze zaskocit ci prekvapit...

Tak sa ohodnodte, ale pravdivo. Aby sa dalo "zistit", kolko je tu lamerov alebo naopak profikov z tejto oblasti...

Ja sam seba hodnotim, cca okolo tych 61-75%

//t0m4s3 - pridana anketa
To čo je za škatuľkovanie skillu :shock: ?

Miešať ovládanie operačného systému, balíku Office, konzum hier, grafiku a multimédiá, programovanie software-u, tvorba webstránok, hardware so sieťami a navyše skombinovať to s poriadkumilovnosťou ... :roll:
Ešte to zoradiť do rebríčka, ktorý je podľa mňa neobjektívny, nevyvážený, pretože tieto odvetvia nie sú rovnorodé, aby sa dali porovnávať.

Zoberiem to zo svojho postavenia:
+hry na PC (všeobecne): 80% - venoval som im more času, aj dnes sa nájdu chvíle :)
+surf webu: 95% - z užívateľského hľadiska (pokiaľ sa nekríží s programovaním okolo stránok) sa viem s prezeraním slušne popasovať
+multimédia (obraz, zvuk, video): 15% - multimédiá neriešim, na to sú iní; no možno by som vedel si poradiť s editáciou a mixingom zvuku
+balík Office: 40% - Word slušne ovládam, Excel pomenej, Access zaklady, zvyšok bieda
+networking: 55% - sieťam sa venujem, snažím sa učiť & zdokonaľovať (to hodnotenie je v komplexnom meradle - niekto by si s tými vedomosťami pridelil viac % ; fachman by ma možno zvozil "pod zem" za preceňovanie sa a neobjektívne hodnotenie)
+programovanie: 5% - programovanie neriešim, na to sú iné mozgy a kapacity; avšak navrhnúť nejaký jednoduchší "vývoják" mi nerobí problém
+operačný systém (Widly): 85% - pokiaľ sa to nekríží s programovaním
+odborné termíny z IT: 65% - viac z hardware ako zo software
+poriadok v PC: 80% - pokiaľ sa jedná o udržiavanie PC v behu a kondícií, tak 100%; ak ide o poriadok a hierarchiu na diskoch, tak 40% :oops:
+absolútne nič ma nezaskočí/vševed v IT: 40%

No, a teraz akože do ktorej skupiny sa mám zaradiť :roll: .

Chápem, že autor témy podstatu nemyslel zle, ale akosi to nedopadlo najlepšie :? .
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ja len cs a net :D
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sulo34 »

bodujem sa na 75.5% lebo aktivne neprogramujem ale mam zaklady programovania v c++ asembler html pascal ... jednoducho moja kategoria tunieje
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

locknite to :roll: cele mi to tu pripada ako anahananie prispevkov, zbytocna zataz fora :P akoze ten rebricek je neobjektivny a aj keby bol tak co ? kazdy napise za akeho uzivatela sa poklada a co ? druhy sa budu pozerat na to aky su iny dobry a zly ? :nono1:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

dodo.gold napísal:locknite to :roll: cele mi to tu pripada ako anahananie prispevkov, zbytocna zataz fora :P akoze ten rebricek je neobjektivny a aj keby bol tak co ? kazdy napise za akeho uzivatela sa poklada a co ? druhy sa budu pozerat na to aky su iny dobry a zly ? :nono1:
pokial ti to nedoslo tak toto je anketova tema, a take tu mozes ratat na tony, ano hlasovanie je trochu divne ale na vytazeni fora by sa mohlo setrit inde :wink:
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

100% no ofence... :P
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

no, tak je to u mňa trochu zmiešané, viem robiť v office akotak, hrávam každý víkend, viem čistiť disk, , neviem podľa percent ako by to bolo v tvojej stupnici, ja by som si dal 46%-56% neviem prečo, a viac vecí ma nenapadá:)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som skusal test na http://www.gotoquiz.com/how_geek_are_you
result:
You are 67% geek/nerd.
:?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer