The Air I Breathe 8,5/10
Fuu ťažko napísať k tomuto filmu niečo..Stačil by možno výrok z IMDB:
Sometimes the things we can't change...end up changing us.
Film ktorý dokáže človeka zamyslieť sa nad ním a sebou samím..
Film ktorý by mohol pripomínať z kúsku Crash..No podľa mňa bol aj lepší..
Každému sa páči iné,no mne sa spracovanie tohto filmu celkovo pčáilo na výbornú
Bližšie INFO o filme:
IMDB /
CSFD
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
Street Kings (ťažko ohodnotiť tento film je to niečo medzi 8 a 9/10 )
Takže ďalšia kvalitná kriminálka poslednej doby, ktorá sa perfektne vydarila..Obsadenie bolo super. I keď v tomto prípade mi tam moc nesedel herec z Prison Breaku..Ani neviem proč ale proste nesedel

Pekná zápletka a ešte krajší koniec..Film ktorý si isto ešte min. raz pozriem
Bližšie INFO o filme:
IMDB /
CSFD
----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
The Signal 8/10
Ďalší perfektný horor o signále ktorý dokáže pomiasť ľudí.. Nechýba tam čierny humor ktorý dokáže ľudí rozosmiať v správnej chvíli..Nieje to samozrejme film ktorý viete ako skončí..Je to film dovolil by som si tvrdiť aj kus psycha v ňom ktorý donuti diváka dopozerať ho do posledného konca, aby vedel ako naozaj skončí..Samozrejme odporúčam pozerať večer,nech je tam kus atmosféra hororu
Bližšie INFO o filme:
IMDB /
CSFD
--------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
Toto sú teda moje 3 naj filmy poslednej doby, ktoré si myslím že by tu mali byť