Flash
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
klinicka smrt to urcite neni...je to finta stara ako ludstvo samo
my to volame flash.som skusal asi 3 krat.a stacilo mi celkom.imho to musi zabijat mozgove bunky alebo co
raz som to robil 5 minut pred telesnou.odpadol som a zdalo sa mi ako keby som spal minimalne niekolko hodin.zobudil som sa na zemi (spoluziaci neverili ze sa to podari a neverili ze 70 kilo je taka tazka vaha
) s blbym pocitom ze je uz poobede a ze som celu skolu prespal.povedali mi ze to trvalo 10 sekund. no bol to brutal
btw prestal som to robit ked som videl kamosa ako to robi...cely cerveny,nedal sa prebrat,asi minutu sa triasol a isli mu sliny..uz som myslel ze zle je
raz som to robil 5 minut pred telesnou.odpadol som a zdalo sa mi ako keby som spal minimalne niekolko hodin.zobudil som sa na zemi (spoluziaci neverili ze sa to podari a neverili ze 70 kilo je taka tazka vaha
btw prestal som to robit ked som videl kamosa ako to robi...cely cerveny,nedal sa prebrat,asi minutu sa triasol a isli mu sliny..uz som myslel ze zle je
su ale oni si chceju ublizovat a upadat do kom a nakoniec sa ti pritom daco stane tak neviem co potom.....Gangy napísal:Drhnut sa navzajom, ohromna zabava![]()
Pokemoni, pogy a hokejove karticky uz niesu in?
neviem kam to spejeme
skus si pozriet temy vo volnej diskusii a tema "Ako mam ochoriet" to je ale....
//profik: kazdy robi somariny ale urcite nie takto
//Srnec : moje slova
truhla alebo blazinecFilipito napísal:a nakoniec sa ti pritom daco stane tak neviem co potom.....
nj, nuda dokaze riadne zatocit. od takychto volovin cez marisku po heroin...Filipito napísal:skus si pozriet temy vo volnej diskusii a tema "Ako mam ochoriet" to je ale....
@pinacolada: fetovanie rajskeho plynu aj tri balony posebe zabijalo takisto fajne mozgove bunky
-
her_cool_ass
Medium Expert
ludia je to haluska, ale neodporucam...my sme to robievali kedysi kazdy den niekolko krat za sebou jeden fles za druhym a neviem ci odvtedy, ale tusim ze odvtedy bo nikdy vzivote predtym som take problemy nemal, tak mam problemy s krvnym tlakom a bezne ked vstanem z postele tak hned idem do flesu bez toho aby som to robil nejako naschval...tak isto ked sa postavim zo stolicky ruky si dvihnem vystrete na hlavu tiez idem k zemi....takze skuste to raz dva krat, je to supa ale viacej racej ne
neodporucam vazne...
No uz viem o co ide, ja sa to nechystam skusat, a ani som to este neskusal. Som za viac adrenalinove veci, a nie toto, tu upadne clovek do bezvedomia a ani nevie co sa s nim deje
Mojho kamarata brat to skusal s kamaratmi na vojne (co uz by mali mat troska rozumu) a ked spadol na zem, rozbil si hlavu a este musel ist na chirurgiu zasivat.
Mojho kamarata brat to skusal s kamaratmi na vojne (co uz by mali mat troska rozumu) a ked spadol na zem, rozbil si hlavu a este musel ist na chirurgiu zasivat.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
her cool ass: Ten tlak nieje nic vazne ja to mam vzdy ked dlho lezim a potom prudko vstanem. Srdce nestiha vytvorit potrebny tlak na vytlacenie dostatocneho mnozstva krvi do mozgu. Bud si naspat sadni alebo zacni z hlboka dychat. To prichadza z vekom a slabsou fyzickou kondiciou.
A k tomu Flashu ... spoluziaci to skusali ... par krat stratili vedomie a po prefackani sa zobudili. Nepamatali si na cas asi 5sekund pred stratou vedomia. Tymto ti odumiera urcity pocet mozgovych budiek ... vacsinou v pamatovej oblasti. Kym to nerobis niekolkokrat denne cely mesiac tak to nepocitis. Ale zbytocne si nicit zdravie.
A k tomu Flashu ... spoluziaci to skusali ... par krat stratili vedomie a po prefackani sa zobudili. Nepamatali si na cas asi 5sekund pred stratou vedomia. Tymto ti odumiera urcity pocet mozgovych budiek ... vacsinou v pamatovej oblasti. Kym to nerobis niekolkokrat denne cely mesiac tak to nepocitis. Ale zbytocne si nicit zdravie.
vola sa to holotrop http://cs.wikipedia.org/wiki/Holotropní_dýchání a je to celkom haluz, mozgu navodite pocit ako keby ste si slehli davku
Ja som mal raz davno pritom pocit ze som v dzungly a papagaje a zvierata okolo mna spievali nejake vesele pesnicky, cisto ako na karnevale v Rio de Janeiro som sa citil 
Re:
Som to urobil a stačilo mi ešte ma bolí hlava ako som padol2Pacaveli napísal:no, dam ti taky strucny navod...:
1. cupnes si a z hlobka sa budes nadychovat asi 20-25 sekund...
2. sa postavis tak, ze sa pri tom zas nadychnes
3. po postaveni nevydychujes, len ta niekto musi chvilku skrtit
4. upadnes do "smrti", ja si z toho upadku nic nepamatam...
A snívalos a mi že som bol v neakom dome a boli tam mravci a jeden veľký mravec a počul som hlas meliška: Mravci tadeto behajú. kks :DDDD stopoval som si čas a bol som vo Flashe asi 10 sekund ale zdalo sa mi to že som prespal celí deň.Myslel som si ze som zmeškal prácu potom som sa pytal koľko je hodín a že musím už ísť do práce.Zrazu mi to moj brat povedal
Tu je toho viac:
keď som bol siedmak tak to skúšali.A spolužiačka padla na hlavu a mala otras mozgu kamarát ju nestihol zachitiť