Tú angličtinu som fakt po*ral, vytiahol som si 1) Fashion 2) 100 Years War and War of the Roses 3) W. Irving, Cooper.... Na tú fashion som sa veľmi nechytal a tých romantikou som tiež veľmi nevedel, no čo už, smola...
No dneska sme mali slávnostné preberanie maturitných vysvedčení a bol tam aj náš prezident Gašparovič ako hosť Sranda čo človek zažije..Dúfam že to dajú aj do správ,keďže ich tam bolo požehnane..no chcem byť mimo záber
komu zacina chybat skola a vsetko okolo toho?
ja by som si dal este jeden rok.. boli sme super partia a teraz sa rozlezieme po celej SR tak to uz nebude ako predtym, ako to vnimate vy?
napodobne, dnesnu druhu vlnu oslav v meste som odignoroval a jedine co nebudem ignorovat bude chata ak nejaka bude..a akcie takej mensej mne blizsej partie spoluziakov
ani mne nechyba nasa skola... mozem os.at vsetkych profakov na nej, spravali sa ako dmnti. a v kontakte budem s mojou blizkou partiou z triedy ostatnych nemusim a aj s triednym (riadny typek)
My sme boli dosť kvalitná partia, predsa osem rokov je osem rokov.Včera sme mali takú rozlúčku a veru keď som sa rozlúčil s niektorými, o ktorých som si prakticky istí, že sa tak skoro už neuvidíme tak padla aj slza-dve. Naša škola tak to je už iná kapitola. Isteže pár ľudí tam bolo znesiteľných ale drvivá väčšina nie a som dosť rád, že už mám v ruke maturitné vysvedčenie a nikto mi už nič nemôže. Čo sa týka mesta tak sa som taký ''kam vietor tam plášť'' takže prežijem odchod aj napriek tomu, že som tu strávil väčšinu života
hm tak to som asi jediny komu to tam bude chybat, chystam sa do konca sk. roku tam chodievat na obedy
inac pridavam fotku naseho tabla, mame ho aj v nejakej sutazi tak snad vyhrame
.. ja som ten v druhom rade odspodu, v lavici uplne napravo a v lavici sedim nalavo (Maťko)
---------------------
ten nahrobny kamen ma vedlajsia trieda - UjoNecro(user z hojka je Socka na table - si to chodte kuknut) - a maju ho super umiestnene - v kamenarstve....
Maki napísal:ten nahrobny kamen ma vedlajsia trieda - UjoNecro(user z hojka je Socka na table - si to chodte kuknut) - a maju ho super umiestnene - v kamenarstve....