+ konecne vikend
+ uz coskoro koniec skoly
- kamos ma brutalne vytocil, dohodne sa na niecom a potom sa ani neozve, ze nepride
- dost velka nuda doma, neni kam a skym ist von, dost na pi*u
+uz iba zopakovat 420 stran vzorcov, definicii, hodnot a grafov a hura na skusku
+novy wifi router, slape ako hodinky (zatial)
+nasli sme ludi na privat na leto
Dnes som cely den stravil na natacani Ceskej verzie Mesta tienov ... s nazvom Kriminalka Anděl V juli zaciname natacat druhu seriu Mesta Tienov. Previezol som sa nadhernymi masinami. 350Z,Infinity,BMW 330d skvely zazitok. Dnes bolo 30°C ja som sedel v Svetri PZCR a mal som pocit ako keby bolo 17°C
cely den a aj vykend je na icu. znova mi blbne pocitac otrasne sa nudim nastali dalsie problemy v rodine ale ja si neviem predstavit ani jeden den bez nejakeho posraneho problemu
/ este stale marodim a volaky cas este aj ostanem je vikedn a ja musim byt doma velke plus prave zacinajuceho dna je ze mam narodky a to presne 18 kedze marodim tak nemozem ist robit veci spojene s oslavou ako je ale urcite si velmi dobre vynahradim na buduci vikend (bojim sa ale ze to nebude ono )
dnes opat bude nadherny horuci den vcera som si kupil new korcule po 5. rokoch som na nich stal a skoro som sa prizabil ale uz sa vraciam do starej formy dnes vecer idem s kamaratkami sa korculovat aj sa chcem s kamoskou porozpravat o nas (chcem jej povedat co k nej citim) dufam, ze mi nestreli
sobota, po obede grilovacka nejaka konecne nabindovane CS neznasam toto nechutne teplo zacinajuce sa pri teplote 26°´... nevyspim sa absolutne, na 32 zacne je.at notebooku a o desktope ani nehovorim... aaa, zacina sa zatahovat obloha, juchuuu
+++dnes som videl jednu vec, ktora mi vyrazila dych a jedine, co na to mozem povedat je "kur*a JO!" je to toto: http://magazin.atlas.sk/auto-moto/pikosky/200587/
+tesim sa na floorball ako male decko na vianoce
po skoro 2 tyzdnoch som sa poriadne najedol gulasu...nemate ani ponatie ake to je nejest co sa vam zachce kym o to nepridete uz mi par ludi stihlo gratulovat k narodkam tak celkom v poho nalada dost ma sere NB ale neche sami ho dat reklamovat skor nemozem lebo by som nemal byt na com
o par hodin (asi 2) pride fotrik z Holandska bude tu len na tyzden a par dni potom odchadzam uz i ja s nim makat musim toho dovtedy vela postihat (holka a tak) verim, ze stihnem vsetko vybavit
-po vcerajsom floorballe chodim ako zenska po porode
-vypotil som asi 2kg, kedze v telocvicni sa pokazila klimatizacia (rozumej: nedali sa otvorit okna)
-preco sa iba na den deti ku mne spravaju nasi ako k dospelemu?
+fasa obed