Najhorsi film
prave som dopozeral Zakon Ulice (Urban Justice) so Stevenom Seagalom, je to priam ukazkovy prepadak. Seagal nezvykne mavat dobre filmy ale spoluziak ma nahovoril ze tento stoji za to...bohuzial to tak nebolo
v celom filme bolo asi 5% svetlych scen, cely film je toceny v noci a v tmavych priestoroch + tam hra vacsina cernochov, takze nie je vidiet skoro nic. Dej ziadny. Namiesto akcie je nuda. V strede filmu je nahancka na autach, bez hudby...uuuuplna nuda proste lol
ani nechapem preco som to pozeral do konca
stale som cakal ze tam bude nieco dobre...maaarne
sakra
tak ja som si ten film "Smrtici zbran" pre tu srandu stiahol ale masino ja som bol, prave naopak, prekvapeny. Je to snad najlepsi film so Seagalom co som videl
myslim to vazne. Ked to citate tak to neberte tak akoze sa to oplati pozriet, to urcite nie !
ale na Seagala celkom slusne..
// btw s tym Urban Justice sa to neda ani porovnat, toto bolo 10x lepsie..
zas by som nebral vsetky Segalove filmy ze boli prepadaky... nemali uspechy ako ine filmy.. ale tak dali sa pozriet..
a za to ze stale niekoho zlozi.. tak je hlavny hrdina asi mu tam nebudu davat na hlavu a kazdy ho asi nebude mlatit.. si pozrite film s Jackie Chenom on tiez kazdeho bije..
od Segala sa mi dost pacil napriklad Vnutorny nepriatel --dost akcne
a za to ze stale niekoho zlozi.. tak je hlavny hrdina asi mu tam nebudu davat na hlavu a kazdy ho asi nebude mlatit.. si pozrite film s Jackie Chenom on tiez kazdeho bije..
od Segala sa mi dost pacil napriklad Vnutorny nepriatel --dost akcne
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Proste to nebol tvoj žáner filmu tipujem..až také zlé to nebolo aby to bolo v najhoršom filmeFrco napísal:Prave som dopozeral No country for old men a jednoznacne obsadil prvu priecku, horsi film som nikdy v zivote nevidel.
Tie dve zabite hodiny som mohol radsej pozerat, ako sa mi v Traviane stavia budova - rovnaky zazitok, len by som nebol taky nasrany.
vsetky seagalove filmy neboli zle..len tieto jeho posledne sracky co vychadzaju su podla mna uplne o nicom...Lucasss napísal:sakratak ja som si ten film "Smrtici zbran" pre tu srandu stiahol ale masino ja som bol, prave naopak, prekvapeny. Je to snad najlepsi film so Seagalom co som videl
myslim to vazne. Ked to citate tak to neberte tak akoze sa to oplati pozriet, to urcite nie !
ale na Seagala celkom slusne..
jeho prve filmy boli super a daju sa pozerat aj viackrat... napr prepadnutie 1, alebo aljska v plamenoch, tazko ho zabit, nico-viac ako zakon
stare seagalove filmy su super... ale nove su vazne brak... ese z novsich sa dal into the sun ale inak.... blee
aby som nebol OT tak nieco podla mna vazne hrozne bol napr spice world
aby som nebol OT tak nieco podla mna vazne hrozne bol napr spice world
-
in your world
Light Star
ja som alergická na americké filmy typu:všetky pohromy sveta hrňme sa na ameriku.myslím, že všetky už u nich zasiahli.
so segalom sa mi páčili tie staré.tam aspoň nevyzeral jak "knedlička",aj keď dejovo to je všetko o tom istom.
a samozrejme nemusím pilcher a tú druhú romatičku
.bohužial ma nenapadá žiadny konkrétny film. 
so segalom sa mi páčili tie staré.tam aspoň nevyzeral jak "knedlička",aj keď dejovo to je všetko o tom istom.
a samozrejme nemusím pilcher a tú druhú romatičku
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pokání
za prve... film som stahoval pretoze ma 85%.. WTF ? ja by som dal mozno tak 15%... dobre... film ma mozno myslienku.. ale bol tak nudny.. uplne onicom... az kym neprislo poslednych 10 minut... vyvrcholenie filmu... ktore to aj tak nezachranilo, pretoze som cakal nieco lepsie ako len vysvetlenie na konci filmu konca filmu (ked si to kuknete pochopite)... mozno mi ten film nesadol alebo co..
tolko zmareneho casu
za prve... film som stahoval pretoze ma 85%.. WTF ? ja by som dal mozno tak 15%... dobre... film ma mozno myslienku.. ale bol tak nudny.. uplne onicom... az kym neprislo poslednych 10 minut... vyvrcholenie filmu... ktore to aj tak nezachranilo, pretoze som cakal nieco lepsie ako len vysvetlenie na konci filmu konca filmu (ked si to kuknete pochopite)... mozno mi ten film nesadol alebo co..
Je to len vec vkusu, ja si pod marenim casu zas vybavujem filmy ktore hodnotis ako vybone. Atonement bol v celku slusny film.Šu-Do napísal:Pokání
za prve... film som stahoval pretoze ma 85%.. WTF ? ja by som dal mozno tak 15%... dobre... film ma mozno myslienku.. ale bol tak nudny.. uplne onicom... az kym neprislo poslednych 10 minut... vyvrcholenie filmu... ktore to aj tak nezachranilo, pretoze som cakal nieco lepsie ako len vysvetlenie na konci filmu konca filmu (ked si to kuknete pochopite)... mozno mi ten film nesadol alebo co..tolko zmareneho casu