Barebone - novy

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Barebone - novy

Príspevok od používateľa satelitik11 »

zdravim chcel by som zakupit takyto system .... "Obyvackovy pocitac" Barebone ...... poziadavka je taka aby to vyzeralo ako nejaky zosilnovat skratka aby to zapadlo ku dvd prehravacu dvd rekorderu atd. moze to byt vetsie ... ale musi to byt po leziacky .... dalej chcem aby tam bola satelitna karta je na to nieco take ? nejaky vykonnejsi hardver .....neskor by som tam chcel doplnit - Blue ray mechaniku popriapade menit nejaky iny Hardwer .... ramky , procesor pridavny HDD ... prosim poradte mi s tym..... staci mi suciastky kde a ake kupit ...co sa do toho vlastne dava ?? .....mechanika tam ide ako na notebooky ? .... ta karta ako sa tam dava je tam nejaky PCi port do ktorej sa to vopcha ? nezavadza to tam ? Operacny system je klasicky WIn Xp trebars ano ? bo by som chcel na to pripojit wifi klavesnicu a mysku ............poskladat by som si to cele mozno vedel aj sam ked by som vedel co do toho kupit - podla navodov co tam bude... nieco do nejakych 30 litrov .... dakujem keby nieco napiste ... poradte v tychto PC som cisty Like..nieco ako je na screen
Prílohy
Barebone-MSI-Media-Live-MS-6421.jpg
Ares
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

Caf, ja by som si poskladal nieco taketo:

Skrina

Doska s integrovanou grafickou

Procesor

[url=hhttp://www.alza.sk/pametovy-kit-kingston-2-gb- ... d74495.htm]Pamate[/url]

HDD

Zdroj

DVD

Dokopy: 24 662,- SKK
Za ostatne si kupis televiznu kartu, samozrejme trio, kde je digital/analog TV a digital satelit (najlepsie znacku Hauppauge) a este popripade investovat nieco do grafickej karty.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Ares napísal:Caf, ja by som si poskladal nieco taketo:

Skrina

Doska s integrovanou grafickou

Procesor

[url=hhttp://www.alza.sk/pametovy-kit-kingston-2-gb- ... d74495.htm]Pamate[/url]

HDD

Zdroj

DVD

Dokopy: 24 662,- SKK
Za ostatne si kupis televiznu kartu, samozrejme trio, kde je digital/analog TV a digital satelit (najlepsie znacku Hauppauge) a este popripade investovat nieco do grafickej karty.
dakujem inac ta bedna je Kraasna , este by som potreboval aby to malo wifi (na klavesnicu a mys) :wink: a tu kartu kde by som mal kupit ? najlepsie by bolo vsetko z jedneho obchodu ze by zbytocne postovne sa neplatilo mam moznost aj agem kupovat ale na tom az tak nezalezi hlavne aby to malo smrnc a aby to vsetko slo :) POtom mi poradte aj tu mys a klavesnicu asi najlepsie Wifi nie ?
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

satelitik11 napísal:dakujem inac ta bedna je Kraasna , este by som potreboval aby to malo wifi (na klavesnicu a mys) :wink: a tu kartu kde by som mal kupit ? najlepsie by bolo vsetko z jedneho obchodu ze by zbytocne postovne sa neplatilo mam moznost aj agem kupovat ale na tom az tak nezalezi hlavne aby to malo smrnc a aby to vsetko slo :)
Tu mas wifi kartu, ale ked potrebujes len nejake spojenie na kratku vzdialenost, tak ti aj kludne staci nejaka za 500-600,- Sk

Z alzy jedine potom tuto tv kartu, no nie je to bohvieco. Tie kvalitnejsie rataj tak 4000+, pretoze zalezi dost aj od software a treba mysliet aj na pripojenie digitalneho satelitu, aby si potom nemusel kupovat zase novu.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Ares napísal:Tu mas wifi kartu, ale ked potrebujes len nejake spojenie na kratku vzdialenost, tak ti aj kludne staci nejaka za 500-600,- Sk

Z alzy jedine potom tuto tv kartu, no nie je to bohvieco. Tie kvalitnejsie rataj tak 4000+, pretoze zalezi dost aj od software a treba mysliet aj na pripojenie digitalneho satelitu, aby si potom nemusel kupovat zase novu.
ale ako vravis tato karta je aj na satelitny prijem ano ? cize by aj mohla stacit ? ci v com je nekvalitna ?? a tato nema digitalny tuner ?
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No tak potom tuto, co je aj pre prijem HDTV alebo tuto.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Ares napísal:No tak potom tuto, co je aj pre prijem HDTV alebo tuto.
Da druha vyzera lepsie ked ma dva tunery ... dakujem za rady :) kamo ... este ked by nieco tak piste piste ze mi poradite
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ty mas WiFi klavesnicu s mysou? Prosim hod link na taku, lebo som sa este nestretol s takou, na ktoru musim mat wifikartu (snad sa bavime o klasickom wifi 802.11b/g/n)

Vsetky mozne wireless sety maju dodavany vysielac do USBcka, jedine v pripade Bluetooth najdes zopar mysi, ktore ziaden vysielac pridany nemaju. Takze co sa tyka tej pozadovanej wifikary - ak neplanujes napajat pocitac do siete bezdratovo, pripadne k nemu bezdratovo pristupovat z inych PC/notebookov, tak tam ta wifina bude pre paradu - lebo klavesnicu na to nenapojis.

Dalej co sa tyka tej dvojtunerovej DVB-S karty - ak mas satelit, tak budes potrebovat dvojvyvodove konvertory (prepinac je snad samozrejmost) Ak mas zo satelitu len jeden kabel, druhy tuner ostane bez signalu. Vyhoda dvojtuneru - mozes pozerat jeden kanal, a zaroven nahravat iny kanal.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

KoCi napísal:ty mas WiFi klavesnicu s mysou? Prosim hod link na taku, lebo som sa este nestretol s takou, na ktoru musim mat wifikartu (snad sa bavime o klasickom wifi 802.11b/g/n)

Vsetky mozne wireless sety maju dodavany vysielac do USBcka, jedine v pripade Bluetooth najdes zopar mysi, ktore ziaden vysielac pridany nemaju. Takze co sa tyka tej pozadovanej wifikary - ak neplanujes napajat pocitac do siete bezdratovo, pripadne k nemu bezdratovo pristupovat z inych PC/notebookov, tak tam ta wifina bude pre paradu - lebo klavesnicu na to nenapojis.
nie nie vsak som pisal ze tu chcem kupit tiez ze by ste mi poradili daco a ked je to tak tak potok okey
Napísať odpoveď