set klavesnica+mys k NB

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

set klavesnica+mys k NB

Príspevok od používateľa sundevil »

mate nejake napady na najlepsie bezdrotovy set klavesnica+mys
cena max 2000

klavnesnica by nemala byt "velmi zalomena" a mala by mat maly zdvih - teda styl notebookovej

mam nejake napady, ale rad sa necham inspirovat

spodna hranica: (troska zalomena, ale len tak light)
http://www.alza.sk/bezdratovy-set-micro ... d92549.htm
horna:
http://www.alza.sk/set-logitech-cordles ... d57669.htm
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hlavne nekupuj logitech, teda aspon mys. Strasne kazove.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Prd. Ja som logitech fan :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Gangy napísal:Prd. Ja som logitech fan :)
Nevedel som co je to reklamacia mysi, az kym som nekupil logitech :slap: reklamoval 2x zakazdym som dostal novy kus a teraz zas robi chobotiny... ach jaj. Mozno je to len blby model, ale pocul som celkovo na logitechy ze sa kazia ako detske zubky.
//presne, namiesto kliku robili dvoklik, najnovsie ma logitech rozculuje tym ze ked kliknem najskor naroluje tak 3riadky nadol az potom klikne.. chcem dat LVP a pichne ma to do Politiky :?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nejaka OEM kablova Logitech myska - ta funguje uz dlhe roky bez problemov, ale kabel bolo treba kvoli miestu na stole vymenit za bezdrat...

MX1000 - max spokojnost - az kym miesto jednokliku nezacala robit dvojklik - reklamacka neuznana, vraj sa zavada neprejavila - po vrateni uz fungovala a robim s nou teraz miesto...

MX Revolution - po roku reklamacka - miesto jedneho kliku dvojklik, dana na reklamaciu, vymenena za novy kus a predana.. cakam na novy set..

MX 5500 - nedam si povedat a s logitechom to nevzdavam. Okrem logitechu u mna pripada do uvahy uz len microsoft, avsak tam mi vecne nieco nevyhovuje.

Co sa tyka setu S510 - ten mam teraz vyse 2 roky, na klavesnici zliezli niektore pismenka rychlo, niektore po dlhsej dobe a niektore drzia dodnes. Rovnaku klavesnicu si na moje odporucanie kupili aj sefovia - a pochvaluju si - im vsak pismenka na klavesach nejak nezliezaju hmm.
Mysku u tohto setu vsak nemozem odporucit.. svojim hranatym tvarom a mensim rozmerom mi absolutne nesadla do ruky a senzor a odozva ma tiez neuchvatili. Na klavesnici sa vsak pise svetovo, aj ked po tolkom pouzivani uz nie je tak tichucka ako nova. Avsak nejedna sa o nizkoprofilovu klavesnicu ako maju notebooky, skor ten stred az klasika.
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

nevrav na logitech nie kazdy am taku smolu.

ja som mal postupne 3 mysky logitech a su stale funkcne a vyuzivane dalej a treaz mam set mx3200 aj s myskou a ide tiez bez problemov.

takze ja ti mozem odporucit logitech a pri setoch MX3000 a MX3200 podla toho ake vyuzitie tam potrebujes.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

jj ja mam tiez set MX3200 uz pol roka a ziadny problem
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

MX3200 vyzera fakt fajn, ale je to mimo mojho rozpoctu, takze :?
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

ale sak radsej priloz a kup si set na ktorom je pisana garancia dlhsiej vydrze baterky ako nejaky lacny lebo co som mal jednu mys z nizsej serie tak dost zrala baterky.
Napísať odpoveď