Notebook ACER aspire 6920G
Notebook ACER aspire 6920G
Chcel by som len radu, mam zaujem si kupit notebook s takym hardware ake je vo vnutri, ale citam tu ze acer nicmoc tak mi pradte... lepsi mozno iny vyber..???
http://www.shark.sk/Default.aspx?conten ... id;13650[b]
thnx.[/b]
http://www.shark.sk/Default.aspx?conten ... id;13650[b]
thnx.[/b]
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no tak acer je hnoj ako sa vravi, tiez som po tej 6920 pozeral, vyzera zaujimavo aj hardwarovo aj dizajnovo, mal som cest sa s tym pohrat, ale stale sa bojim toho aby som sa nepopalil
je to sice vyssia cenova kategoria, ale ako sa poznam, ked by zacala haprovat tak by som ho najskor hodil o zem a to pri takej cene nemam za potreby
panty sa zdali pevne, obraz perfektny, ovladanie super, vsetko na nom islo ako malo, ale bol to novy kus, neviem ako by sa choval po pol roku pouzivania a prenasania
no ved prave ze je to vysia kategoria na nemeckych strankach ma super hodnotenie. este je tu ASUS X55SV AS070C ale ked ten tak obycajne vyzeraa hm ze by bol o tolko kvalitnejsii???Kibo napísal:no tak acer je hnoj ako sa vravi, tiez som po tej 6920 pozeral, vyzera zaujimavo aj hardwarovo aj dizajnovo, mal som cest sa s tym pohrat, ale stale sa bojim toho aby som sa nepopalilje to sice vyssia cenova kategoria, ale ako sa poznam, ked by zacala haprovat tak by som ho najskor hodil o zem a to pri takej cene nemam za potreby
panty sa zdali pevne, obraz perfektny, ovladanie super, vsetko na nom islo ako malo, ale bol to novy kus, neviem ako by sa choval po pol roku pouzivania a prenasania
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
asus nevynika dizajnom v mainstreame, dizajnove skvosty ma iba v triede malych a luxusnych bookov. acer zas vynika dizajnom namiesto spolahlivosti. ale co som sa rozpraval s kolegom produktakom na acer, vraj sa uz spamatali a chcu sa zbavit nalepky vyrobcu shitov. ci tak cinia prave tymto bookom neviem, ale vraj idu k lepsiemu a predavaju sa stale dobre, aj napriek tomu, ze sa z nich cely svet smeje 
moj oco Acer predava uz par rokov a naozaj nikdy nemal problem. bud je taky dobry predavac ze zakaznik nepocituje potrebu reklamovat tovar (co je dobra blbost, preco by som nereklamoval ked mi to nefunguje ze?) alebo to co vsetci pisete neni pravda.....osobne sa priklanam k druhej moznosti
ano, ak sa niekto k notebooku sprava ako k handre na podlahu tak s nim ma problemy, ale NB je vysoko sofistikovane a citlive zariadenie. nemozes cakat ze akykolvek nb s akymkolvek krytom vydrzi zaobchadzanie typu stavba mrakodrapu/pad z 13 poschodia
ked niekto pouziva NB ako NB a nie ako hracku pre deti tak mu vydrzi aj 5 rokov bez problemov (nehovorim o vykone, ale o pevnosti krytov)
ak mas iny nazor fajn, ale ...
ano, ak sa niekto k notebooku sprava ako k handre na podlahu tak s nim ma problemy, ale NB je vysoko sofistikovane a citlive zariadenie. nemozes cakat ze akykolvek nb s akymkolvek krytom vydrzi zaobchadzanie typu stavba mrakodrapu/pad z 13 poschodia
ked niekto pouziva NB ako NB a nie ako hracku pre deti tak mu vydrzi aj 5 rokov bez problemov (nehovorim o vykone, ale o pevnosti krytov)
ak mas iny nazor fajn, ale ...