nj ale aj tak... Grid je lepsi ako GT5.. ale je pravda ze tam nahodil do GT5 slabucke auto a kktske zabery dal.. ale grafika je na GT5 realnejsia ako na Gride
Šu-Do napísal:nj ale aj tak... Grid je lepsi ako GT5.. ale je pravda ze tam nahodil do GT5 slabucke auto a kktske zabery dal.. ale grafika je na GT5 realnejsia ako na Gride
hmmm.. myslis fyziku v GT5 ? ze je tam lepsia ? to neviem.. nemozem vobec povedat, pretoze som GT5 nehral, ale verim tomu ze je tam fyzika dost dobra.. vsak uz v GT2 bola super.. co si pamätam na PS, oproti inym hram
Ja mam taky problem z hrou ze vzdy ked sa menia textury na aute...napriklad pri tvorbe vlastneho teamu alebo pri sponzoroch sa mi sekne pc takze hru nemozem plnohodnotne hrat...vzdy musim ist k niekomu na pc aby mi to zmenil a potom mozem prejst nejake kolo u seba...mam Grafiku x1950xt 256 a vypisuje to chybu VPU RECOVER...neviete cim to moze byt?
Uz som skusal zapnut aj ventilator na 100% karta mala nejakych 50° vtedy len na jadre myslim a urobilo to to iste skusal som aj zo zablokovanym ATI overdrive nepomohlo ani to a ovladace som skusal najstarsie a teraz najnovsie 8.5 catalysti
Uz to mam aj ja slape mi to na 1680x1050 vsetko full
brutalna najlapsia hra. Uz davno som sa nevedel tak pozabavat pri hre ako pri tomto vrele odporucam. Este som nehral lepsie auticka
sendrej napísal:Uz to mam aj ja slape mi to na 1680x1050 vsetko full
brutalna najlapsia hra. Uz davno som sa nevedel tak pozabavat pri hre ako pri tomto vrele odporucam. Este som nehral lepsie auticka
ale ved v tej hre som take rozlisenie na vyber ani nevidel
Holubar napísal:ale ved v tej hre som take rozlisenie na vyber ani nevidel
to musis mat taky monitor,ktory to zvladne,napr ja tam mam len 1280x1024 lebo mam 19 palcovy ale ten kto ma napr 24 palcovy tam bude mat 1680x1050 a aj 1920x1200